(2)

Ingen hjärna så långt ögat kan se!

Glömde bort att skriva att jag kollat på båtresan igen. Kan inte åka den 22:a eftersom robert fyller den 23:e så det får bli 2 veckor efter det och så långt fram kan ma inte boka. Kollade ändå upp vad det skulle kosta. Skulle bli till Tallin med båten Viktoria. Kollade på en vanlig hytt, me fönster så klart, skulle kosta ca 1600 för hytten. En handikappshytt, som man kan sova 4 i skulle kosta 1784 eller 1244 beroende på omdet var med eller utan fönster. Kollade inte med mat för min dator är cp. Se, nu kom mitt dåliga humör upp igen, morr. Tänkte boka ordentligt nästa vecka för då kan man det så ni som vill med, hör av er.

Nu ska jag äta frukost. Kjam

2008-04-29 @ 11:24:14

(0)

J#vla skit!

Klantskallen jag har tappat mobilen i toan, skit, skit, skit. morr, morr, massor me morr. Som tur är har jag två gamla telefoner hemma som jag kan använda istället. Den ja tänkte ta är tom ganska söt och får plats perfekt i bh:n. Tråkigt nog för Robert däremot är att jag nu är på sverige s dåligaste humör. Måste åka på personalmöte och det har jag ingen lust med alls. J#kla tur att det är fint väder, annars vet det tusan om jag skulle orka göra något.

Sista april är imorrn och planen är att vi ska grilla och ta det lugnt. Brukar ha riktig stor fest varje april men iår börjar jag sju dan efter så det får bli lite lugnare iår. Ni som vill får fortfarande komma men så ni vet iallfall. Har fått beställning av Roger att göra ostsallad så det ska göras idag oxå. Usch vill inte göra något alls. Shit, vilket taskigt humör jag e på. BLÄÄÄÄ.

Ska försöka hitta en verkstad idag oxå, måste byta till sommardäcken. Fundera på att åka till Bildemo. Det var där jag köpte mina vinterdäck och dem var trevliga där, känner att jag inte orkar tjafsa med någon, men jag vet inte än.

Nä nu ska jag äta frukost och förhoppningsvis lugna ner mig lite.

2008-04-29 @ 11:19:08

(0)

Nu är det äntligen vår!!

Idag kändes det som vår. Har varit ute och jobbat idag och såg då barnen leka årets första kurragömma utomhus. De såg så himla lyckliga ut, skrattade och låg. Gud så kul det såg ut att va, ville nästan vara med. Tråkigt att man  som "vuxen" glömmer bort att njuta av alla små saker i livet, så som solen, en vacker fkäril m.m. Ska försöka njuta lite mer och tänka mer på de små sakerna som är de man vegentligen behöver.

Läste även om den 23:åriga killen   i Usa som blivit dödad på sin svensexa. Kille och hans vänner kom ut frå en krog poliserna bevakade. Det blev ett lite bråk, killarna satte sig i bilen. Av någon idiotiskt anledning trodde poliserna att de skulle dra fram vapen och ställde sig framför bilen. Den 23 åriga killen fick panik när han såg tre män stå framför bilen med dragna vapen och försökte köra därifrån. Då öppnar poliserna eld och han som kör dör. Poliserna sköt sammanlagt 50 skott på fyra oskyldiga killar. Blir så arg. Poliser i USA får använda onödigt mycket våld. Glad att man bor i Sverige där de aldrig får skjuta någon så de dör utan ska börja skjuta i benet eller liknande. Det verkar som om myndigheterna i Usa inte bryr sig heller för att de som sköt fick inget straff, behövde inte betala skadestånd eller be om ursäkt, INGENTING. Blir så j#kla upprörd. Fästmön till hon som dog har förlorat sin älskade och får ingen tröst. Man kan ju förstå poliserna ochså, men de borde inte ha öppnat eld först. Enligt min åsikt var det ingen fara för deras liv. Myndigheterna borde ju uppmärksamma problemet vid det här laget och ändra lagarna så det blir mindre våld. Det är ju inte första gången något liknande händer.

