(4)

RIP morfar

Morfars begravning var riktigt vacker. Som alla andra har jag svårt för dem, speciellt som när den anhöriga var kristen och man själv inte är det. Andra begravningar jag varit på har varit väldigt stela och mycket religion inblandat men morfars var väldigt personlig och vacker. Visst bads det och det sjöngs psalmer men bara sånt som hade nåt med morfar att göra. Han hade varit med i sin missionskyrka i sextio år så de som höll i det kände honom verkligen ordentligt. Prästen berättade att trots att han knappt kunde gå brukade han komma till kyrkan bara för att hjälpa till med något. Det pratades om många minnen och alla som kom hade ett speciellt intryck av morfar. Han hade på något sätt hjälpt alla han känt. Många tårar blev det av alla minnen man hade. Under en av psalmer började det till och med snöa vilket gjorde det ännu vackrare. Var en väldigt passande begravning och morfar är nog nöjd.

RIP morfar och vän, du som gjort ett ordentligt intryck på alla som du mött.

2009-11-15 @ 17:38:42

Postat av: Lotti

Beklagar med din morfar. Det är tufft att gå igenom en sådan sak.Tack själv. Det syntes redan i vecka 6 på mig, var ganska smal i mig själv så kan vara därför, jag vet inte. Men nu syns det rejält ;)

18:32:39 den 2009-11-15

Postat av: Nettan

Vad tråkigt, men man får försöka se att han slipper må dåligt längre! Vad fint att ni fick ett sånt fint avslut tillsammans familjen! Skickar över lite kramar!

19:23:49 den 2009-11-15

Postat av: Andie

Vilket vackert avslut din morfar fick.

Kramar och åter kramar

07:42:32 den 2009-11-16

Postat av: Lina

Beklagar, lät som en väldigt fin begravning.Hur mår du och bror annars?

Hörde att ni kanske blir hos min far på julafton, roligt.Kram <3

14:11:28 den 2009-11-16


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.