(1)

Jag vill ut på krogen

Sitter och kollar bilder på Facebook och nu känner jag att det kliar efter att gå ut på krogen och träffa alla vänner och bara ha kul. Nästan att man skulle åka hem från sommarstugan lite tidigare och gå ut på krogen, nån som skulle med eller har förslag på vart man kan gå.

Nu ska jag glo på galenskaparna.

P.s. tack alla nya läsare för kommentarerna

2009-07-31 @ 22:38:45

(2)

Riktig semester

Ligger i den nyuppsata hängmattan under körbärsträdet och tittar på Darkwing Duck, kan man ha det bättre. Förutom att datorn är ovanligt knasig är allt perfekt. Vad gör ni andra på semestern eller har gjort.

Kram på er alla

2009-07-29 @ 21:17:28

(1)

Party och ny design

Nu är nya designen färdig, nästan. Ett litet problem bara men jag vet inte om alla ser det eller bara syns på min dator. Högst upp under nyaste inlägget och den extra menyn är det vitt ba´kom allt men bara om jag visar sidan i helskärm och inte som minimiserad, hur ser den ut för er. Har även tagit bort reklamen längst ner, fick inte ut något av den ändå så jag bort med skiten, hihi.

Glömde berätta att vi hade grillparty med släkten i lördags. Riktigt kul. Tog inga bilder men en av mina kusiners vänner tog en massa. De syns på Facebook. Hon heter Catrin så ni får lägga till antingen henne eller mig så kan ni se dem.Det var mina ingifta kusiner ich ingifta faster och deras kusiner och en hel del respeltive plus de i min familj. Var runt 15 stycken tror jag. Blev en hel del alkohol, sång och skratt. Satt uppe tills halv tre och bara njöt av sommaren och sällskapet. Tyvärr träffar vi bara den sidan av släkten när vi är här så vi får passa på att ha kul under den tiden.

Nu ska spöa skiten av lillebror i marioparty hihi.
Nån som har et förslag på några andra multiplayer spel till gamecube. Har börjat tröttna på de jag har och vill inte uppgradera till Wii än?

Pöss pöss

2009-07-29 @ 13:10:32

(0)

Kontakt

Är det något ni undrar över, behöver ni design hjälp eller vill beställa en header eller liknande. Eller är det bara ågot annnat ni undrar över och inte vill fråga i en kommentar skicka mail till muppmull@hotmail.com så svarar jag så fort jag kan

2009-07-29 @ 12:42:51

(3)

Äntligen

hittat hur jag får en bild på hela bakgrunden. Ha, imorn ska jag fixa resten av designen. Vad tycks av bilden.

Pöss

2009-07-28 @ 00:09:47

(4)

Första doppet i havet för iår

Egentligen skulle badet blvivt igår men de andra kom så sent så all planeringen gick åt skogen. Men inte hela världen. Eftersom det är semester är inga planer helt fasta. Iallafall så var det helt underbart. Ganska varmt för att vara i havet men tyvärr var det massor med brännmaneter. Kunde inte riktigt slappna av men skönt att bada ändå.

Har även tagit bort gelén från naglarna och klippt av dem till halva längden. Känns sååå konstigt. Haft väldigt långa länge och nu är dem normala. Nu ska jag passa på att pyssla om dem ordentligt nu när jag har tid och gelén är väck.

Nu börjar Poirot. kram

2009-07-26 @ 21:35:41

(2)

Semesteruppdatering och sköldpaddsbegravning

Har nu varit här i ca 5 dagar och vi har inte gjort något speciellt, helt underbart. Grillat och spelat mitt ny favoritspel PIKMIN 2. Spenderat tiden framför dumburkarna mest eftersom det varit dåligt väde hela veckan. Imorgon ska det vara runt 25 grader så då ska det badas. Vi ska även åka till en konstnär och titta så det kanske bara blir ett snabb dopp men doppas ska det.

Andra dagen här begravde vi min sköldis. Älsklingen hittade en jättefin plats i sluttningen bakom vår stuga, precis bredvid den jättetora eken. För hoppningsvis får han vil där i frid lika länge som eken.

Vi har även sett den senaste Harry potter filmen som var bra. Inte som man trodde men jag har läst boken och de är aldrig likadana. Tror att den går att förstå utan att man läst boken, är ju inte så med alla. De har dock hoppat över bitar som man själv ville ha med eller annorlunda men man kan inte få allt.

Bilder på de första dagarna och platsen får sköldis kommer sen. De ligger ppå älsklingens mobil. Nu ska vi gluta mer på dumburken.

2009-07-24 @ 22:13:09

(4)

Hejdå vännen min

I fredags dog en av mina äslkade sköldpaddor. Den minsta och svagaste  självdog när jag inte var hemma och det känns lite trist. Lilla dumboll blev 10 år gammal och är den längsta tid jag haft ett husdjur. Man skulle kunna tro att jag inte bryr mig om mina vatten djur eftersom dem mestadels bara står där men de är trots allt en del av mitt liv och jag kommer sakna de lilla. Han blev alltid mobad av honorna och jag fick ofta mata honom separat eftersom flickorna tog all mat. Hoppas han får det gott i sköldpaddshimmelen och får simma i stora hav och äta massor med gott.

Nu återstår bara begravningen. Vet inte riktigt vart. Vill inte begrava honom någonstans där andra djur elle barn kan gräva upp honom. Inte heller hä ute eftersom han inte levde här så läge. FUnderar på kusten. Hm, får se. Förslag?

2009-07-15 @ 20:33:57

(0)

Hinner inte

sitta framför datorn så mycket så det blir inte så mycket bloggande. Kommer nog bli en liten paus fraöver eller väldigt få inlägg. Är ju sommar och sen har fått mer att göra på jobbet som innefat´tar att sitta framför datorn där så då orkar jag inte sitta framför burken hemma. Ni får står ute med få inlägg ett tag.
Pöss

2009-07-09 @ 22:52:05

(1)

J#kla dator!

Sitter bara och flamsar framför datorn för jag har sveriges huvudvärk och orkar inget annat men nej, Efter ca 1,5 timmar lägger den av för att den blir så varm. Går inte att ha händer eller fingrar på den för då bränner man sig. Morr, nåpn som känner till nåt tälle med billiga men bra datorer. Det värsta är att jag har knappt pengar till mat m.m. och då definitivt inte till en dator. Sen är det älsklingens tur att få en ny. Hans är mkt äldre men om datorn fortsätter kanske jag bara sätter in den här hårddisken i min gamla dator och så bli av med trådlöst och allt sånt kul. Nu ska jag baka bröd och ducha och slänga mig framförtv:n för nu dör snart datorn. Shit va varm den börjar bli pöss

2009-07-04 @ 19:59:52