(6)

Det har snöat!

Japps, tror det var snöblandat ikväll när jag jobbade men jag missade det precis, typiskt. Annars brukar jag alltid stå ute och njuta av årets första snö. Tror dock inte att jag ska ränka med detta snöfall eftersom det var knappt nåt och jag missade det.

Har lämnar in bilen på lagning och det vart en hel del som skulle bytas. Bromsskivor och belägg på båda fram. Handbroms i bak och lite annat smått. Har jag otur måste dem byta hjulcylindern eller nåt till handbroms och då skulle allt hamna runt 10000 kronor. Gud vad jag hoppas att det inte är nåt stort fel men det måste göras annars blir det bara värre och då får jag inte köra med den. Fick även veta att det stället jag köpte bilen har ett dåligt rykte för att dem inte riktigt sköter sig, så då vet man det.

Eftersom bilen är på verkstad så åkte jag buss Och det ett bökigt uppdrag. Först hitta bussen och sen vilken buss. Skulle åka och träna i Ekeby men orkade inte böka så det vart på väderkvarn. Tyckte inte riktigt om det gymmet. Är van vid att maskinerna står i ordning men här stod dem huller om buller och mitt gångar. Man satt alltså i en maskin och körde mitt i vägen för alla som skulle gå till annat. Fortsätter nog träna på de andra gymmen.

Nä nu ska jag sova, håller på och däckar.

2008-10-29 @ 23:48:41

(4)

Pojkvänner i all ära men

ibland behöver man prata med en tjej. Vissa saker kan inte killa relatera till eller förstår inte och då måste man ha en kvinna att prata med. Jag kan prata om allt med min kille men det är inte säkert att han förstår eller så ger han en dem svaren man inte vill ha. I många fall ehöver man inte råd utan bara någon som fröstår eller tycker samma sak.

Dem flesta av våra vänner och familj vet att vi titar på hus utanfr stan och igår mailade jag en kille som hade ett utanför Enköping. Ett jättefint rött hus mitt ute på landet. Trodde inte att jag skulle få svar, har inte fått det av någon annan jag mailat, men idag fick jag ett svar där han berättade att en visningen ska ske men inte säker på när utan han skulle höra av sig. Gud vad jag hoppas att det går bra, har tröttnat att bo inne stan nu och speciellt i G-sunda. Är inget fel på själva stadsdelen utan grannarna. Är bara idioter här, vi måste låsa dörren även om vi bara ska slänga sopor som är i våningne under trots att vi har en gapig hund. Huset är naturligtvis dyrare me det är allt om man jämför med nu. Är lite orolig över hur det ska gå me vi får väl leva på nudlar och sen har ju gubben min lättare att få jobb efter december då hans kurs är slut.

Håll alla tummar ni har. Natti natt

2008-10-27 @ 23:28:21

(3)

En av mina absoluta favoriter från barndomen

2008-10-26 @ 19:44:51

(0)

Ny frisyr.

Ja efter mycket funderande bestämde jag mig för att klippa håret. Tänker inte berätta hur utan det får ni se då vi ses. Är mycket nöjd. Ser mer ut som en frisyr istället för "bara" hår. Ha haft en riktigt lugn dag på jobbigt och även en lugn dag trots besök. Mamma var i Uppsala och hämtade lillesyrran så de kommer över en stund och senare kom svåger och flickvän över på middag, det var för övrigt hon som klippte till mig, hehe.

Är överlycklig över att klockan ska tillbaks imorrn, då får man ju sova en timm extra, yippie. Ska vara duktig imorrn och gå på Ki-yoga. Ska gå att boka över internet men det funkar inte så jag ska ringa och boka plats imorrn. Ska bli skönt att träna på ett lugnt och harmoniskt sätt, bara jag inte tröttnar. Händer det inte tillräckligt mycket så tröttnar jag men det här ska jag gå för att slappna av mer, får se hur det går.

Nu måste jag packa, hörs imorrn, kjam

2008-10-25 @ 23:08:37

(1)

Vill ni vinna en digitalkamera eller bärbar dator eller en mobiltelefon?

Gå in på den här sidan http://se.limbino.com/c01/link/ppt0444g0i,desto fler vänner som anmäler sig desto större chans får vi att vinna, så gå med allihopa så kanske vi får en liten hösttröst

2008-10-24 @ 11:22:26

(2)

För mycket jul? Våga ha roligt!

