(1)

Lite besviken

På politiken igen.

För första gången nånsin, politik på bloggen. Hörde nämligen att oppositionen vill höja bensinskatten ännu mer. Vet inte vilka jag ska rösta på men inte blir det dem om dem höjer. Skälet var att de vill sänka utsläpp och visst, det kanske behövs, men alla vi som måste ha bil på landet. Ska vi börja med flintstone bilar. Det är dyrt nu ändå. Blä för bensinskatter.

 

 

2010-04-29 @ 19:22:23

(1)

Grattis AndieÄr snäll och inte skriver din ålder. Kram

2010-04-19 @ 22:33:30

(0)

Hm,

skulle egentlige skrivit om vad som hänt sen sist men min inspiration försvann på designen istället. Det kommer väl upp i veckan kanske, hihi.

För fint väder för att sitta inne oå, så ut och njut, nu ska jag kolla tvätten.Pöss

2010-04-19 @ 22:25:24

(1)

Jag har hittat mormor annas honung!

När jag var liten var min morfar gift med Anna. Dem hade alltid en speciell sorts honung hemma som jag förknippar just med henne. När jag var ett litet troll (kommer inte ihåg ålder) så åt jag och min nalle upp en hel burk honung, ca 700 g, när vi sov över där. Kommer ihåg att mormor Anna bara skrattade nä hon frågade vem det var för jag skyllde allt på min nalle, som för övrigt är kvar.

Vi var nämligen och storhandlade igår och den här honungen var den enda som fanns. Har inte köpt den förut eftersom den är importerad och jag föredrar svensk. Väl hemma tog jag en välförtjänt kopp thé och macka med honung på och det första jag tänkte på var mormor Anna. Kopplade honungen direkt till henne. Intressant hur minnet fungerar.

Vi fick 600 kronor rabatt på handlingen oxå. Hade en 10% lapp plus att vi kollade extra priser på plats. Tihi.

En jätteduktig Andie satt i bilen i de tre timmat vi var inne i butiken. Visserligen älskar han att åka bil men ändå. Tur att det var lite kallare och det regnade annars hade det inte gått.

Nu ska jag knappra frukost i solen och sen bär det av till nya huset och se att det står kvar. Kram

2010-04-16 @ 10:32:50

(2)

Myggj#vlar redan

Idag har jag njutit av vårsolen och myggor. Tog en eftemiddags promenix med pojkarna så att vovven skulle bli trött och snäll. Och gissa vad vi fick kämpa mot, mygg, enorma såna. Brukar dem vara så tidiga andra år. Hm, men det är väl ett säkert vårtecken om inte annat.

Iallafall så har jag nu två myggbett på ena benet men dem kliar inte så jag står nog ut hehe.

2010-04-12 @ 20:06:18

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.