(2)

Min bebis har blivit mamma!

Ja som man kan räkna ut från rubriken har liten nu äntligen fött sina ungar. Började bli lite orolig ifall hon gått över tiden så jag ringde veterinären tidigare på fredag som sa att vi skulle avvakta under helgen och om det inte hänt nåt tills måndag skulle vi åka p ultraljud men se det slapp vi för 1.00 på lördag morgon kom första lilla knodden. Vi hade ställt hennes gos låda i sängen så satt jag och gosade med henne och helt plötsligt började hon få ordentliga kramper och sen helt plötsligt kom det ett  litet pip. Mammas duktiga tjej gjorde allt själv och det enda jag och robert gjorde var att vi var där.
Efter 40 minuter kom nästa knodd ut ännu förtare och även denna gång fixade liten allt själv. Sen vart jag så trött att jag somnade, robert hölls sig vaken till tjugo över tre och ställde korgen med liten och ungar bredvid sängen och när vi vaknade var det en liten knodd till. De är sååååå söta och så småå. Har tagit massor av bilder som den trogna fotomanen man är men har inte lagt in dem på datorn än. Ska försöka göra det imorrn. Är så trött. Ska försöka skriva lite om liten och ungarna medans dem växer och när det händer nåt. Bror och lillasyster har tjingat var sin, så det finns en till om någon vill ha.
Vi har döpt dem till :
Surr, som är svart förutom vid rumpan där hon har en rand rakt över i sköldpaddsfärger. eftersom hon liknar ett bi blev det surr.
Lynx, som sin syster är sköldpaddsfärgad men har vänster sida i ansiktet färgat och enligt robert heter vänster på tyska linx och så betyder lynx katt så...
Mu, han ser ut som en ko :). Han är vit och har svart fläckar så där var inte namnet svårt.
Inga namn var svåra att hitta på och naturligtvis får den som tar över kattungen byta namn om de ine är nöjda.

Fascinerande vad naturen hittar på ibland.

Nä nu ska jag njuta av tv:n. är själv hemma då pojkarna åker båt så nu ska jag njuta.
Natti natt allihop.

2008-03-29 @ 23:33:44

(1)

Typiskt, händer detta andra???

Hm, ja ni det har varit en händelserik vecka. Känns som om jag jobbat i två veckor i sträck. Mina päron har helt plötsligt bestämt att dem ska flytta från sin villa till en stor lgh och visningen är på söndag så det blev panik med att få huset färdigt med allt tvättande och rensande. Vi har fyllt två containrar med skräp plus att vi kört en släpkärra full med annat skräp. Usch vad man samlar på sig. Har lärt mig att man ska rensa så oft man kan och slänga allt.

Det har varit kaos här idag, har bakat samdidigt som min mamma varit här och tvättat. Vi lånade en kompis nyckel och bokade i båda tvättstugorna för att de skulle hinna tvätta och smartskallen somnar och glömmer berätta för lillesyrran att de har åtta maskiner och inte två. Och eftersom uppsalahem har regler så får vi bara 6 pass i månaden och idag har vi slösat bort två, älskar min mamma men hon e allt bra virrig.

Och nu till rubriken, gissa vad klantskallen jag gjort. När jag skulle lämna en kompis hund körde jag återigen på en sten, visserligen inte så mkt men ändå, morr. Fast till mitt försvar så stog den mitt i parkeringen och den va så liten så man inte såg den, morr. Det blev ingen buckla men ena dimljuset sitter lite löst men det blir väl lite plastic padding eller nåt, tihi, kanske lite nagellim. haha.

Ska nästan bli skönt att åka och jobba imorrn, nästan som semester. Har en elev med mig sedan två veckor och ja, vad ska man säga. Hon är jättetrevlig men lite blyg och det är lite jobbigt att ha en svans men men, det är en erfarenhet det med. Som tur är så är det inte bara två eller tre veckor till sen får jag köra mitt egna race.

Sen var jag otroligt nog på fest i lördags. Var hos Netan med en hel dös tjejer. Satt och fnittrade och hade det trevligt hela kvällen. På vägen hem tog Andrea och jag en liten omväg för att i inte visste vart bussen gick men det var ganska varmt och vi var lite lulliga. Blev en timmes promenix men det var jätteskönt och som vanligt pratade vi en massa strunt.

Den här veckan gick mammas SAAB sönder så hon har lånat Ficusen men men, det är väl säkert nyttigt att gå har jag hört.

Ska bli skönt när mamma och resten flyttat. Blir dels närmare så vi kan cykla dit men sen ska dem inte flytta nåt mer, det är sista gången, får hoppas dem trivs hihi.

Nä nu ska jag snoka på de andras bloggar.
bye bye

2008-03-13 @ 21:57:56

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.