(1)

Hög på endorfiner och politik.

Är hög på endorfiner. Har jobbat och åkt inlines med vovvarna och sen satte kroppen igång. Riktigt skönt att bli hög på det som kroppen gör själv utan tillsatser och pga av att man  rört på sig. Sitter och studsar upp och ner. Vet att om jag varvar ner kommer jag däcka och det vill jag inte göra riktigt än.

Igår var första rundan med mina nya inlines jag skaffde till förra säsongen. Åkte även igår lite med vovvarna. Eftersom det är så varmt åkte jag bara i tio minuter vardera på igå och idag. Blir det för mycket kan dem tuppa av. Deras små hjärtan kan sluta pumpa om det blir för påfrestat.

Fick även klippa min vovves klor. Gick riktigt snabbt trots att han var löjlig som vanligt.

Frågade även chefen om vi får åka inlines på jobbet. Hennes svar var "vilka konstiga frågor du jämnt ställer " och ett fniss. Hon visste inte men tyckte att jag skulle köra på tills någon protesterar. Så nu ska här åka av. Cyklar annars på jobbet men det blir långtråkigt så nu ska jag varva.

Hörde på radion igår att man kanske ska ta bort andra chansen (komvux) för att plugga upp sina betyg.  Helt idiotiskt.
1: finns många som inte klarar av gymnasiet pga av sjukdomar, skilsmässor och andra personliga skäl.
2: hur ska man som 15 åring kunna veta vad man vill jobba som resten av livet. Inte en chans.
Sätt in systemet med lärling igen. Helt underbart om man är skoltrött eller inte är teoretiskt lagd.
Morr, blev riktigt upprörd när jag hörde. Alla möjligheter och chanser förungdomarna tas bort. Snart kommer arbetslösheten bland ungdomar vara högre än den nuvarande 25%. De kommer inte vilja satsa för det finns ingen anledning. Morr, morr och mera morr.

Nu ska jag äta och varva ner, pöss

2009-04-28 @ 19:29:46

(7)

Solbrun och vacker i en lika vacker trädgård

Japp, precis som rubriken. Var ute och rensade ogräs runtplattor och gångar och liknande idag. Var nog runt 25 grader i solen och jag hade bara sommarutstyrseln på. Shorts och linne. Sååå skönt och naturligtvis fick jag ränder av linnet som jag kommer spendera hela sommaren med att försöka sola bort. Åt  även frukost på framsidan. Har en till altan precis framför köket och där har vi morgonsolen. Vill ha ett blått parasol i trä, kratta, sekatör och allt annat som hör till trädgården. HAr inte så mycket arbetsredskap så nu måste här shoppas. Parasolet är till köksaltanen så man kan välja.

Innan jag började blogga målade jag på ett lager med stärkande nagellack som brukar torka på fem röda men nu, en halvtimme senare ha det fortfarande inte torkat. Hm, mysko.

Gubben min har rollspelskväll så just nu är matsalen full av nördar. Bra att han har en hobby tycker jag. Tror att det behövs så man kan lägga ner sin kreatívitet på något. Har en hög som sover över och en har lånat  min dataplats så nu sitter jag inne i "hobbyrummet" med trollungarna. Ganska skönt att sitta helt själv. HAr funderat på att flytta in min dator hit permanent men orkar nog inte. Ska försöka koncentrera mig på utsidan av huset nu när det är så fint väder.

Nu ska jag sova. Pöss

2009-04-25 @ 23:16:42

(3)

Klantiga jag och middag med jobbet.

Ugnen var ju inte sönder. Jag vred på fel ratt. Visste ni att man kan  använda den nedersta luckan till matlagning. Klanten jag vred iallafall på fel ratt så det blev aldrig varmt p.g.a. det. Har aldrig ens tänkt på att det finns en grad ratt till den delen med. Har inte registrerat det alls.

I förrgår var jag ute med jobbet på KKB. Var riktigt trevligt. Nästan alla kom så vi var 28 stycken. Chefen hade fixat håret så jag kände inte igen henne. Var jättefint. Hon har långt lockigt hår och helt ärligt så är jag lite avundsjuk. Mitt är ju spikrakt. De flesta drack öl till maten och det blev en del alkohol. Själv körde jag så det blev cola för mig. Det fanns massor med att välja på med min vana trogen valde jag oxfile. Skitgott. andra valde hjortinnanlår eller röding. Vi satt någ där till nio sedan drig vi yngre ner till KATALIN för lite mer alkohol. Kul att gå ut med lite andra människor, blir lätt att man går ut med samma gäng. Kom hem runt halv ett. Skjutsade hem en av de andra på vägen. Hennes gubbe skulle komma in och hämta henne och sen gå upp vid fyra. Kändes dumt eftersom det varpå vägen för mig.