De stora affärerna har redan börjat sälja julpynt och dekorationer, lite tidigt kanske. IKEA började redan i september. Personligen så tror jag det är för tidigt och för mycket. Att sälja pynt m.m. tycker jag att man kan göra runt mitten av november annars hinner man bli så trött på allt tjat om jul. All press och stressen över att ha en perfekt jul börjar mycket tidigare än då man kan njuta av den fina men korta tiden på året. Kommer ihåg när man var liten. Att gå runt i sthl och kolla på alla julfönster som visades upp den första advent. Då startade julen runt den första advent. Visst fanns det både affärer och privatperoner om tjuvstartade med några dagar men det bar bara det, ett par dagar inte flera månader. Kände redan förra året att det blir för mycket. Har alltid älskat julen förr, den känslan man får på julaftons morgon eller att tita på julgranen med alla klappar under, alla minnen man har av denna dag. Visst försvinner mycket av känslan när man växer upp men jag tror att det är pressen från media och samhället att allt ska vara så perfekt, som dem jularna man hade som liten. Varför kan man inte acceptera att allt inte är den samma och att istället för att grubbla över att pepparkakshuset vart snett istället njuta av abstrakt konst eller göra en ny och egen tradition. Förstår inte all denna press runt julen, Strunta i den och njut av julen som den är. Hinner du inte rimma på alla klappar, oroa dig inte det är tanken som räknas. Ta en paus och gå ut med dina älskade och njut av alla dekorationer på stan eller ta med varm choklad och åk pulka. Våga ha roligt trots att du är vuxen, det är speciellt så enkla saker som att åka i en pulka ner  i en väldans fart och köra rakt in i en snöhög.

Våga ha barnasinnet kvar och spara julen tills i december och snön!!!

2008-10-24 @ 01:36:39

(1)

Här igen!

Har inte orkat skriva på ett par dagar men nu är jag här igen.

Har várit på 25-år fest i elgen och det var riktigt trevligt. Det var några dramatiska stunder men för övrigt en bra fest. Kom hem runt fyra så man var lite mör dan efter.

På söndagen åkte syster, jag och min gubbe till sthl för att äta middag med pappa och hans arbetskamrat från England. Var på bröderna ohlssons och åt. De är berömda för att ha vitlök i allt men vad jag kom ihåg så hade dem mer i när jag var där för tio år sedan än när vi var där i söndags. Trots bristen på vitlök var det underbart gott. Tog en oxfilé bit som var stekt prefekt och bara smälte i munnen, mmmm, smaskens.

Var skönt att ha ett avbrott  i allt som hänt och bara slappna av och ha roligt.

Har däremot haft huvudvärk och haft yrsel i ca en månad så nu ska jag till läkaren imorrn och ta lite prover. Har huvudvärk hela dagarna och som nu gör det så ont att det klickande ljudet som uppstår när man skriver gör ont. Har inte haft mycket huvudvärk förrut så något är definitivt fel, får se vad dem säger.

Nu ska jag äta något, åt för lite lunch, bye bye

2008-10-22 @ 14:52:00

(0)

Nagelfreaket är mitt tredje ego.

Ja, för alla ni som inte visste det är jag nagelnojig. Älskar att hålla på med naglar, både äkta och fejk. Min nya grej är att använda gelé och har haft det på så länge att mina egna naglar under är lika långa som tipparna. Har suttit i två timmar för att fixa två naglar. Inte lätt att vara perfektionist.

Imorn är det party hemma hos norrläningen vars make fyller 25. Ska för en en gångs skull dricka eftersom det är på granngården.

Ska till sthl och hälsa på pappa och hans skottska arbetskamrat på söndag och ylva ska köra även det slipper jag.

Nu måste här sovas om jag ska hinna upp i tid o´ch hinna fixa resterande naglar.
kram

2008-10-18 @ 01:02:09

(2)

Gud så kul.

Ställde mig precis på vågen. Har gått ner  tre kilo på två veckor bara på att äta kellogs special k på morgonen istället för smörgås m.m. Alla byxor sitter mycket bättre. Har ett par som jag ska i sen är målet funnet, en bit kvar dock. Var tvungen att skryta lite. Kram

2008-10-16 @ 14:56:21

(1)

Herregud, vad är det med ungarna!

Hörde på nyheterna igår om barnen som hade tejpat fast en ung kille vid en lyktstolpe.Vad tusan håller dem på med. Det sägs att det var två killar som gick med på att bli fasttejpade så det påstogs vara frivilligt me vilken idé. En av killarna hade kommit loss medans den andra hade suttir där ett tag. Jag hoppas dem som gjorde det antingen får hjälp eller ett ordentligt straff. Var tusan får man en sån idé. Barnen har för lite sätt att få utlopp för in kreativitet för tror jag. Usch.

