(0)

Helgen.

Denna helg jobbar jag och som vanligt har jag bokat in en massa annat. Ska köra en madrass och bror på söndag och storhandla med syster imorrn.
Har fått inneboende nu igen. Vill egentligen inte ha någon men det blir billigare och han kunde bo kvar där han bodde så... Fick bara 800 i förskott, det var det han hade. Lite dumt. SKulle handla mat med dem pengarna så nu får det bli enbart det viktigaste och så får vi väl handla resten sen. Börjar kännas jobbigt att man måste skrapa fram pengar varenda månad. Hoppas gubben får jobb snart.

Ska upp halv sex imorrn men är inte riktigt trött än så nu sitter jag här. Har tagit valerina natt så jag ska slappna av så jag hoppas att jag kan somna.

Har nu fått tre biobiljetter från extrafilm och borde få en till snart.  Har verkligen kommit igång där, har ni inte gått med så gå med här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=88915.  Är definitivt värt det.

Nä nu ska jag se på nyheterna och förhoppningsvis somna. natti natt

2009-01-30 @ 23:49:40

(2)

För mkt fusk

Hamnade på en hemsida där man får se hur mycket dem egentligen retusherar reklambilder. Det är sjukt mycket. Vissa personer kunde man inte ens känna igen. Jag ser hellre människor som ser normala ut med rynkor. Inte konstigt att vi har så idiotiska ideal när alla är datagjorda. Har vetat länge att dem retusherar men inte så här mkt.

Kolla in http://www.glennferon.com/portfolio1/index.html

2009-01-29 @ 10:31:43

(0)

Nån som kommer ihåg Take That? Åh tonåren.

Sitter och bloggar och lyssnar på avslappnande musik och vad hör jag? Gary Barlows. Oo, vilka minnen jag har av den karl. Var min favorit i gruppen. Fastnar alltid för dem välklädda. Gillade för övrigt Kevin i Backstreet boys, ännnu en kostymnisse. Hursomhelst, började tänka på alla minnen och på vad man gjorde som ung. Hur lätt allt var, fast man inte tyckte det då. Största problemet var vilken hårfärg man skulle ha den veckan eller vilka skor man skulle ha på festen. Gud, tänk om man kunde komma tillbaka dit. Så roligt man hade, iallafall jag. Hur var era tonår, lyckliga?
Om ni kunde ändra något, skulle ni det  och isåfall vad?
Själv skulle jag inte ändra på något alls. Skulle man ta bort något  förlorar man en erfarenhet som hjälpte till att skapa den personen man är idag. Kan bero på att jag är väldigt med vem jag är idag.

Nä mer bloggande. kram

2009-01-29 @ 00:57:17

(5)

Ingen ork

Har ingen ork idag. Har precis gått upp och jag fick kämpa upp ur sängen. Fick massage av min älskling igår och trots att det var skönt är jag mör idag. Ska försöka smöra lite ikväll så han masserar då med. Märks att man är stel. Skulle väl egentligen gå till en riktig massör som kan ta i men vem har tid.

Bestämde mig igår att från och med nu är det inget chips eller popcorn förutom en dag i veckan på helgen. Får äta fyra rutor choklad vid lingonvecka och sen inget mer. Höll mig från popcornen igår men några rollo vart det, men bara runt 5 stycken. Måste ta itu med min vikt och mitt ätande på kvälen. När jag är ledig äter jag för att jag är uttråkad och när jag jobbat kväll för att jag är hungrig men nu ni... Nu är hårdhandskarna på. Inget småätande och inget godis. Är jag hungrig ska jag ta en frukt eller liknande och så ta med mig till jobbet. Brukar alltid bli hungrig när jag ska sluta. Ska börja med det och komma igång med promenader och träning igen men en sak itaget.

Nu måste jag tvätta. Ett berg av tvätt som snart kryper till maskinen själv. Kram allihopa

2009-01-28 @ 10:49:54

(5)

Usch för räkningar

Har precis suttit och betalat alla räkningar förutom den gamla hyran och träningskortet. Hatar januari. Tänkte att med all storhelgsob och extrapass jag tagit borde jag fått så mycket pengar att man kunde storhandla men nej. Visserligen kunde vi betala nästan alla räkningar även dem som var extra denna månad. Hade sista vattenfall och katternas försäkring tex. Ska kolla min lönespec sen när jag får den. Tror jag fick för lite ändå. Ja, ja vi får väl skrapa ur skafferiet lite mer.