Kom en timme sent till jobbet igår. Klanten jag kollar allt fel på schemat och skulle börjat två men trodde jag började halv fyra. Åkte och tränade i godan ro medans gubben skrämde skag på samordnaren. Hon ringde hem eftersom jag inte svarade och då sa han att jag redan åkt in till jobbet. Då trodde hon att det hänt något. Men det var ju lugnt, sånt som händer. Ska sätta alarm så jag inte gör samma sak nästa gång. Har bara ett sånt pass i månaden så...

Idag ska jag sola och plocka ögonbryn, hihi. nu ska jag äta frukost. Pöss alla glada.

2009-04-24 @ 10:10:41

(6)

Att baka bullar utan ugn.

Precis som det står. Har bakat bullar idag men när dem skulle in i ugnen tog det så lång tid innan ugnen blev varm. Varför jo den är sönder. Provar att grädda dem i den nedre "ugnen" utan lampa. Blir ju lika varmt där så... Vi får se.

Idag ska jag på restaurang med jobbet som betalat. Tänkte åka och träna innan eftersom gymmet ligger precis bredvid men tji fick jag. Ugnen tog så lång tid så jag ska åka innan jobbet imorgon istället.

I söndags var vi ute på en kortare långis och vi fick vår inneboendes hund att bada. Han är sjukt rädd för vatten. Men duktiga pojken följde efter vår badtok sen var han ju redan blöt så...Kattungarna har nu örjat gå överallt i huset. Inte hela vägen in till vardagsrummet men ja, dit dem kan gå medans mamma liten ser dem så. En bild säger tusen ord, fast två.


2009-04-22 @ 15:33:08

(7)

Semester+ valborgsfirande

HAr känt som om jag haft semster i en vecka nu. Jobbat vaannan dag så känns det knappt att man jobbar. Men på torsdg sätter den jobbiga perioden in. Jobbar fyra dar , ledig en och sen tre dagar till. Då är det ju valborg så...

Vi ska ha vårat årliga valborgs firande. Har fest varje år vid valborg. De senaste året jobbade jg så det blev ganska lugnt men året innan var det en dunder fest. Iår har jag lycktats få så jag jobbar till 13.30 så kvällen är ledig. Bytte från ett kvällspass.

Här i studentstaden är valborg en jättestor grej men vet att det nästan uteslutande bara firas i studentstäderna. Hur gör ni, firas det där ni bor?

Idag ska jag på kurs om hur vårt nya registrerings system på jobbet ska fungera. Är bara chefen, samordnaren, lilla samordnaren och jag som ska gå. Senare när vi lärt oss ska vi lära ut till de andra på jobbet. Lite kul att jag som jobbat där i två år har mer ansvar än de som jobbat där i femton år. Vet att vissa är lite griniga över att jag har mer lön än vissa men jag har ju trots allt även mer ansvar. Vissa har fattat det och förstår me en del är lite putta. Är som en riktig hönsgård ibland, massor med löjligt tjafs. Men, men deras problem

Igår provade jag att göra ciabatta bröd i brödmaskinen och jag kan bara säga smaskens. Blev hur gott som helst. Gjorde även hemmagjord risgrynsgröt av grötriset vi haft i 300 år så det ska jag prova till frukost idag.

Ska börja med att vattna blommorna dock. De är lite törstiga.

Måste gå till apotket och få ut lite pollen grejer. Började klia i ögonen igår så nu är säsongen igång. Trots att jag startade med pillerna för veckor sen hjälper det inte för ögonen. Ska ringa till husläkaren och kolla om jag ska använda bara ögondroppar eftersom ögonen kliar trots att jag snaskar jättetstraka piller. Har en ny husläkare eftersom vi flyttat så vi får se om den har några bättre förslag.

Frukost dags. Pöss

2009-04-21 @ 09:22:00

(8)

De backade ur!

