(0)

Skrutt, vad trött jag är !

Precis som rubriken säger, jag är sååå trött.
Gick upp åtta imorse för att gå på årets första julmarknad, som var helt värdelös, mkt besviken på den eftersom jag var på samma precis när vi flyttat till Uppsala oc en kändes mkt större då. Den hade mer julkänsla, fanns en massa tända ljus och det luktade jul men idag fanns inget.    

Efter den bortkastade tiden åkte jag, mamma och tuss in till stan för att gå på  second hand- butik och även till en färghandel för att köpa kartong. Hittade mina första par skridskor sen jag var liten( typ 5 cm,hihi). Åkte sen till jobbet och då tog lugnet slut.

Har sprungit som en yr höna hela kvällen. Fick skicka in en vårdtagare till sjukhuset och sen var schemat som bortkastat, men men, så länge gamlingarna mår bra så får någon annan ta hand om mig sen när jag inte orkar mer.   

Nu e jag iallafall så trött att jag nästan börjar gråta, hatar att vara så här trött, speciellt eftersom kroppen e trött men inte huvudet då är datorn en  bra sysselsättning.

Är helt själv hemma då pojkarna åker båt och Andie e hos mamma, får se hur jag kan sova själv, tur att jag har två håriga kvar.

Nä nu ska jag kolla hår på tradera, har lärt mig hur man syr in, flätar och limmar tränsar i håret. Ska även lära mig det där med microringar och förlimmade slingor, så om nån vill ha är det bara att hojta.

natti natt alla glada   

2007-11-17 @ 23:16:38

(0)

Fars dag

  Då var man här igen, kan inte låta bli och skriva ibland, det kliar i fingrarna.

Efter denna ganska meningslösa kommentar måste jag säga grattis till alla pappor här i världen, hoppas ni har en  fin dag åtminstone lite.

Mina far har firats med tårta, whisky, familjemiddag och en pokerkväll. åkte till mamma runt tre, fikade och sen spelade vi poker i ett par timmar medan steken blev färdig. riktigt skoj, alla var med och vi skämtade, diskuterade och självklar skämtade och gjorde narr av varandra vilket hör till iallafalla i våran familj.
Åkte inte hem förrän halv tio, hihi, som vanligt med min planering går den åt skogen.

Denna vecka är det jobb  hela veckan och sen är jag ledig, jey till mey. Lite akut dyslexi.
  
Ni kanske märker att jag hittat lite smileysar, ser lite roligare ut tycker jag.

Skrev i förra inlägget att jag ska fixa min hemsida,adressen kommer jag inte riktigt ihåg men skriver adressen här sen.

Nu ska jag krypa ner i sängen med lite godis och glo på dumburken.

  

2007-11-11 @ 23:28:15

(1)

Dumma stilmallar

Ja nu har jag suttit hur länge som helst med den här sidan. har försökt ändra bakgrundsbild och muspekaren men reglerna för vanliga sidor gäller tydligen inte på den här, ska fixa till min riktiga sida veckan jag är ledig så ska jag ha bloggen där istället. Kommer ta ett tag att flytta över allt och hitta all info m.m. men får ta en bi i taget och lägga ut. kommer bli en ganska stor sida med allt jag är intresserad av och lite till. Kanske bara länkar till den här sidan eller, ja ja tar det som det kommer.

I onsdags var jag på medarbetarsamtal, det var intressant. Var med högsta chefen som e riktigt trevlig, gick riktigt bra, fick beröm för att jag alltid är positiv på jobbet,sånt e kul att höra. Pratade om vilka mål jag hade med jobbet nu och senare och lite annat runt omkring.


Har en karl som bara e vikarie men som e sååå irriterande att man får spel. Han är en riktig viktigpetter och han kan allt och bara skryter om allt dessutom stör han jobbet. Hade han bara varit en sån person hade man kunnat koppla bort det men det ut över jobbet och han slarvar, usch, han e så dryg att jag blir arg bara av att tänka på det.


Idag har jag smygit på tå för att pojkarna sov till fem på eftermiddagen. Var tvungen att hitta på väldigt tysta saker att göra men fick ändå massor gjort fast tyst. Har tom vikt tvätten i tvättstugan så det skulle ta mer tid, haha.


Imorrn ska jag åka men Kiwi till Ikea och köpa tyg till julgariner om jag hittar nåt, sen ska jag träna. Kommer nog vara trött sen antar jag.


Nästa vecka har jag helvetets vecka så det här e  ng sista inlägget på ett tag, fast man vet ju aldrig.


natti natt alla glada och glöm inte fars dag på söndag

2007-11-10 @ 03:10:11

(4)

Första snön!

Jaha, då var första snön redan här.
Vi har ju inte ens haft en ordentlig höst än, hinner inte med riktigt om jag ska vara ärlig.
Det var iallafall en j*a tur att jag fixade vinterdäcken förra veckan annars hade jag nog legat i diket nu, höll på att ramla på väg från bilen idag, fats jag  kan ju ramla på en helt ren gata utan några gruskorn :).

Ja vad har jag gjort denna vecka, hm, måste tänka en stund, minnet e ju inte som när man var ung, haha.

Jobbat har jag ju såklart och sen kom jag äntligen iväg till gymmet, var riktigt skönt. Kom ihåg alla maskiner sen sist och har tyngre vikt på dem ä när jag slutat. Kör med samma som förrut fast inte benen eftersom jag går på  långis med Andie varje dag och går så mycket på jobbet. Hade lite träningsvärk dan efter men den kändes skönt eftersom jag kämpat mig till den. Skulle ha tränat idag men jag har varit illamående ett par dar så jag vågade inte. Ska nog träna på Måndag om jag  mår bättre.

Sen har vi haft mini fest i torsdags, Kjörling var här och vi fyra satt uppe till halv fyra och bara pratade strunt. Satt ute på balkongen i flera timmar innan vi gick in.

Innan minifesten var jag och Robert på kina och sen såg vi 1408 på Royal. Den var rikitgt bra och det var inte så mkt fjortisar som skrek på fel ställen. En tjej framför oss hoppade en halvmeter, hihi.
Ska försöka hitta boken,det är ju King så jag bara måste läsa den oxå.

Igår rensade vi i förrådet och vi slängde hälften tror jag. Har en svävande hylla och två småbord som vi vill ge bort så om nån vill ha......
Hittade tre påsar med vinterskor så där har jag oxå rensat, plus att vi hittade en hel flyttkartong med reserv grejer till puttputt som vi tog från skrutt bilen.

Idag var jag och Robert ute med Andie i den första snön och hunden blev tokig, han stoppade ner näsan i snön och började naturligtvis rota runt med nosan, såg riktigt kul ute. Var ute i en timme eller så och kastade snö och boll.

Efter lekandet åkte vi till Storvreta och lämnade saker, hämtade CH och sen vidare till pojkarnas mor. Där hade vi en trevligt avslappnande och fittrig stund. De bjöd på mat sen satt vi och flamsade., riktigt trevligt.

Imorgon ska jag jobba och sen är det en ny vecka igen.

Nä nu ska jag flamsa på nätet.
Vila får man göra när man dör.

2007-11-03 @ 22:24:55

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.