(0)

Vinter eller vår?

Nån som vet vilken årstid det är. Igår hade vi snöstorm och tom pappa med sin stora bil hade svårt att köra. Vi fick ca 1 dm snö.
Idag är det strålande solsken, inte ett moln i sikte och massor med plusgrader.

Typiskt svenskt vinter/vår väder eller?

P.s idag har jag även tappat rösten så vill ni nåt blir det genom gubben eller sms så jag kan spara den lilla kvot av röst jag har kvar.

2010-03-22 @ 10:52:35

(0)

Köpa hus, ja eller nej!

Igår var vi ut och tittade på huset vi funderade på att köpa en gång till. Denna gång följde pappa med så vi hade lite mer att gå på. Det kändes bättre denna gång men inte tillräckligt. Tror vi. Det är ett mysigt hus men ganska små rum och långt till bussen. Visserligen skulle gubbben få skaffa körkort fort ändå. Nu har vi bollar ideér och tankar fram och tillbaka och det lutar åt ett nej. Visst, det är väldigt billigt och vi skulle antagligen gå med vinst om vi köpte det men med en knodd på väg känns det som om det blir lite mycket just nu. Det blir en omstälnning bara det.

Däremot har vi hittat ett annat hus som oxå är riktigt billigt, även det under ombyggnad men mer färdigt och dret säljer dem under taxeringsvärdet. Vi får se. Nu är det frukost som gäller.

2010-03-22 @ 10:49:11

(0)

Veckan i fjällen

startade med att gubben min fick svinkoppor och låg däckad i ett dygn. För första gången  på länge var han ordentligt sjuk med feber och allt, peppar peppar...

Vi var ´hos bm och kollade upp lilla trollet och passade på att kolla gubbens blåsa som visades vara en väldigt smittsam dagis sjuka. Är tydligen väldigt vanlig på skolor och dagis. Hursom helst fick han en dunderkur av antibiotika under tio dar och att ingen fick vara i närheten av hans ansikte, inte ens jag. Suck inga pussar alls. Ábstinens nej då, ingen alls.

Färden upp gick iallafall bra och dagen efter spenderades mestadels sovandes och upppackandes. Blev litet trångt iår för att bakdörren till lillstugan inte gick att öppna men finns det stjärte rum finns det hjärterum. På fredagen åkte vi till backen och de som kunde åka gjorde det. Jag, pappa och syster njöt av solen och tittade på.

Lördagen åkte jag och gubben till kompisar där uppe och spenderade dagen med att äta gott och prata en massa strunt. Jättetrevligt, speciellt eftersom vi inte träffat dem på ett bra tag. Blev litet sent så vi sov över istället för att behöva åka mitt i natten.

Vi var tebax i stugan ca 14 och då åkte vi alla ner till backen och ja, de som kunde åkte skidor och vi andra njöt av vädret. Den här dan var vi vemdalskalet så då lekte jag och syster med systerdotter i barnbacken och jag fick åka lift. Deras barnlift är ett gummirullband, hihi.

Måndan var det upp tidigt, systerdotters skidskola började 9,15. Hugaligen. Hon var jätteduktig och hoppar i backen när det går för långsam, sötnosen. Resten av dagen spenderade jag  i en rottingstol i solen, såååå skönt.

Tisdagen var det samma som  dan innan förutom att bara systerdotter åkte skidor. Gubben min gjorde illa foten dan innan och var alldeles svullen och öm så...

Onsdagen kom vi hem runt sju och sen tog vi det lugnt.

Och det var en kortfattad variant av årets skidsemester.

Alldeles lagom rörigt med familjen och lagom att göra.

Bilder kommer sen när jag bråkat färdigt.

Bye bye

2010-03-19 @ 15:13:16

(3)

Hel bil


Efter en enorm spricka jag fick förra veckan av en lastbil som spottade ut grus har jag idag bytt ruta, med lite sponsring av min underbara far. Så nu har jag en hel ruta som tar två sekunder att få bort snön från. Fick underbar service från Carglass. Snabbt och de dammsög bilen. Det har jag skjutit upp i tre månader hehe.

Med bebisen har det inte hän så mycket. De växer och magen börjar bli lite i vägen. Har gått upp hela tre kilo, hoppas jag inte går upp så mycket, blir svårt att bli av med dem sen. Hittat en kul widget på IF. Man får se vad som händer vecka för vecka. Finns i min meny.

Annars är allt om vanligt. Det snöar och vi skottar.

Sover hemma hos mamma eftersom det är snöstorm och hon ska passa pans. Så nu ska jag bada med massor av bubblor. Mys till mig.

Bye bye.

2010-03-01 @ 18:47:41

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.