Ja, det paret som vill ha två av våra små troll har backat ur. Börjar kännas lite nervöst med tanke på att vi inte fått dem bokade än. Ska nog sätta upp en lapp  på affären här hemma så får vi se. Brúkar vara ganska lätt att få dem bokade men alla vi känner tog från förra kulle. Men, men vi får se. De är åtta veckor på tisdag så det är ju ett tag kvar.

2009-04-19 @ 09:44:00

(4)

Ledig dag i solen! Bokförslag.

Nja, nästan. Hade en väldigt lugn dag igår. Åt frukost i lugn och ro, städade lite och runt tolv tiden var jag uttråkad. Tar ett par timmar för mig när jag är ledig sen tröttnar jag. Då tog jag min bok och satte mig i solen och i lä från vinden på baksidan.

Tyvärr så läste jag ut boken så nu måste jag hitta på nåt nytt att läsa. Jag har läst allt jag har flera gånger så det är nog dags att köpa in lite nya böcker. Har ni några bra förslag?

Satt även i sex timmar med mina naglar. kulle prvoa en ny variant med gele och det blev ganska bra. Provade att göra fransk manikyr och la det vita längre ut så att nagelbädden skulle se längre ut men tyvärr så var min rosa gele inte täckande. Målade lite snygga mönster istället så man ser det inte om  man inte tittar riktigt nära. Nån som vet vart man kan köpa täckande rosa gele för frans manikyr, eller acryl?
Tänkte lägga upp kort på naglarna men kameran har ingen macro så det syns inte.

Vad har ni gjort i helgen, haft det bra hoppas jag. Frukost dags, pöss pöss

2009-04-19 @ 09:08:59

(6)

Bilder från kvällen
2009-04-18 @ 13:27:03

(1)

Tack för en underbar kväll

Igår hade vi bjudit över massor med vänner och familj på försenad påsk firande. Skulle egentligen varit firande med pappa, som kom, och sen familjen men de andra kunde inte så då bjöd vi in en hög med vänner och gubbens familj. Blev 13 stycken så det blev full altan eftersom vi satt ute.

Var och hämtade päronens stora gasolgrill eftersom våran lilla inte skulle räcka. Den stod i systerns förra lilla stuga, tyvärr utomhus så det första vi fick göra var att örja skrubba. Tror att vi fick bort nästan all rost. hihi.

Idag tänkte jag ta det lugnt och njuta av solen. Vara ute i trädgården och lalla runt. Svärmor var här och hittade maskrosor så det är väl lika bra att jag rycker upp dem innan dem fäster sig.

nu ska jag äta frukost, pöss

2009-04-18 @ 11:01:11

(1)

Kortis!

Somnade i soffan igår. Första gången på veckor var huset tomt på folk. Inneboende var hos sin flickvän, gubben var hos kompisar så jag hade allt för mig själv. Kröp ner under en filt med vovven bredvid och sen somnade jag som en stock. Vaknade kvart över ett, hihi. Det var länge sen jag gjorde så men skönt är det.

Ska bygga ett pyttestaket till rabatterna på baksidan. Hundarna har börjat gräva i dem så då ska jag ge dem lite hinder. Låg en massa sly över allt när jagvar ute och gick imorse så jag ska försöka bygga ett.

Ha en bra dag. pöss

2009-04-16 @ 13:50:48

(11)

Idioter i trafiken

På vägen hem från jobbet idag blev jag omkörd av ett pucko. Körde på en 90 sträcka fast jag körde i 100 km. Låg en bil bakom mig och sen puckot efter det. Efter att kört så i några minuter körde puckot om båda två och när han körde om mig tutade han och blängde. Varför gör man så. Enda gången man ska använda tutan är vid fara, inte för att man är irriterad. Mest ironiska av allt var att ca 3 minuter senare såg jag att han svände av. Han hade kört  i 120 km och inte kom han fram fortare ändå. J#vla idioter. Kan man inte hålla koll på humöret när man kör ska man inte köra alls. Morr, morr. Spott, fräs.

Idag har jag gått igenom det nya datasystemet på jobbet. Fick en crash course så jag har bara lärt mig grunderna. Tillräckligt för att jag ska kunna fixa kvällslistorna. Är nu officiellt att jag har ansvar för dem och såledels högre lön.  En av mina medarbetare har iallfall fattat varför jag har mer lön än några av de andra, trots att jag inte är utbildad vårdpersonal. Hur är det på era jobb, hur ser eran lön ut?

