(3)

Årets andra dopp i havet!

Äntligen en baddag till. Tyvär bara andra på den här semestern men man får ta emot allt man får. Iallafall så var det ett ganska långt dopp. Ja var först i och sist upp. Sista stunden badade vi med Andie som inte klagade, Var inte så många på badplatsen och dem som var tyckte det bara var kul att se en hund som älskar att bada så mycket. Speciellt de små barnen tyckte  det var kul att se. Jag och älsklingen gick ner med Andie och det var riktigt trevlig. TAr bara 10 minuter att gå ner till havet. VAr skönt att få röra på sig efter alla dessa dagar av at bara sitta framför tv:n.

Alldeles strax ska vi åka till Lysekil och äta kina tror jag. Kusinen och faster ska med dem med. Ska bli kul att gå ut med och även att äta någonting förutom pizza. Restaurangen vi ska till har även steakhouse så vi får se vad det blir.

Nu ska vi åka kram på er

2009-08-02 @ 18:21:45

Postat av: susanna

Sv: Har du nåt exempel på vad jag kan tvätta håret med som är bättre än schampo? Eller vet du bara att det finns nånting? :P

18:28:22 den 2009-08-03

Postat av: The Cat

Vad halloumi är? Det är en slags ost som man steker eller grillar

19:40:26 den 2009-08-03

Postat av: Hertiginnan Anne von Porat

kul med en vovve som gillar att bada

20:57:38 den 2009-08-03


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.