(2)

Nu

har jag hållt mig längre än nånsin med att beställa julmusik så nu är det den musiken som gäller, hela vägen till december. Iår kanske jag hinner spela alla mina jullåtar (ca 10 gb) hihi.

Lite smakprov och mys tills allt det börjar.
2010-10-18 @ 15:52:18

(2)

Sjuk!

Usch. har känt att en förkylning varit på gång men den har inte brutit ut förrän idag. Är snövlig och hes och alldeles matt .Vi har iallafall fint väder.
Ska nog krypa ner och sova en stund till, sov 1,5 h imorse på soffan  mys.

2010-10-17 @ 13:51:07

(5)

Mysiga höst

Gurka, skrev ett jättebra inlägg som passar med bilden men av någon anledningen försvann all text mysko.

Iallafall så älskar jag hösten. Träden som byter sina kläder och klär in sig i alla möjliga varma färger. Gräset som lägger sig och vilar och djuren som börjar gömma sig. allting lugnar ner sig och väntar in vinter. Trots att det är lite ledsamt att naturen börjar somna in är den vacker och mysig. Ungefär som när man precis håller på att somna. Precis så känns det när man tar en långpromenad. Sakta men säkert somnar naturen som ett litet barn på gränsen till sömnlandet

Vad tycker ni om hösten?2010-10-09 @ 00:53:36

(2)

Wii kväll hos lillebror

För ett par veckor sedan var min lilla familj och systerdotter hos min bror på middag och annat kul. Vi fick hemmagjorda pannbiffar och potatis i ugn. Riktigt mumsigt. Han kan laga riktigt god mat min bror och hans tjej. Eftr mat var det wii som gällde. De har en balance board och ett riktig kul spel där man ska flyga som en kyckling genom ringar m.m. Har nog inte skratta så mycket på flera veckor tror jag. Det fanns även ett spel där man ska rockringa. Går inte att beskriva hur kul det var så här kommer filer istället.

Enjoy

2010-10-06 @ 13:35:24

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.