Nä, nu ska jag tvätta.
Bara en liten varning,är inne på min lingonvecka så humöret kommer gå upp och ner. Kram

2009-01-27 @ 11:32:42

(4)

Roliga parodier hihi

Låtar från youtube som iallafall jag tycker är enormt roliga





Hahahahahahaha

2009-01-26 @ 12:16:34

(1)

Nytt akvarium, vill ha...

Skulle bara kolla efter en ny lysrörsramp till mitt gamla akvarium och sen fastnade jag. Finss massor med snygga. Hittade en sda i stockholm där man kan specialbeställa alvarium. Har velat gör det länge eftersom jag har tre stora sköldpaddor behövs det ett bredare än de som finns. Skulle jag vinna en massa pengar skulle jag köpa ett nytt till mina aggressiva troll. Hittade hursomhelst en ny ramp. Håller mig till ett vanligt dubbelrör som kostade ca 600 kronor. Ska till glasmästaren sen och fixa ett täckgla men duken får funka så länge.

Idag ska vi försöka hämta snöslungan och gräsklipparen som är hos systers ex. Dem skulle låna dem tills mamma eller pappa behöver det. Päronen bor i lägenhet båda två men iinte vi längre så nu norpar jag den. Hoppas dem är hemma bara.Är trött på att skotta hihi.

Ha en skön dag.

2009-01-26 @ 11:58:53

(2)

Snölek...

Idag har jag och gubben lekt i snön. Började med att vi skulle skotta uppfarten och slutade med att vi gjorde en halv borg en enorm snögubbe, två smö snölyktor och en jättestor. Hoppas att jag aldrig tappar mitt barnasinne för jag hade skitkul. Fick jobba  med kroppen men utan att tänka på vad jag gjorde, bara att packa ihop snö och stappla. Sååå kul. Ska föröska ta en dag och åka pulka oxå. Finns tydligen en backe här hemma på 130 meter så det måste undersökas.

Firade lillesyrrans artonårs dag i fredags. Satt hemma hos henne och åt en massa tacos och flamsade och sen gick vi ut. Tyvärr så fanns det inte många krogar att välja på. Vi gick till en som bara hade "negertramps musik" (ursäkta uttrycket) och det har jag svårt att dansa till. Dj spelade samma musik hela tiden och då tröttnade iallafall jag men syrran hade kul och det var det som räknades.

Kom hem ganska tidigt igår efter en snabbis hem till pappa oxå. Spenderade kvällen med en chips påse och tv och fixandes mina naglar. Skönt att inte göra någonting.

Håller just nu på att baka. Plånboken har nämligen malar och brödet är slut så... Tycker iof om att baka så det gör inget. Kan vara väldigt avslappnande att bara sysselsätta händer och låta tankarna flyga. Måste ha en sån dag lite då och då så man hinner stressa ner sig lite ibland.

Måste köpa en ny lysrörsramp till sköldpaddorna och har ringt runt till djuraffär i stan. De få som har specialbeställer bara till de akvarier de har själva så nu ska jag beställa från internet. Har inte bestäm mig för vart eller hur många lysrör jag vill ha en. Lutar åt en ramp med två lysrör som förrut. Vet ju att det funkar så.

Har fortfarande inte fått någon rätsida på mertrafik men orkar inte hålla på. Funderar på att bytaa bloggvärd och kanske lägga upp bloggen på min egna sida. Kan leka massor då. Får se, vet inte om jag orkar hålla på och böka men jag är inte riktigt nöjd som det är nu så...

NÄ nu ska här knådas. Kjam

2009-01-25 @ 18:32:02

(9)

Fel på mertrafik?

Är, som många andra, med i mertrafik för att få mer besökare. Igår hade jag runt 500 poäng och idag 380. Kul, nu har massor sett min sida, men nej. Enligt statistik diagrammet har bara elva unika och 13 andra varit inne på min bloggen. Hur kan det gå ihop. Borde vara mycket fler med tanke på hur mycket poäng som dragits. Nån som vet. Är det mertrafik eller blogg.se som muppar sig.

Igår såg jag ett program om minnestävlingar. Människor som tränar så dem kan komma ihå upp till 4000 tusen siffror på en timme eller mindre. De lade ner massor av tid av sitt liv och dessa tävlingar var det enda dem bryde sig om. Verkar som om det enda de levde för var att tävla. Då började jag fundera. Många som tävlade var "töntar" som kanske använde tävlingar för substitut för det dom inte hade i sina egna liv. Dem flesta var inte speciellt populära i sitt "normala" liv medans inom tävlingarna var dem väldigt populära och har fans och hela kändisgrejen. Använder dem tävlingarna som substitut för det dem vill ha i sina egna liv och gäller det alla sporter och tävlingar?