Usch, nu blev jag arg igen. Måste dricka lite thé så jag kan somna.
Hörs imorrn, Kjamizzar

2008-04-25 @ 23:32:17

(0)

Ut och njut av vädret!

God morgon alla glada!
Jag har precis kommit in från morgon promenaden, gud så skönt det va. Strålande solsken, fåglar som kvittrar och nästan inga andra människor ute. Kunde ha Andie lös hela vägen och han blev så trött att jag fick dra honom hem, tihi. Gick och lyssnade på rix morgon zoo och roligare jobb kan man nog inte ha. Idag hade de konjak provar dag och de blev lite små lulliga. Gerts fredagsfräckisar var ovanligt roligare, men det kanske var min dåliga humor.
Idag ska jag köpa en ny dammsugare, fick mer i lön än vad jag trodde så nu ska jag köpa en som inte tjuter. Sen ska jag till Ylva och fläta hennes hår. Ska försöka övertala henne att sitta på balkongen om det är sol där, om inte vill jag inte en gräsmatta med sol. Dumt att inte försöka få lite färg medans solen är ute och hälsar på. Efter detta ska jag jobba. Ska bli ganska kul förutom att jag vickat foten så jag har lite ont när jag går, men men, jag står nog ut. Hoppas det ska vara fint väder hela helgen, ska jobba hela och ska vara ute men med min otur börjar det säkert regna, haha.
Nä  nu ska jag äta lite frukost.
Kram alla och passa på att njuta av solen.

2008-04-25 @ 09:53:55

(1)

Båtplanering och mammas flytt!

Sorry allihopa, har inte orkat skriva på ett tag. Har varit så mycket annat på sistone.

Mammas flytt gick väl som planerat, kaosartat. De hade inte packat ner ens hälften så den mesta tiden gick åt till det. Hann inte få med allt. Det på vinden och i garaget är fortfarande kvar plus mäblerna på kontoren. Det värsta är att dem inte hade behövt flytta ut än. Nästa ägare till huste kommer inte förrän sista maj så de kunde ha stannat kvar i en vecka eller två och packat ner allt men, men. Som tur är så bor man inte i röran och jag kan förstå att de ville flytta så fort som möjligt. Hm, ja ja, ska inte haka upp mig på det igen.

Kattungar har blivit jättestora och radiobilarna tränar för fulla muggar. Nu har även alla blivit tjingade men om det är nån annan som vill ha funderar vi på att ta en kull till på Liten men bara om ungarna blir tjingade innan. Idag fick liten lite rått kött och på rad bredvid stod de små och smakade och sniffade litegrann. Lynx började tom tugga på glasskålen, såg extremt roligt ut. Vi har även flyttat ut dem i vardagsrummet för att dem började låta för mycket , men det gillade inte lilla mamman. Hon gömde dem under Rogers säng i köket istället. Så dem senaste dagarna har kattungarna blivit burna fram och tillbaka från köket till vardagsrummet. Tror att Liten vill ha dem under sängen för att det är enda stället som Andie inte får vara på, men vem vet hur en karrhona tänker, speciellt en fisförnäm en.
MuuKattungar 2Kattungar

Ja sen har jag kollat lite båt priser men f#n så bökigt det var. Tror att jag fick till det ändå. Kollade på en 40 timmars till Riga så vi kan gå av båten och titta. Personligen har jag aldrig varit i Riga men i Finland 40 gånger så... Datumen blev avresa den 22 augusti 17.00 från frihamnen, hem den 24 augusti 9,30.
Kollade utan mat då blev det 2224 för fyra stycken. Man kunde inte boka för fler än 2 i varje hytt men det finns hytter för fyra. Tror att mamma vill ha en handikapps anpassad, om inte så tänker jag boka en sån åt henne ändå, det blir lättare. Tänkte ringa till dem i nästa vecka och kolla vad det skulle kosta, eftersom vi ska ha lite specialare. Ni som är intresserade skicka ett mess eller en kommentar. Samma om vi ska ha mat och vilken mat ska vi ha kan ni ju höra av er om.

