(2)

Mina favorit julsånger

2009-11-19 @ 14:00:28

(4)

RIP morfar

Morfars begravning var riktigt vacker. Som alla andra har jag svårt för dem, speciellt som när den anhöriga var kristen och man själv inte är det. Andra begravningar jag varit på har varit väldigt stela och mycket religion inblandat men morfars var väldigt personlig och vacker. Visst bads det och det sjöngs psalmer men bara sånt som hade nåt med morfar att göra. Han hade varit med i sin missionskyrka i sextio år så de som höll i det kände honom verkligen ordentligt. Prästen berättade att trots att han knappt kunde gå brukade han komma till kyrkan bara för att hjälpa till med något. Det pratades om många minnen och alla som kom hade ett speciellt intryck av morfar. Han hade på något sätt hjälpt alla han känt. Många tårar blev det av alla minnen man hade. Under en av psalmer började det till och med snöa vilket gjorde det ännu vackrare. Var en väldigt passande begravning och morfar är nog nöjd.

RIP morfar och vän, du som gjort ett ordentligt intryck på alla som du mött.

2009-11-15 @ 17:38:42

(5)

Tid till barnmorskan bokad!

På måndag ska jag skriva in mig. Blir intressant att höra vad dem säger och vad man gör. Är i vecka 10+5 nu. Det går riktigt fort allting. Tänkte börja ta kort på magen innan det syns så man får jämföra.

Idag ska vi ut på långis. Tänkte plocka mossa och dekorativa pinnar att göra julpynt av, får se vad det blir. Vet inte om det är några bär eller svamp kvar men hittar jag så plockar jag. Svärmor var här för ett par veckor sedan och gick igenom det jag plockat. Hade då hittat massor med kantareller, de goda tydligen. Tänkte plocka och frysa in.
Någon som har nåt förslag på pynt man kan göra av naturen?
Nu ska jag knappra frukost sen ska jag väcka gubben. Pöss.
P.s. kommer bara skriva när jag orkar och kanske inte så ofta. Jobbar och sover mest men ni får stå ut ett par veckor, hihi.

2009-11-04 @ 10:08:17

(2)

Lätta poäng på gratisbio

Jag fick 400 poäng (värt en biobiljett) genom att spela skattkiste spelet. Satt och lekte lite. Brukar aldrig vinna men nu ni. I november ska här gås på bio.

Inte medlem klicka på länken sen är det bara att börja. Kram


2009-11-03 @ 12:56:34

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.