Har fått besiktningsprotokollet från lägenheten och det är lite småpryttlar att fixa. Målandet gick inte igenom så vi måste tapetsera ändå men allt förarbete är ju färdigt. Bara att kladda upp, hehe. De ville även att gamla toaskåpet skulle upp men det är slängt för att det var sönder så vi lämnade det andra men det gick dem inte med på. Ska åka till Emmaus och kolla, dem brukar ha såna för en liten peng. Vi har ju två månader på oss om ingen vill flytta in tidigare men ändå. Känns lite trist att den tid vi lade ner på att måla inte fick nåt resultat. Så nu måste vi leta reda på tapeter oxå. Ska skicka mail och kolla vad Uppsalahem säger om allt. Känns inte som om jag har lust att lägga ner tiden, har lust att bara skita i allt men då måste vi betala en massa istället. Får se.

Har äntligen hittat firma som fyller på våra pellets till uppvärmningen. Kommer inom 10 arbetsdagar så nu slipper vi skotta upp pelletsen snart. Yippie. Hoppas det inte blir för dyrt bara. Man akn tydligen få det per månad. Fick en rolig räkning för elen. För en månaden kostar det  run 900 kronor. Lite kul i lägeheten kostade det runt 650, inte så stor skillnad trots att huset är 3 gånger så stort. Försöker iof var duktigare med att släcka lampor och stänga av allting så inget står på utan att någon använder det. Har upptäckt lite småsaker at göra. Tex måla lite slitna lister och fixa källarnedgången där det finns massor med hål i tapeten. Funderar på att måla men vi ska kolla med vår hyresvärd först. Tror dock inte att hon har nåt emot att vi fixar till  huset. Vi gör det ju snyggare och inte tvärtom.

Igår var svärföräldrarna här på  besök. Hann inte träffa dem så länge eftersom jag jobbat men det var kul. Speciellt roligt är det att se svärmor blomstra upp och bli sån hon var när jag lärde känna henne. Hon har fått kämpa länge så nuär hon värd en paus.

Nu ska jag diska. Bye Bye

2009-01-19 @ 17:35:04

(5)

Plastikirurgi. Ja eller nej?

Såg precis ett program på tv:n som handlade om plastikoperation. En ung tjej på 13 år opererade sin näsa. Den va bara lite krokig. Själv tycker jag det är fel att föräldrarna går med på sånt. Ungarna har inte en växt färdigt. Ok, om man mår psykiskt dåligt av det så tycker jag att man ska göra det men inte vid 13:års ålder. Man kan inte bestämma sånt då. För tusan, vid den ålder är en maska i strumpbyxorna katastrofalt och man vill ta självmord. Man borde åtminstone vänta tills man är myndig och mer mogen. Kommer ihåg många komplex man själv hade och de få som är kvar är inga jag bryr mig mer än att jag tycker det är kul att vara annorlunda. Blir lite upprörda när föräldrar sluta vara föräldra och försöker vara sina barns vänner. Det funkar inte så. Skaffar man barn har man ansvar för barnens hälsa och väl och ve.

Ja ja, nu ska jag inte haka upp mig på det. Vi har äntligen fixat klart lägenheten. fick hjälp av norrläningen i helgen så det var bara lite målning kvar till tisdagen. Färgen från biltema täckte alla fläckar, underbar färg och biligaste vi hittade, hihi. Vet inte hur besiktningen gick då vi inte var där igår när den var. Kändes onödigt att åka dit bara för det och man måste inte vara med. Hoppas det gick bra och vi inte får för dyra anmärkningar.

Nya huset slurpar proppar. Har gått 5 stycken idag men det var skölpadsslampan som har gått sönder och muppade till det. Bytte ut alla proppar i förgår så alla andra funkar nu. Tråkiga är att vi måste köpa en ny lampa för pengar vi inte har. Har hittat sidor på internet som säljer och ska kolla vad lamporna kostar inne i stan kostar så får vi se vart jag kan trolla fram pengarna.

Börjar vänja oss vid allt som innebär att bo i hus. Stor skillnad från lägenheten. Tex så måste man sortera sopor minutiöst och gå ut med dem. Postlådan är på andra sidan väge så nu är jag en riktig villaägare som släpper ut hunden på tomten och hämtar posten i morgonrock. Gud så jag trivs.

Har samlat tillräckligt mycket poäng på gratisbio för att få biljetter. Önskar bara att dem kunde kommit fram tills imorgon. Känner verkligen för att gå på restaurang och sen på bio. Var evigheter sen. Var även 300 år sedan jag var på krogen. Längtar verkligen efter en riktig tjejkväll men masa fnitter, alkohol och sex prat.