Ha även haft APT-möte där vi tog upp lite allt möjligt, som vårt nya system gällande nyckelhantering och även det sysetmet jag håller på med. Pratade även om hur vi ska reagera då vårdtagare är väldigt rasistiska och låter det gå ut över personal. En annan sak som kom upp var vår fruktkorg. Lite då och köper vår chef en stor korg med frukt och en med godis. Vi fick en till påskhelgen men det tog tråkigt nog slut innan. Jobbade kväll på torsdagen och då fanns det fortfarande frukt kvar. Inte mycket men lite. Samordnare tyckte att man inte skulle vräka i sig frukt utan man tar kanske en eller ett par frukter så at det räcker. Tyvärr är tänket att vi har kvälls och dags patrull kvar så dagen tänker inte på att kvällen kasnke vill ha, kvällen tänker bäst att vi tar vad vi vill ha annars finns inget kvar. Tråkigt men tyvärr så tänker även jag så. Jobbar oftast kväll och då hiner vi oftast inte få något. Lite dagis stuk över det hela men. men det går väl över. Bra att chefen tar upp sånt så det uppmärksammas.

Nu ska jag försöka organisera mitt bloglovin. Pöss

2009-04-15 @ 18:39:06

(1)

Glad påsk från en rastlös jag.

Kom hem från jobbet och känner mig rastlös. Brukar vara död men nu är det så många vårdtagare borta att vi tagit det väääldigt lugnt.

Annars har det varit fullt upp som vanligt vid storhelg. Var hos mamma och flamsade i fredags och svärmor fick ett stopp igår. Hade riktigt roligt båda dagarna. Flamsade med gubbens mormor när jag körde hem henne. En gullig och rolig liten dam.

Nästa vecka jobbar jag bara två dagar plus att vi har APT-möte. Jag kommer nog klättra på alla väggar vi har. Hm, kanske rensa lite i trädgården eller nåt. Får se vad jag hittar på.

Nu ska jag samla poäng. Pöss

2009-04-12 @ 18:15:41

(0)

Upppskattningen uppskattas

Fick för en tid sen en rolig surprise. En liten award för att inte sluta blogga. Kommer inte göra det även om jag kanske är dålig på att skriva ibland.


Fick den från Andie och nu ska jag skicka den vidare till xmor, tussedull och jan saell

2009-04-09 @ 09:45:40

(2)

Darin inte så tokig

Hörde en låt på radion för ett tag sedan. Var riktigt bra tills jag upptäckte att det var Darin. Den här är ganska bra. Har lite svårt för honom. Han sjunger nästan uteslutande om kärlek och det blir lite enformigt. Även denna låt handlar om det men den här är det fart på.
vad tycker ni? Har den smörsångande pojken vuxit upp en aning?

2009-04-08 @ 10:35:18

(0)

Munkar=himmelriket

Idag var jag på stan på sista besöket till kommunhälsan. Inte fick jag så mycket ut av det men men, chefen är nöjd så dåså.

Nere på stan köpte jag lunch och munkar med choklad på. Är himmelskt gott med chokladmunkar. Synd bara att dem är fulla av tomma kalorier och som man bara blir fet av. Annars skulle jag leva på munkar, jämt och ständigt. Himmelriket är definivt i runda små formar.

På vägen hem såg jag en stackars överkörd hare. Var alldeles nyss påkörd oc den låg bara där, mitt på vägen. Usch, hatar att se djur som blivit skadade. Mår fysiskt illa av det. Man kan ju åtminstone ta bort djuret från vägen. En hare är ju ganska stor. Själv skulle jag vara orolig ifall det fortfarande levde eller om det var en katt så kunde det vara någons ägare.
Nä, nu ska jag öta yoghurt och sen marsh i säng. G`natt allihopa, Pöss.

2009-04-07 @ 23:16:13

(2)

Redan påsk.

Har inte hunnit med alls. Trodde det var veckor kvar till påsk men det ä nu i helgen. Som  vanligt jobbar jag. Tur att jag kan trösta mig med storhelgs ob.

Här händer det inte mycket. Just nu känns huset som en fritidsgård med ala som sover över och är här. Kan inte riktigt diskutera det med personerna i fråga heller eftersom vi har gäster och det känns taskigt att ta upp det då.