Lite rolig info, åker vi till Riga eller Tallin  får vi ta in
200 ciggaretter
10 Liter Sprit
20 Liter Starkvin
90 Liter Vin
110 Liter Öl

Ja för min del ska jag börja spara nu så jag kan shoppa skallen av mig, tihi.
Nä nu ska jag glo på Tradera lite.
Vi hörs

2008-04-24 @ 19:36:23

(1)

Norrmän m.m

Rolig historia om de stackars mobbade norrmännen.
 Ett norkst par pratar
Mannen: De sa att det skulle snöa på radion
Frun svarar: Då är det bäst att du täcker över den.

Av någon anledning tyckte jag att den var enormt rolig men jag e ju trött.

Har hittat alla avsnitt Ducktales och har haft nostalgi noja och sett på 27 avsnitt.
Har även passat på att göra lite armband igen. Måste ju sysselsätta händerna med nåt.
armband gjort på säkerhetsnålararmband gjort på säkerhetsnålar

armband gjort på säkerhetsnålar2armband gjort på säkerhetsnålar 2

virkat armband av grön smyckestrådVirkat armband gjord av mörkgrön smyckestråd

Om det är någon som vill nåt smycke gjort eller är intresserad av smyckesdejt så hör av er.
Nu ska jag glo på Futuram, Kjam

2008-04-10 @ 23:50:45

(2)

Trött jag!

Idag har det  varit full rulle. Var hos nettiz med Andie och pratade en massa strunt ett par timmar, riktigt skönt med lite tjejsnack. Sen mötte vi min mor så hon fick sitt handikapps kort, hem äta lite. Titta på lägenheten, sen till min syster, vidare hem och då lånade mamma bilen hem. Tjohopp, hemma igen.

Lägenheten var jättefin men väldigt konstigt planerad så vi har valt att tacka nej till den. Kändes lite som ett steg tillbaka att flytta till en två så vi väntar nog ett tag och ser vad det dyker upp.

Mammas Saab har återigen gått sönder och hon har större användning för bil än vad jag har så den är utlånad över helgen. Jag ska åka buss till jobbet, tur att jag inte jobbar dag utan kväll. Är ganska skönt att åka buss men det tar lite längre tid. Som tur är åker bussen hemifrån hela vägen till jobbet så jag slipper byta.

Mamma ska ha en visning till på huset då dem som är intresserade hela tiden backar ut, hon börjar bli något trött på detta velande och det kan ma ju förstå. Hoppas det är färdigt snart, dör hennes skull.

Pratade med flickorna idag om hur man får sin blogg att synas och läsas mer och helt ärligt fattade jag ingenting, ska fråga blogg experten Andrea tror jag.

Har lagt in länkar till tjejernas bloggar men jag vet ej om det blev rätt, har återigen ändrat lite på bloggen, kan inte låta bli att pilla, hihi. Säg vad ni tycker.

Ha det gött alla glada

2008-04-09 @ 21:08:40

(2)

Kanske färdig hihi.

Nja, kanske inte kommer snart göra en mörkare variant. Naturligtvis med Puh, det är ju lite jag eller.
Idag har man jobbat och stressat hela kvällen, eller inte. Har jobbat med viss som lätt blir stressade och inte tänker så praktiskt ibland och då blir jag tvärtemot bara för att jag inte vill stressa, nån mer som e som jag.
Imorrn ska jag dels till nettan och prata lite skit, eller mycket som det har en tendens att bli. På kvällen ska jag och Robert åka och titta på en lgh i sävja trots att de före oss i kön har sagt ja. Förhoppningsvis så får dem inte den ändå, taskigt kanske att önska så men jag vill verkligen flytta nu. En annan stackars granne fick sin mc stulen igår trots att den var låst och stod precis framför porten. Ännu en anledning att flytta.
Ja ja nu ska jag dricka the´ och läsa lite.
Ps. vad tycker ni om designen för att vara nästan första e jag ganska nöjd.
kjamizzar

2008-04-08 @ 23:30:41

(0)

Herregud vad snurrig man blir!

