(0)

Ny blogg

finns på http://http://zarah.saell.org/

2011-09-15 @ 20:16:37

(0)

Stolt mamma

har sitt troll på dagis nu för tiden. Inskolning gick jättebra utan några problem alls. Han började ty sig till sina fröknar redan andra dagen och sen har det bara gått bättre. Enda problemet vi haft var att han har börjat bitas men det är så vissa barn gör säger förskolelärarna. Inga problem, de håller bara lite extra koll. Sen dess har han även börjat bita oss när han inte får som han vill men då säger vi nej eller aj och säegr klappa försiktigt och det gör han.

Han har även börjat prata en massa ord och småbubblar nästan hela tiden.

Nu ska stolta mamma åka och hämta bufröet från dagis.

Bye bye

2011-09-12 @ 13:48:00

(2)

Stolt pappa och lika stolt moster

Tror inte jag skrivit nåt inlägg om att jag blivit moster igen.

Min lillebror och hans Lisa fick sin lilla tyra myra (smeknamn snott från minsta mostern) i juli och är en väldigt stolt och duktigt pappa. Alla som har barn vet hur jobbig och underbar första tiden med sitt barn är men än så länge går det bra.

Är jättestolt över alla tre i deras nybildade familj.

Puss på er

Här är några bilder dagen efter hon föddes i pappas stolta famn

   

2011-09-10 @ 16:43:00

(1)

Nya gardiner i köket

blev så här.
 Före   


 Efter

Jättefint tcker jag själv. Tyvärr lite dålig kvalisort på bilderna men men.

Vad har hänt här då. Inte så mycket förutom att jag är sjukskriven p.g.a svår depression.
Visste inte att jag hade nån men mina nära sagt att jag inte skrattar så mycket och sen började jag tänka efter. Började misstänka att jag hade en liten depression och tänkte ta itu med den på en gång. Ringde till läkaren och fick tid, gjorde ett test där både läkaren och jag blev lika förvånande av resultatet. en svår depression men en annorlunda och svår att diagnosera. En leeende variant kallas det och innebär helt enkelt att det inte syns.
Så nu är jag sjuksriven om den sista september till att börja med så får vi se sen. Fick även remiss till terapeut som bestämmer tillsamans med mig om mediciner.

Får se vad som händer men just nu gör jag bara det jag känner och vill och så lite måsten som möjligt.

Ganska skönt att vara hemma och ta det lugnt.

Har även börjat sticka för att försöka slappna av lite mer. Går ganska bra, lite slarvig är jag så ibland tappar jag en maska här och var men skam den som ger sig.

Så nu är jag Officiellt en gammal bonde med villa, volvo och vovve m.m. Den typiska svenska medelsvenson och jag måste säga att jag trivs.


P.s. nya bilder på pummen är uppe på hans blogg.

2011-09-08 @ 16:27:43

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.