Har börjat på nya schemat nu och vet inte om jag tycker om det. Är nästan som det gamla förutom att det är lite hattigt me det får man väl stå ut med. Ska snart bytas igen så... Dessutom är det ju sommar snart och då blir det semester så vi kommer inte gå så länge på detta schema.

Just nu händer det inte så mycket här på landet. Kan vara ganska skönt ibland, livet bara rullar på utan att man behöver reflektera så mycket på det.

Nu måste jag snaska frukost.  Pöss

2009-04-07 @ 10:03:48

(2)

Underbar vårdag!

Precis komit hem från marknaden och IKEA. Helt underbart. Bara gått och lodat och tagit det lugnt. Hittade en skruttig radio till garaget och glasskålar och gubben hittade skitbra små högtalare man kan ha till typ allt.
Nya IKEA är enormt och det finns hur mcyket som helst. Är uupbyggt som de andra stora där det är våning med möbler och inredning som dom visar upp och på våningen under får man plocka allt. Har även en helt underbar restaurang med jättefin utsikt. Där hittade vi en himlans massa saker vi köpt som kan vara bra att ha i sommar.
Efteråt gick vi till COOP och åt glass i solen. Helt undebar slapp dag och jag har inte bara suttit hemma. Tack alla ni som var med.

Funderat lite till på dator situationen. Egentligen är den här datorn mycket bra. Bättre batteri tid, blåtand och WLAN och  det enda felet är egentligen att ena högtalaren är sönder och fläkten behövs bytas. Är riktigt nöjd med den men jag saknar den andras högtalare. Ska nog lägga ner pengarna på annat istället för datorn.

Åt fruksot på framsidan i solen och nu blir det middag på baksidan i solen, hihi. Sol hela dagen. Loving it.

Nu ska vi njuta på balkongen och sen är det mat på gång. Ut med er och njut av vårsolen

2009-04-04 @ 18:14:47

(1)

Vilken arbetsdag, puh.

Den startade med ett larm klockan tio i fyra sen larmade det 8 gånger tills klockan halv åtta. Fy fasen. Var visserligen bara två larm som var något extra, alla andra som larmade skulle jag till ändå men det är stressande att ha flera som tjatar och stör en hela tiden. Kom inte in på matrast förrän halv åtta då jag fick ett till larm men nu fick dem vänta. Kan ju inte göra mitt jobb bra om jagär hungrig. Blir lätt grinig då. hihi. Trots allt löpte det på och fördelen är väl att kvällen gick himlans fort. Skönt det.

Imorrn ska jag på marknad med gubben, norrlänningen och hennes karl. Tyvärr så har vi bara en hundralapp att dela på så... Efter denna runda ska vi till nya IKEA och strosa. Enligt rykten tar det upp till tre timmar att gå igenom allt. Ska inta handla nåt men det är kul att titta. Är ledig i helgen och har ingen lust att sitta hemma. Ganska skönt att slösa bort tiden på ingenting med ett par goda vänner oxå.

Har svårt att bestämma mig vad jag ska göra med skatten jag får tillbaks. Vil ha en tatuering men det finns annat oxå. Fick pappas gamla dator i somras men den är ganska skruttig. Högtalarna är skit dåliga och fläkten håller på och lägger av. Den har visserligen massa annat bra men bra högtalareär viktigt för mig eftersom jag lyssnar på massor med musik. Visst kan man koppla in andra men då förlorar man vitsen med en bärbar dator. Funderade på en ny dator eller laga den gamla men delar till bärbara är nästan dyrare än att köpa en ny. Skulle jag köpa det kan jag ju bara köpa en grej medans det finns annat jag behöver oxå.

Mycket svårt, mucket svårt. Nu ska jag iallafall knoppa och drömma att jag vinner 15 miljoner på triss. PÖSS

2009-04-04 @ 00:15:43

(3)

Inneboende, ja eller nej? Vad tycker ni?

Har inte hänt något nytt sen igår. Sitter framför burken och leker fast jag egentligen behöver fixa tvätten och lite lunch innan jag ska åka till jobbet men jag tappade orken. Har suttit och läst hela dagen och då blir man seg men men, jag kommer väl igång sen hoppas jag. Om inte annat kan jag jobba på halv låga om jga får gå på en rad jag kan.

