(7)

Ultraljudet

Ultraljudet igår gick jättebra. Allt var på plats och såg ut som det skulle. Kunde dock inte se vilket kön det är eftersom den lilla krabaten vägrade sitta still och låg med benen i kors och under sig, ungefär som älsklingen brukar sitta hm... Den rörde på sig konstant, man kunde se det på dataskärmen. Vi fick se hur den undersökte sina fingrar och bökade runt. hihi. Blir en livlig en, släktdrag månntro?

 
Bild när den ligger och tittar in mot min mage och rygg.


Ett försök till profil bild men spratteltrollet ville som sagt inte ligga still så det blev ganska dålit, men visst ser man?


De som vill ha kopior får hojta. Kram från -15 landet

2009-12-30 @ 21:19:17

(0)

Ja, det ser konstigt ut

Designen är riktigt konstig just nu eftersom jag började från början och ska försöka få ordning på den men först ska jag ut i snön och leka. 

                                     

2009-12-30 @ 12:05:24

(3)

Filmen avatar

Japp, i lördags var vi och såg på avatar. En bra film och definitivt värd att se på bio men jag trodde inte det skulle vaa så mycket "kärlekstrams". Är inte mycket för sånt men trots det var den bra och ska köpa dvd:n när den väl kommer ut.

Så har ni inte sett gör det.

2009-12-28 @ 18:13:46

(1)

Hundens elva budord

1. Mitt liv varar bara i cirka 15 år.
Skild från dig betyder sorg för mig, tänk på det när du skaffar mig.
2. Ge mig tid att förstå vad det är du begär av mig.
3. Gör mig tillitsfull ty du du är mitt hela liv.
4. Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra inte in mig som straff.
5. Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig.
6. Tala till mig även om jag inte förstår dina ord, men din stämma översätter allt.
7. Vet du att jag aldrig glömmer hur man är mot mig.
8. Om du slår mig tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand, men jag använder inte min makt.
9. När du blir irriterad på mig för du själv har brått, så tänk på att jag kanske har ont i magen, kanske låg för länge i solen eller bara är trött och ledsen på allt.
10. Ge dig tid med mig när jag blir gammal ty även du blir gammal en dag.
11. Var hos mig när jag har det svårt ty allt blir lättare för mig om jag har dig.

Från http://www.ramneboshundstall.se/21211528

2009-12-23 @ 11:25:00

(1)

Beeeeeeeeeeeeep, j#vla dator

Har precis i helgen formaterat om datorn och igår satt jag i sängen och bloggade. När jag sen satte i laddaren slutade den funka, så nu får jag inte igång skiten. Är riktigt jävla trött på denna skrothög nu. Ska ta hårddisken och sätta in den i min gamla dator istället. Den har jag tappat, slagit och ja, allt, och den fungerar ändå. Tyvärr så  måste jag använda sladdar då den inte har trådlöst inbyggt men det finns ju andra varianter oxå. Önskar att jag kunde vinna tillräckligt mcyket pengar så jag kan köpa en HP. Dem funkar vad man än gör. Aaacer är skiiit.

Morr, spott och fräs, nu har jag huvudvärk oxå. Gurkburk, nu skiter jag i det här och går och lägger mig.

2009-12-20 @ 21:31:22

(1)

Årets önskelista

Japp, efter lite påminnelser från min far kommer här årets lista, både önskedrömmar och realistiska. Men vad som än händer på julafton är det tanken som räknas.


Twilight triologin(helst inbunden)
Wet to dry platttång (125 r på RUSTA)
Benvärmare i alla färger
Varma strumpor
Sladd från mobil till dator (sony ericsson w760i)
Badkar (begagnat 300 kr på blocket)
laptop stöd med fläkt i
små örhängen som kan vara i jämt (9 st)
presentkort på kläder, skor, handväskor
elektrisk nagelfil för gelé
hårgrejor (snoddar, klämmor m.m.)

önskedrämmar
hp dator
nintendo wii
delar till putt putt

 

2009-12-19 @ 21:41:23

(0)

Ny vinterdesign

är under konstruktion. Ska göra en vintrigare header och signatur men det kommer sen

2009-12-15 @ 10:51:11

(1)

Usch vilken början

Vaknar med sveriges huvudvärk och tänker att blä jag skiter i det här. Går up på toa och nyser så jag löder näsblod. Fy f#n. Tittar ut och sen är alla problem borta. Vi har ca 2 dm snö och det öser ner fortfarande. Det var snö när jag kom hem igår oxå så jag och pans var ute och lekte då men jag trodde inte att det skulle ligga kvar idag.

Hm, får vi en vit jul kanske? Nu ska jag ut och skotta.

2009-12-15 @ 10:43:23

(3)

Usch

idag dog en till av mina sköldisar. Vet inte varför. Hon som dog idag mådde bra utåt sett. Åt som hon skulle och allt annat. Har nu bara ett troll kvar och jag hoppas jag får ha kvar henne längre. Lilla skalman som jag fick först och som egentligen är den enda som är min. De andra två är mitt ex som han aldrig hämtat. Håller fast vid den tanken att de inte var mina. Ska begrava satmara ( hon var elak som liten) på samma ställe som sin bror så hon får sova i ett eget litet hörn i frysen. Uscha buscha.

Älsklingen tror att den skalman attackerat satmara under natten för on är tydligen väldigt tuggad på. Har på senare tid fått reda på att de som jag har/haft är de mest aggressiva av tam sköldpaddor så kanske, vem vet.

 

Nu ska jag försöka skingra tankarna.

2009-12-13 @ 14:21:01

(3)

Oj, det var länge sen och saker har hänt.

Har inte haft motivation att skriva. Tycker inte att det hänt så mycket och vill inte vara en sån bloggare som jämnt skriver typ, inget hänt. Dessutom så är det knappt några som läser så...


Vi har haft ett väldigt lyckat glögg party den första advent. Vi provade massor olika glögger och pratatade en mass strunt och flamsade. Både min familj och gubbens var här och njöt. Eftersom jag har en så dålig kamera tog jag inga bilder men Andie gjorde, så klicka er dit och kolla.
Sen har jag fått byta bort mina dagar till kväll på jobbet så den lilla magen har lugnat ner sig massor så länge jag äter ordentligt. Mår fortfarande illa men det kommer ut åt rätt håll. Nu kan man även känna den lilla, iallafall jag om jag ligger på magen så känns det att det är något extra där. Tänkte ta kort på magen snart för att jag ska kunna se skillnaden. Nej, jag kommer inte ta varje vecka utan då jag/vi känner för det. Vill inte bli bara en bloggare om min mage, det finns annat.
Så har äntligen julen startat, min absoluta favorit tid på året. Huset är pyntat och nu väntar jag bara på snön. Tyvärr så är ekonomin väldigt tajt denna månad så det blir knappt några klappar. Tråkigt då jag tycker det är hundra gånger roligare att ge än att få men, men, får hålla humöret uppe än då.
Måste formatera om burken igen... Antingen har jag fått vursting virus eller så håller fläkten på at lägga av helt. Datorn stänger av sig när den känner för det och eftersom den alltid är varm så vet jag inte varför. Har en usb fläkt under men den hjälper inte mycket längre. Synd, annars brukar jag sitta framför dumburken länge men nu får det blir korta planerade stunder så jag hinner det jag ska.
Vad tycks om juldesignen, inte färdig bara ett ukast.
Nu ska jag diska och sen jobba. pöss

2009-12-06 @ 12:21:07