(5)

Plastikirurgi. Ja eller nej?

Såg precis ett program på tv:n som handlade om plastikoperation. En ung tjej på 13 år opererade sin näsa. Den va bara lite krokig. Själv tycker jag det är fel att föräldrarna går med på sånt. Ungarna har inte en växt färdigt. Ok, om man mår psykiskt dåligt av det så tycker jag att man ska göra det men inte vid 13:års ålder. Man kan inte bestämma sånt då. För tusan, vid den ålder är en maska i strumpbyxorna katastrofalt och man vill ta självmord. Man borde åtminstone vänta tills man är myndig och mer mogen. Kommer ihåg många komplex man själv hade och de få som är kvar är inga jag bryr mig mer än att jag tycker det är kul att vara annorlunda. Blir lite upprörda när föräldrar sluta vara föräldra och försöker vara sina barns vänner. Det funkar inte så. Skaffar man barn har man ansvar för barnens hälsa och väl och ve.

Ja ja, nu ska jag inte haka upp mig på det. Vi har äntligen fixat klart lägenheten. fick hjälp av norrläningen i helgen så det var bara lite målning kvar till tisdagen. Färgen från biltema täckte alla fläckar, underbar färg och biligaste vi hittade, hihi. Vet inte hur besiktningen gick då vi inte var där igår när den var. Kändes onödigt att åka dit bara för det och man måste inte vara med. Hoppas det gick bra och vi inte får för dyra anmärkningar.

Nya huset slurpar proppar. Har gått 5 stycken idag men det var skölpadsslampan som har gått sönder och muppade till det. Bytte ut alla proppar i förgår så alla andra funkar nu. Tråkiga är att vi måste köpa en ny lampa för pengar vi inte har. Har hittat sidor på internet som säljer och ska kolla vad lamporna kostar inne i stan kostar så får vi se vart jag kan trolla fram pengarna.

Börjar vänja oss vid allt som innebär att bo i hus. Stor skillnad från lägenheten. Tex så måste man sortera sopor minutiöst och gå ut med dem. Postlådan är på andra sidan väge så nu är jag en riktig villaägare som släpper ut hunden på tomten och hämtar posten i morgonrock. Gud så jag trivs.

Har samlat tillräckligt mycket poäng på gratisbio för att få biljetter. Önskar bara att dem kunde kommit fram tills imorgon. Känner verkligen för att gå på restaurang och sen på bio. Var evigheter sen. Var även 300 år sedan jag var på krogen. Längtar verkligen efter en riktig tjejkväll men masa fnitter, alkohol och sex prat.

Nu ska jag samla mer poäng, Kram alla glada

Ps. Stort grattis till syster på 18 års dagen

2009-01-15 @ 23:03:09

Postat av: Katarina

Jag håller med dig i två punkter.

1. Ja det är sjukt med platikoperation på småbarn, speciellt när de kommit i tonåren.

2. Jag har inte helelr varit på en sån tjejkväll på länge, längtar oxå efter det.

Hoppas du kommer iväg nu på bio o resturangs kväll. Trevlig helg. kram

16:08:01 den 2009-01-16

Postat av: sanna

Jag håller med dig. Jag tycker det är helt fel att föräldrar tillåter det i så pass ung ålder. Visst, hade det varit något som såg extremt konstigt ut är det en annan sak. DÅ kan man göra det för barnets välbefinnande. Men bara för en liten småsak är det absolut NEJ!

16:08:24 den 2009-01-16

Postat av: Fina

Usch, jag skulle inte låta mitt barn skönhetsopera sig vid 13 års ålder! Då vill man ju ändra på allt och har långt kvar innan man vuxit klart..

15:32:01 den 2009-01-17

Postat av: Nettan

Hej gumms!!



När ska du träna imorrn? Vi ska vara hemma, men imorrn ska jag få sova hur länge jag vill, sicken lyx va?! ;) Men jag lär nog gå upp absolut senast 12! Du kan väl slänga iväg ett sms när du vet vilken tid ungefär? Kramis

19:27:29 den 2009-01-17

Postat av: paplon

Trevlig ny design - nu kan till och med jag läsa. Och ja skönhetsoperationer kan vara bra om man ar någon alvarlig defekt eller så mend et är ju samma sak som med tatueringar. Man ska vara säker innan man gör det. Och det tror jag inte man är vid 13.



Hälsningar från london

13:27:31 den 2009-01-18


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.