Jag och gubben har duískuterat lite run vår inneboende och hans flickvän. Inget fel på nån av dem men dem har inte riktigt dem vanorna vi har så då krockar det. Dels så ställer dem sina privata saker överallt och pedantisk som jag ibland är kan jag inte låta bli att plocka och lägga bort dem. Flickvännen har även sagt en massa kommenterar om att hon ska flytta in och det vill vi inte. En inneboende är en sak men fyra vyxna i samma hus funkar inte om man inte är riktigt bra vänner. Gubben pratade med vår inneboende och sa att h´hans flickvän inte kommer att få flyyta in och han tyckte det var lugnt. De ska tydligen flytta till huvudstaden så småningom. Igår när flickvännen tittade på kattungarna frågade gubben om hon ville ha en varav hon svarade "ja, den kan jag ha min gubbe ha när jag flyttat in". Ouch, gubben tittade på vår inneboende som direkt gick till sitt rum och tog upp saken men henne. Sen syntes dem inte till på flera timmar. Hon kör med den stilen att hon tar hit sina saker och kläder lite i taget och tror inte att vi ska märka det. Hon tar sig väldigt stora friheter. Nu har dem båda iallafall förstått att hon inte får flytta in så senare ska vi sätta oss ner alla fyra och förklara hur våra refler är. De är som sagt inte så duktiga på att hålla reda på sina saker.

Nu ska dra mig i kragen och ta hand om tvätten, Pöss alla glada

2009-04-02 @ 13:30:30

(5)

Äntligen vår med glada överraskningar

Strålande solsken och 10 grader varmt. Gud så underbart, våren är äntligen här. Nsätan all snö är smält och vi har massor med krokusar och sånt i rabatterna. Hoppas jag ska vara ute på jobbet idag. DÅ blir det cykel som gäller.

Igår lämnade vi in nycklarna till gamla lägenheten. Nystädad och fin. Ett bekymmer mindre. Inte för att jag oroat mig speciellt men det är inget kul med lösa trådar. Flyttstädade det sista i måndags. Var bara lite smått kvar. Skulle möta pojkarna där men en av dem glömde nycklarna så jag var tvungen att åka hem och hämta dem och sen åka tillbaka. En omväg på en timme. Enormt rloligt när man är skittrött och hungrig men, men det var ju tvunget att blir gjort.

Igår åkte vi även sverige runt, eller ja, nästan. Från våla till maxi och hämta syster. Till gottsunda för att hämta hennes saker. Till Märsta för att lämna av henne. Till knivsta för att hämta svärmor. Tillbaka till Uppsala för att lämna av henne på Akkis. Allt på 2,5 timmar. Då fick bilen kämpa kan jag säga. Körde i 180 kilometer på E4 men vi hann i tid.

Medans vi väntade på svärmor va vi på inredningsbutiken Chili. Åh, herregud så snygga saker dem har. Hittade vår drömsoffa med fåtölj för 26000 kr. Tur att svärmor var klar fort så vi hann inte titta så mycket.

Fick deklarationen igår oxå och jag får tebax 5300 kr och gubben 4700. Ska äntligen göra om min tatuering, ska ara komma på en design. Ska be någon duktig en rita den så man får en personlig. Vill ha en helt egen sen om någon kopierar den gör inget, man är ju ändå först med den. Vad tycker ni. En tatoo som massor har eller rita en egen?

Nu ska jag snaska lunch och sen ut i solen pöss

2009-04-01 @ 14:10:05

(0)

Vuxna med dockor

Såg ett avsnitt för vuxna män med dockor. Ni läste rätt. En dokumentär där vi fick följa män med speciella relationer till dockor i människostorlek. Real life dolls. Med ansikte, hår och hela köret. De hade nästan inga andra relationer till det andra könet förutom sina dockor. En man hade en "familj" bestående av tre kvinnliga dockor och de åt middag tillsammans och allt annat en vanlig familj gör.
Själv tycker jag det är mycket konstigt. Varför vill man ha en relation till någonting som är dött istället för till en levande människa. Kan tänka mig att det är enklare men gud vad långtråkigt det måste vara. Ingen som svarar och ingen som bidrar me någonting.
Ja ja, det finns folk till allt.

2009-04-01 @ 01:00:55

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.