(2)

Tänk om alla var som hon

2010-01-30 @ 23:53:50

(0)

Underbara människa

Tänk om alla kunde reagera såsom Hossein

2010-01-30 @ 23:48:47

(3)

Bilder4

2010-01-24 @ 13:48:48

(0)

Bilder3

2010-01-24 @ 13:47:44

(0)

Bilder2

2010-01-24 @ 13:46:50

(0)

Bilder

2010-01-24 @ 13:44:11

(0)

Vinterpromenad med pojkarna

Nu har jag kommit på vad jag ska göra. Är enormt uttråkad och försökt hitt på något. Satt framför tv:n igår i fem timmar utan något att titta på så idag vaknade jag av att hela kroppen spritter av energi. Så nu ska jycken på långis och han ska få springa och träna och sen ska vi klippa hans klor. Försökte igår men fjanten ville inte, fick dock fila dem lite, hehe.


Ska även fixa och trixa med alla biler jag sagt ska läggas upp så nu så. Ska kanske baka lite oxå får.

Har två kompisar på besök så det blir antalgigen poker eller tv-spel eller något liknande.

Nu ska vi ut i snön och leka. Bye bye

2010-01-23 @ 13:06:18

(1)

Oj, massor

har hänt men jag har inte orkat skriva. Inga stora saker förutom att

värmen slutade funka förra helgen, igen. Men den här gången fick vi luft i systemet och kunde inte ha cirkulationspumpen på. Det var ett element som läckte och efter att det blev lagat så måste man ju fylla på vatten. Öhh, var tusan gör man det. Som tur var tog hyresvärdens man reda på det men vi levde på värmeljus hela söndagen. Är så mysigt med tända ljus så nu struntar jag i små guliga lampor på el och använder ljus överallt. Vi hade 150 stycken uppe i helgen och det var ändå inte alla, men nu används dem flitigt.  Man lär sig massor om hus, tur det. Då blir det inte en chock när vi väl köper.


Idag har vi även varit hos barnmorskan. Det lilla trollet är 21+6 veckor gammal och nu känns det. Den sparkar och lever rövare och väcker mig på nätterna. Märks inte på utsidan så mycket än men det känns. Vi fick höra hjärtljuden idag och nu blir det mer och mer verkligt. Älsklingen satt med stora ögon medans vi fick höra väldigt stadiga och regelbundna ljud från den lilla.  Har fortfarande lite svårt med att ta det lilla lugna, blir lätt rastlös men, men, är ju inte sjuk eller, har bara en extra att tänka på. Fick även alla papper som behövs för att kunna havandeskapspenning. Ska defintivt söka eftersom jag har så fysiskt krävande jobb. Blir det godkänt blir jag "ledig" två månader innan förlossningen. Hoppas älskling hittat jobb tills dess så vi har råd att göra saker annars kommer jag klättra på vägarna och ah en väldigt trött hund. Spännande är alltihop.

Sen har julen flugit sin kos. Älskar julen men iår ville jag bara få bort den.  Blev lite rörigt, plockade ner allt men inte in i dess olika lådor utan vi ställde allt i matsalen och där stod det tills igår. Jobbat dag i helgen ochdå orkar jag inte något. Men igår åkte allt ner i källaren medans gubben låg och sov fast han fick bära ner alla stora saker hehe.

Har även möblerat om på mitt kontor. Tröttnade på att allt låg överallt och inget hade sin egna plats så jag hämtade ivar hyllor och nu är det ordning och det känns som om rummet blev mycket större. Skönt, givetvis är det även ljus här inne oxå. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder just nu. Sladden är borta och jag hittar den inte. Ska ha två men ingen finns men det kommer.

Bye bye

2010-01-20 @ 10:54:01

(3)

Shopping på H&M

De första mammakläderna är nu inköpta från H&M på Gränby centrum i fredags. Jättesköna byxor med den tillhörande höga magen. Sååå sköna med hög mage nu när det är så kallt. Tack pappa för presentkortet.

2010-01-12 @ 01:04:35

(1)

Godmorgon, INTE

Jag hatar att bli väckt, speciellt en halvtimme innan jag ska upp när jag redan haft svårt att somna. Summan, jag har fått ca 3,5 timmes sömn. Tack så j#vla mycket. Kommer ta ett par timmar innan detta humör försvinner.

