(3)

Förbannade, j#vla, pellets och uppvärmningshelvete

Gaaaaaahhh, nu börjar jag hata det här huset lika mycket som lägenheten i gottsunda. Har bara varit problem med den hä jävla pelletsbrännare. Hela skiten behövs bytas ut men nej. Trots att vi haft en bekant som är elektriker som kollat på den och sagt att detta behövs bytas men inte då. Ska man behöva leva med 18 grader i huset. Morr, spott och ännu mera fräs. Ännu en sak som de redan bytt har gått sönder, ja alltså, deras så kallade lagning. Vi måste hålla koll på skiten hela tiden så det inte börjar brinna för mycket eftersom fläkte (som behövs bytas) inte fungerar utan den måste vi starta igång själva, och den lägger av hela tiden. Ovanpå allt detta fungerar inte alla element. Börjar bli väldigt frustrerad. Ok, det är bökigt att bo i hus och saker behövs lagas men vi hyr och då är det fanimej inte vi som ska betala ellet laga det. Plus att vi flyttade in i detta enrma hus för att det är pelletsuppvärmt inte el men nu använder vi båda. Ska verkligen vi betala för att deras jävla hus inte funkar. Ska skicka ett mail till hyresgästförening och kolla vad dem tycker.
Inte bara att vi fryser, det stinker rök i hela huset eftersom pannhelvete eldar för mycket och läkten inte funkar så snart är väl allt vi har rökskadat oxå.


EEEEEEEEEEk, va förbannad jag är, nu ska jag baka.

2010-01-04 @ 15:47:37

Postat av: Andie

Ajdå det är ju inte alls bra, kanske dags att börja kika på lägenheter i stan igen då, ni lär ju ha fin kötid nu så då behöver ni ju inte flytta hit till G utan kan flytta till någon bättre del av stan.

22:37:11 den 2010-01-04

Postat av: Jan Säll

Jag antar att du har pratat med din "hyresvärd" och hon inte vill göra något?

Ni får väl leta hus där ute då. Det är väl ide att ha det klart innan juni.

09:41:13 den 2010-01-05

Postat av: lina

fin blogg :P

15:35:08 den 2010-01-20


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.