(2)

Jag

Jag

2007-09-10 @ 00:05:13

(0)

Host, host

Ja, då sitter man här igen. Har varit sjuk i ett par dar och är så uttråkad att jag snart kryper ur mitt egna skinn. Det är så tråkigt att vara sjuk. Har varit yr så jag har inte kunnat göra nånting och dem gånger jag har så har jag mått skit efteråt.
JAG HATAR FÖRKYLNINGAR !
Det enda roliga jag gjort i helgen är att jag sminkat upp mig och tog bilder på egot jag, lite kul måste man ha, tyckte de blev ganska bra.
Längtar efter min nya jacka jag beställt men som inte kommer förrän i slutet av september, jobbigt att behöva vänta.
Har däremot insett hur lycklig och glad jag är över att ha hitta en sådan kille som jag har. Alla dessa små stunder i vardagen som de flesta letar efter men inte alla hittar.
Det blev en kort grej idag men men.
Glöm inte att ett litet leende kan göra mycket för andra.

2007-09-10 @ 00:04:01

(1)

Wilma utanför Ultuna

Wilma utanför Ultuna

2007-09-06 @ 01:02:33

(0)

Dikt till Wilma

Good night Wilma, sleep tight little friend,
enjoy heaven without all the pain.
Roam around the fields and swim all you like,
enjoy heaven without any trubble.
Make mew friends and eat everything you want,
enjoy heaven  in your own way.
Sleep all day long and cuddle all night,
but always remember that you are very much loved.
Good night Wilma, sleep tight little friend,
and dont ever forget that we will always miss you.

2007-09-06 @ 00:58:32

(0)

Wilma på undersökningsbord

Wilma på undersökningsbord

2007-09-05 @ 23:57:46

(1)

Snäckhalsband

Snäckhalsband

2007-09-05 @ 23:57:08

(1)

Armband och örhängen

Armband och örhängen

2007-09-05 @ 23:55:48

(1)

Diadem

Diadem

2007-09-05 @ 23:55:25

(0)

Hejdå Wilma

Ja, som ni märker på rubriken så sover wilma. I söndags morgon åkte vi in med Wilma, stoffe hittade henne på golvet på morgonen , skakandes och mådde väldigt dåligt. De lade in henne till måndagen då mamma hade bokat en tid till nio på morgonen. De hade gett henne dropp och gjort allt de kunde och tagit alla prover de kunde men trots allt detta hittade de inget fel. Mamma tog beslutet och lät den gamla damen sova. Känns lite tråkigt och får faktiskt massor med tårar i ögonen nu när jag skriver men jag vet att nu lider hon inte. Hon finns i hundhimmmelen med vår gamla hund Toby, ätandes på en massa ben och får en massa godis med massor av socker i. Tog några kort på henne i söndags som jag lägger ut, om det funkar.

Nu över till något lite roligare, Roberts 25 års fest. Den var på lördagen och det var en jäkla massa folk här, en hel del som jag inte vet vad dom heter men det är ju som vanligt. Klockan sju började folket komma och två timmar senare kom mina syskon, sena som vanligt :) Folk blev glada och fulla, vissa lite för fulla och gick hem vid 22,30 medans andra var kvar till halv två. Sen åt vi lite mat och sen stupade jag i säng. Andie var med hela kvällen och var jätteduktigt och han fick massor av mys av nästan alla. Pratade med massor av gamla bekanta och lika mycket med nya.

Imorgon ska jag ut till Storvreta och städa bilen och hälsa på en tant med bulle i ugnen. Har varit ledig idag och blev utråkad vid fyra. Attackerade då en bruds diadem och gjorde passande smycken till, var väldigt uttråkad. Har sveriges huvudvärk så jag ska dra mig nu.
Ha det bra alla goa gubbar.

2007-09-05 @ 23:51:40

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.