Hittade iallafall två par byxor på H&Ms mamma  avdelning igår. Precis vad jag behövde. Tröjor har jag men inte byxor. Det är såna sexiga som går över magen hehe. Nu fick jag dessutom reda på storleken så jag kan beställa på nätet. Försökte hitta en ny handväska oxå men med min kräsna smak hittade jag ingen alls.

I veckan hade vi besök av Hoffa med tjej. Helt tokig karl med udda fast logiska idér. Inte träffat honom sen vi bodde i stan och det va kul att se att han är som vanligt. Stackarn hade ingen värme i bilen så de kom hit i en igenfrostad bil, huttrandes av kyla.

Nu ska jag äta frukost, hoppas ni andra får en bra dag.

P.s. köpte chai pulver igår oxå så det blir min frukost, smask

2010-01-09 @ 05:33:26

(4)

En sida där du kan se nya filmer lagligt

Japp, på http://www.watch-movies-online.tv/movies/the_twilight_saga_new_moon/ kan du streama nya filmer. Tyvärr inte jättebra kvalité men bättre än att ladda ner.

Sitter just nu och tittar på film och fixar naglarna efter att jag lagat glasögon och klippt lugg igen. Orkar inte vänta, den börjar bli väldigt i vägen.

Var riktigt avslappnande att baka. Blev tre olika sorters kakor och nu är humöret som vanligt. Fattas bara någon som kommer ut och äter upp alla kakor, hihi.

2010-01-04 @ 22:58:03

(3)

Förbannade, j#vla, pellets och uppvärmningshelvete

Gaaaaaahhh, nu börjar jag hata det här huset lika mycket som lägenheten i gottsunda. Har bara varit problem med den hä jävla pelletsbrännare. Hela skiten behövs bytas ut men nej. Trots att vi haft en bekant som är elektriker som kollat på den och sagt att detta behövs bytas men inte då. Ska man behöva leva med 18 grader i huset. Morr, spott och ännu mera fräs. Ännu en sak som de redan bytt har gått sönder, ja alltså, deras så kallade lagning. Vi måste hålla koll på skiten hela tiden så det inte börjar brinna för mycket eftersom fläkte (som behövs bytas) inte fungerar utan den måste vi starta igång själva, och den lägger av hela tiden. Ovanpå allt detta fungerar inte alla element. Börjar bli väldigt frustrerad. Ok, det är bökigt att bo i hus och saker behövs lagas men vi hyr och då är det fanimej inte vi som ska betala ellet laga det. Plus att vi flyttade in i detta enrma hus för att det är pelletsuppvärmt inte el men nu använder vi båda. Ska verkligen vi betala för att deras jävla hus inte funkar. Ska skicka ett mail till hyresgästförening och kolla vad dem tycker.
Inte bara att vi fryser, det stinker rök i hela huset eftersom pannhelvete eldar för mycket och läkten inte funkar så snart är väl allt vi har rökskadat oxå.


EEEEEEEEEEk, va förbannad jag är, nu ska jag baka.

2010-01-04 @ 15:47:37

(1)

Mina favorit vinterskor

Är absolut lurviga moonboots. Köpte ett par vita för 4 år sen när det var modernt och jag har aldrig fått ha dem i fred. Syskonen snor dem jämnt för att de är så varma och sköna. Tyvärr så har dem gått snder så nu är de inte lika bra längre men det löste sig. Behöver köpa ett par nya vinterskor eftersom alla jag har är lite för kalla. Har kollat runt på alla sidor jag vet inte hittat. Är enormt kräsen när det gäller skor. Tänkte då att jag letar rätt på nya moonboots istället men nej, fanns inte nånstans. Efter ett par timmars sökande på google hittade jag till slut en tjej som säljer massor av dem och efter ett kort mail fick jag ett ja. Ska nu köpa mig ett par svart, vita och blå och de  jag har ska in i soptunnan. Så, så fot jag får pengar så kommer dessa. Inte så snygga men guuuud så sköna och praktiska. Behövs knappt strumpor i dem.



Nu ska jag ut och skotta fram garaget, hihi. Älsklingen ligger och sover så Ande och jag ska leka själva. Pöss alla vinterälskare

2010-01-02 @ 13:04:33

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.