(2)

Håll tummarna.

Huset var så fint. En lagom stor trädgård med en hög häck runt hela. Bra och praktisk hall. Hela huset var byggt på 60-talet så det var en lite gammal stil på den men både jag och gubben blev helt förälskade. Huset är på 109 välplanerade kvadratmeter plus en källare på 90 kvadrat med massor av utrymme och ett fint inrett rum. Hyresvärdens mor mötte oss då hon själv var inlagd på sjukhus eftersom hon är gravid. Mamman var en väldigt trevlig och pratglad dam som inte bara berättade all fakta om huset utan även om omgivningen och grannarna. Vi berättade vart vi bor nu och att vi desperat vill därifrån. Väl hemma igen ringde vi upp hyresvärden som lät väldigt positiv. Försto att vi ville hyra först och köpa sen. Tyckte det var helt logiskt att man ville prova och käna efter först. Det lät på henne som om vi fått huset. Det var en till som skulle titta men jag hoppas så. Är helt perfekt och vi skulle kunna bo där i riktigt många år utan att det skulle kännas för litet. Enda problemet är att vi har tre månadersuppsägning på vår nuvarande lägenhet men det löser sig.
Om vi får huset är det enda vi önskar i julkapp är pengar till flytten och senare inredningen. Alltså inga saker. Kanske inte så kul att ge bort men det är vad vi kommer behöva.

NU måste jag sova. Ska jobba imorrn, natti natt

2008-11-21 @ 22:50:11

Postat av: Andie

Håller verkligen alla tummar och tår att ni får huset då!!! När skulle hon höra av sig om så var fallet då???

23:37:52 den 2008-11-21

Postat av: Nettan

Håller alla tummar och tår!! Du får uppdatera så fort du får höra nåt :) Kram

12:24:01 den 2008-11-22


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.