(1)

Oturs år?

Sveriges otur måste jag nog ha. Beställde pellets förra veckan som ska komma senast idag. Förrådet var slut i fredags så vi tog en tripp till vår lokala leverantör här i våla och hämtade i tron om att det skull räcka. Imorse tog det slut och det nya kommer inte förrän tidigast ikväll eller imorgon bitti. Iväg till det lokala stället som bara har öppte fredag och lördag. EEEEEK. Vad göra. Så jag ringer gubben och håller tummarna. Som tur var fanns han på plats så nu börjar värmen komma.

Förra vecka var jag och hälsade på mamma. PÅ vägen hem skulle jag tanka men då fastnade kortet i apparaten. Shit, hur kommer jag hem. Chansa på att det räcker. Icke sa nicke. I våla tyckte min traktor att han ville ha mer mat. Som tur är har  jag en bensindunk i bilen så i med det och hemåt. En bilfärd som brukar ta ca en timme tog två timmar. Blää.

Kortet blev iallafall spärrat och idag fick jag ett nytt och skulle då tanka. Skulle gå att använda min gamla kod men nej. Fel kod. Så nu har jag ett kontokort men ingen kod, smidigt eller hur?

2011-01-11 @ 17:06:32

Postat av: Andie

Hoppas att din lycka vänder snart för jag önskar dig inte ett olycksår sånt har vi fått nog av redan!

18:11:54 den 2011-01-11


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.