(5)

Vilken vecka!

I osdags var det picknick i vår underbara stadspark med Andie, hennes man, min älskling och vovven. Skulle hälsa på kakmormor på sjukhuset först och för en gångs skull ringde vi dan innan och kollade om det ar ok, vilket det var. Åkte dit så vi var där 11 och då var det ju inte besökstid förrän ett, hihi. Ja ja, det blev tidigare picknick istället. Vi satt där och mös på filtar med en massa gott. Älsklingne hade gjort sockerkaka med blåbär och hallon och sen hade vi vitlöksbaguetter och kyckling med. Andie och hennes gubbe hade med sig sallad, bilar och jodgubbar så vi satt och glufsade ett bra tag.







Sen har vi varit duktiga. Vi har varit i skogen och ´plockat blåbär. Tyvärr så var vi fel klädda och det var sjukt mycket mygg så det blev bara en liter men ändå. Har haft det i frukostflingorna varje morgon. Gud  så gott det är. Smaskens. Har även tömt vår svartvinbärs buske så nu har jag ca 2 kg bär att göra mer saft på. Hihi. Ska göra flaskor med hemmgjord saft och ge bort. Sen har vi försökt attackera vår övervuxna trädgård. Älsklingen klippte häcken och jag gjorde sånt kul som att rensa ogräs från grusplanen och alla miljoner rabatter. Usch för att gå och peta mendet behövs ju så...

Idag var det storhandling som gällde. All mat var slut tom konserverna. Det blev 8 kassar och malar i plånboken. Skönt ändå. Vi köpte en massa saker som vi inte brukar behöva köpa och en massa extra av varje.

Nu tog inspiration för at skriva slut så nu ska jag glo på tv. Kram och njut av bilderna

2009-08-14 @ 19:13:06

Postat av: Andie

Tack för en trevlig picknick! Och visst kan det kännas som att malarna biter en i fingrarna efter att man storhandlat men som sagt man vet ju att man har bunkrat upp i skafferiet.

12:03:40 den 2009-08-15

Postat av: Anna

Häftig blogg!

19:20:07 den 2009-08-15

Postat av: svärmor Wicke

Oj, vad härlig din sida är, men det är tyvärr jättesvårt att läsa kommentarerna. Det är väl mina gamla ögon som har svårigheter med ljussättningen. Vi ses på fredag. kram

20:43:53 den 2009-08-17

Postat av: svärmor Wicke

Hi hi, jag vinklade skärmen och då framtydde texten mer lättläst. (heter det framtydde???)

20:45:22 den 2009-08-17

Postat av: Linda Q

fina bilder =)

19:16:07 den 2009-08-18


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.