Nu ska jag samla mer poäng, Kram alla glada

Ps. Stort grattis till syster på 18 års dagen

2009-01-15 @ 23:03:09

(4)

Tapetsera om och besiktning

Igår fick ett snigelbrev från Uppsalahem där det stod att besiktningen av lägeheten ska göras den 14:e. Eeeek, så u ska här tapetseras och fixas innan dess. Har egenligen bara ett rum att fixa, hoppas bara tapeten som vart kvar räcker. Sen ska vi spackla lite och måla lite vit färg här och där. Alla dörrar måste även upp och tvättmaskinen ska tillbaka. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt i helgen eftersom vi ändå har visning så kan vi ända fixa resten när vi ändå är där, tänkte vi. Nu måste jag bara trolla fram lite pengar till tapetklister och spackel och sånt.

Har en kväll kvar att jobba sen är jag ledig. Sen är det dag på måndag och sen ledig i fyra dar. Ska bli sååå skönt. Tänkte passa på och rensa och plocka iordning ordentligt här hemma. Hittintills har allt bara fått åka upp akut. Ska även passa på att träna. Finns ett gym här ute så jag ska gå dit och kolla någon dag. Känns dumt att ha kvar kortet på friskis när det finns ett gym runt hörnet, bokstsavligen. Enda dumma är att friskis  har så mycket mer men jag hinner inte gå på allt ändå så...

Nä nu ska jag äta frukost och sen på långis med hunden. Bye bye

2009-01-09 @ 11:45:12

(3)

Nyårslöften?

Har ni funderat på nyårslöften? Varför ger man dem och varför håller man dem inte. Väldigt ofta handlar dem om att man ska banta, börja träna eller sluta röka. Dessa löften håller oftast bara i ett par dagar eller om man har tur i nån månad. Varför kan man inte hålla dem och vart kommer tradiotionen att ge nyårslöften ifrån?

Har återigen fastnat på mina tv-droger. Morr, skulle ju vända på dygnet. Ska önska mig dessa serier i present.

2009-01-08 @ 01:45:05

(6)

Varför mitt i natten?

Har precis sett klart JOrdan rättsläkaren och tänkte gå och lägga mig. Då visar dem att nästa program är Numers. Ännu en av minda tv droger. Varför visas dem mitt i naten. Nån som vet. Mååste hålla ögonen uppe och titta, måååste.

2009-01-07 @ 01:26:11

(1)

Äckliga kryp.

Köpte äckliga, tjocka maskar till mina sköldpaddor för några dagar sen och idag såg vi att påsen var öppen och kvar var bara 2 av sex stycken. Ioouh, disgusting. Kommer få jätte svårt att sova. För ett par år sedan var vi i vår sommarstuga och vaknade av att det kröp på mig. En massa flygmyror hade lagt ägg i min och systers säng. Sen dess har jag svårt för kryp runt sängdags. Har doch inte sett äckelmaskarna så jag har bestämt att katterna ätit upp dem, snääälla.

Har kommit på vad jag vill göra med min "klädkammare". Stod och funderade på vart jag skulle ställa symaskinen. Snilleblixt... har vårat gamla skrivbord kvar i gottsunda så nu ska klädkammaren bli hobbyrum. Ska ställa bordet längs ena väggen och ställa alla mina pärlor, sygrejor och nagelgrejor där. Kan bli lite tajt att få plats med bokhyllorna men då får jag ställa dem någon annanstans. OOO, så roligt. Så vuxen jag känner mig, ett hobbyrum. Iof ska gubben få ett snickeri rum så det blir ju iallafall jämnt.

Har hämtat ännu mer saker från lägenheten så nu är det bara lite städgrejor och tre saker till kvar. Kändes konstigt att vara där utan några möbler. Det ekade och såg så tomt ut. Kändes lite sorgligt men, men. En epok sluat och nästa börjar.

Ska återigen påminna om gratisbio, sidan där du kan få gratis biobiljetter och presentkort. Klickar ni på bannern på min sida får ni 50 poäng för att ni gått med plus 25 när ni samlat 100 poäng.

Nu ska jag se på Jordan rättsläkaren min nya drog. Bye Bye

2009-01-07 @ 00:34:53

(5)

Underbara vänner

Fick en kommentar om när sanna vänner syns och det är ofta vid flytt, barn m.m.  De vänner jag har kvar är såna jag alltid kommer ha kvar. Älskar er allihopa.