Har suttit med bloggdesignen hela kvällen och nu ser jag bara en massa html koder överallt, snurrigt värre men det är kul.
Tror att jag fattat det mesta är bara det att alla olika stilmallar man väljer har olika koder så man måste  experimentera massor men skam dem som ger sig.
Ska prova med den här nu så skriv och säg vad ni tycker.
Kjam alla

2008-04-07 @ 22:31:42

(0)

Bråk med koder

Usch vilket bök det är att fixa desgin själv, nån som har tips på nån bra sida med idéer

2008-04-07 @ 18:09:06

(3)

Ursäkta

Ja precis som det står. ursäkta för att bloggen ser ut som den gör just nu. Håller på och leker lite så den blir lite mer personlig.
Skriv gärna vad ni tycker
natti natt

2008-04-06 @ 22:08:34

(3)

Missarna en vecka gamla!!!

Nu e dem lite äldre, lite pipigare och  mycket hungrigare. Stackars lite hinner inte med nåt annat. nej då, hon hinner äta lite hon med :)  Igår började dem öppna ögonen litegrann, bara ena hörnet, dem ser ut som små kineser, tihi. Svansarna börjar stå rakt ut nu och dem rör sig lite mer. Liten har börjat lämna dem lite mer och hon har tom varit ut på balkongen en sväng när det var fint väder sist. Hon är jätteduktig och tittar på en noga när man tar upp dem ur lådan men man måste ju få låna lite iallafall.

Sen har jag tvättat sönder mina enda skor till jobbet och fick åka in akut till skopunkten med mamma och handla lite. Naturligtvis hittade alla flickor (mamma, jag,tuss) tre par skor ivar och robert inga alls. Hittade ett par svarta arbetsskor, ett vita och ett par jättesöta ballerinaskor, ja jag har oxå fastnat i mode träsket.

Sen var vi ut till Jessices och Robins lilla stuga och njöt av årets första grillning, med en massa flams och skratt. T.e.x. gav Robert Robin ett pittfniss och Elin pullkurr, HAHA. Skitkul. En massa fniss och skratt var det hela kvällen.

Har även hunnit med en sväng till Wicke och Tobbe på en liten fika. Alltid lika trevligt och även här blev det skratt och flams dock inte lika mycket eftersom alla varit uppe länge igår.

Har även haft min elev för sista dagen och trots att vi planerat så hon skulle få ihop 160 timmar vart det för lite. Blev lite grinig. Satte oss ner andra veckan där hon skrev ner vilka hon skulle gå med och vilka tider och även att dem sista dagarna jag och den andra handledarna hon gick med slutade två skulle hon gå till fyra så hon fick ihop alla timmar. Men ändå gick inte lilla damen efter det schemat vi gjort och då blev det som det blev. Inte hela världen förutom att hon sagt nå annat till sin lärare som ringde till samordnaren och var väldigt besviken och tyckte attt det var vårat fel. Morr, tycker att hon kunde taget det ansvaret själv men tydligen inte. Ärligt talat så tror jag inte hon var så intresserad, men men, hennes problem nu.

Nä nu ska jag läsa lite mer.

p.s. flickor ska vi ta en kryssning snart, börjar klia i fingrarna, ni som vill, hör av er så får vi träffas och planera lite, Är andreas idé så ni kan prata med henne med.
Kjam

2008-04-06 @ 20:43:33

(1)

Missarna en vecka gamla!

Tre små missarDag 6
MisseAllihopa dag 4MissarAllihopa dag 2MuumuLynxlynxSurrsurr

2008-04-06 @ 20:25:42

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.