Nu till något annat. Första skadan för i år, haha. Tappade en tv på en av mina naglar idag vilket resulterade i att den halvvägs åkt av så nu är jag återigen handikappad. Och ja, det är höger hand som vanligt. Blev lite lätt illamående när jag skulle göra rent och plåstra om fingret. Har inget emot att göra det på andra och inte heller stora sår eller skador där det blöder mycket men när det gäller händer och fingrar, hua. Blir illamående bara jag tänker på det.

Våra gäster på nyårsafton märkte att vår störtsta katt hade en stor varknöl på ena sidan. Igår när jag klappde på honom skrek han så mammas pojke hade jätteont. Tänkte åka in till veterinären nu på måndag men det kanske vi slipper. Knölen sprack nämligen idag. Tippex hade legat på min favoritfilt och då gick det hål. Gubben och hans vän fick turas om och tvätta och hålla i tippex men nu har han iallafall inte lika ont. Ska tvätta lite varje dag så får vi hoppas att det går över.

Nä nu ska jag trösta mig med grillchips, kram från hon med jojo humöret hihi

2009-01-03 @ 23:11:29

(1)

Disneysnö

Det öser ner massor med stora snöflingor. Yippie, jag älskar snö. Hoppas det snöar massor så man kan åka pulka och ha snöbolskrig och allt annat som hör till och som man hade när man var liten.
Jag hoppas att jag aldrig tappar mitt barnasinne.
J#vla lingonvecka. Humöret åker upp och ner men det snöar, äntligen

2009-01-03 @ 13:33:52

(1)

Fundering.

Tror nog inte bara att jag är ledsen över att jag käner mig isolerad. Är dels det men även att vi har så lite pengar nu att det känns som om vi inte kan göra något och hela vardagen går som på rutin. Har inte hunnit träna på ett par veckor och har inte ens råd att gå på bio eller ta en pizza. Börjar kännas och märkas på mitt humör. Skrattar inte alls lika ofta och inte blir det bättre av att man har lingonvecka. Kanske beror mitt humör på det, kan svänga ganska mycket under den tiden. Hoppas verkligen gubben får jobb för nu behöver jag en paus. Är hans tur att betala för oss båda. Har varit jag som haft fast job så jag har varit försörjaren. Känns lite jobbigt att tvinga sig till jobbet trots att man egentligen skulle varit hemma och sjuk och det på grund av pengar. Blir mycket lättare sen när vi inte har två hyror men ändå.

Hoppas ni andra mår bättre än mig.

2009-01-03 @ 12:51:06

(1)

Lite ledsen.

Ja, sen vi flyttade ut på landet känns  det som om vi blivit lite isolerade. Inte många som hör av sig eller bjuder  över oss på nåt. Visst, jag är ganska dålig på det själv och vi har inte haft vanlig telefon eller internet så det blir lite bökigt men ändå. Sen har det ju ändå varit jul och sånt så man kan ju förstå att alla är upptagna men, men. Det blir längre till landet antar jag. Det är en vane sak för alla.

Däremot har min familj hört av sig ganska mycket. Alla utom mamma och syrrans kille var här på julafton och lillasyster och pappa sov över flera dagar.

Juldagen firades hemma hos svärföräldrarna med ganska mycket folk. De är en stor släkt aå det hör ju till. Annandag åkte vi till mamma i Södertälje där det var ännu lugnare. Min förkylning höll på att bryta ut så jag tog det extra lugnt. Jobbade alla dagar förutom annandag så det var lite svårt att få riktiga julkänslor men några fick jag iallafall.

Nyårsafton spenderade jag hemma med några kompisar och delar av familjen. Jobbade då oxå så vi tre gick jag och la mig medans dem andra satt och spelade rock band till fyra. Hur vi än gör hamnar pojkarna alltid framför tv.n. Annars var den kvällen lugn. Vi åt tvårättersmiddag bestånde av tacos och gladd med chokladpudding, grädde och bär. Eftersom jag jobbade dan efter oxå tog jag det lugnt med drickandet men lite vart det nog.

I måndags var flickorna och en av deras äkta hälft ute och hälsade på. Åt middag och pratade en massa skit. Var jättemysigt att träffas. Har inte blivit så ofta så ofta sen vi flyttat. Har haft för mycket att göra allihopa. Känns lite trist. Jag och norrläningen brukade alltid gå på långpromenader och det saknar jag. Hunden oxå tror jag. Kanske ska passa på att hälsa på i veckan när jag ändå är inne i stan hm...

Nä nu måste jag äta frukost och sen ska jag åka och jobba igen. Gott nytt år allihop

2009-01-03 @ 12:01:06

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.