Igår fixades päronen lägenhet upp.Vi tömde den på så mycket vi kunde men det står fortfarande lite saker kvar men det borde inte vara några problem för visningen, är bara stora möbler kvar. Åkte och jobbade mitt i så jag vet inte hur mycket som är kvar, men det är ju inte mitt problem. Men nu måste jag sluta hjälpa alla andra. I vanlig ordning tar jag i för kung och fosterland och tar allas problem på mina axlar tills jag går in i väggen. Visserligen blir jag less och orkeslös i ett par timmar men ändå. Börjar kännas psykiskt att jag får leka sambandscentral och hjälpa alla så nu räcker det. Tro nu inte att jag inte tycker om att hjälpa till eller komma sluta. Jag kommer alltid ställa upp, det är sådan jag är, jag hjälper alltid till bara det att jag ignorerar mig själv iband och mina behov. Jag kommer fortsätta hjälpa till men ni måste acceptera dem få gångerna jag säger nej, jag är inte någon superkvinnan trots allt.

Tog i vanlig ordning i för mycket igår oxå, trots att jag inte skulle lyfta men jag kan inte bara titta på.
Har iallafall återigen ont i hela höger armen så nu är det lugn och ro som gäller plus styrketräningen. Ännu viktigare med tanke på mitt jobb. Ska passa på nu när jag inte ska jobba så mycket dem kommande två veckorna. Har den lätta delen av schemat kvar.

Har även en enorm hög med tvätt att ta hand om. Har inte tvättat på ett par veckor, gjordes i tisdags så nu är hela soffan full med ren tvätt som måste tas hand om innan dem blir infekterade av katthår igen, tihi.

Nä nu måste här fixas lite innan jobbet, kram

2008-10-16 @ 14:33:01

(0)

Jag lever!

Har inget speciellt att skriva, har varit ut på flera långisar med hund och kompisar.
Skulle bara skriva nåt så folk ser att jag lever.
Bye bye

2008-10-14 @ 23:36:58

(0)

Ny mobil!

Efter en stressig helg börjar det nu lugna ner sig. Sitter och leker med ny mobilen. Var inte riktigt säker på den men nu så. Är en walkman mobil och röd. Lite stor men den får fortfarande plats i bh:n :) Har jättebra inbyggda högtalare och jag fick andra sladdar och högtalare med. Inte riktigt van med menyerna då det är en ericsson och jag haft nokia i fyra år men allt går. Ska joba imorrn men är ledig på kvällen så jag leker väl lite mer då, tihi.

Har fått kommentarer om min nuvarande bloggdesign och det verkar som om folk gillar den. Tog fina bilder idag på träd i full höstkläder som jag tänkte använda till bakrund men det var med den gamla mobilen och jag får inte in dem på datorn. Orkar inte böka mer med den idag, får hoppas det är fint väder imorrn oxå så jag kan ta med den nya mobilen istället.

Besiktade även bilen i fedags och jag fick 4:a 2:or. För er om inte vet vad det betyder, att få en tvåa innebär att man ska åtgärda problemet och göra en ombesiktning på just det, man får fortfarande använda bilen utan att det är farligt. Mitt problem är att det är bromsarna på både fram och bak, plus nåt som kallas knackstavar. Jag måste således lämna in den på verkstad och vara utan bil en stund. Ska försöka få tid då jag inte jobbar men vi får se.

Ska duscha och sen sova, Natti natt alla glada

2008-10-12 @ 22:35:20

(2)

Vilken helg!

Hej hopp, i helgen blir det ingen vila. Är ledig från jobbet imorrn men ska istället
Fredag: Långis med hunden och vänner, Fixa ett förråd, ha vänner över på middag och tvätta. besikta bilen, handla lite äckel kryp och annat smått.
Lördag: jobba 7-14, åka till ikea med bror och kanske fest på kvällen.
Söndag: jobba 7-16, hem till lillasyster med resten av familjen och fika och prata skit.
Måndag: jobba 7-16.
Tisdag: då ska jag banne mig sova.

2008-10-09 @ 23:25:38

(1)

Morr och j#vla skit!

Kunde inte köpa någon mobil på aircall utan måste köpa den genom telenor med tjejen jag pratade med tidigare idad. Kollade deras hemsida och har inte hittat någon som jag fastnat för än, ska kika lite till

Ovanpå det att mobben krashat har min ipod lagt av. Den kan jag inte leva utan. Jag har den med mig överallt och använder den minst en gång varje dag. Vet inte vad jag ska göra. Är ingen ide att lämna in för att laga för det kostar lika mycket om ny men jag har inga pengar till det. Eek, jag måste ha en mp3 spelare. Kan inte leva utan en.

Plus att en av mina absoluta favorit damer som jag går till på jobbet inte vill ha mer hjälp på kvällen för att det är för dyrt. Hon är väldigt nöjd och behöver oss men det kostade för mycket.

Usch vilken kväll, hoppas ni andra haft det bättre, ska spela lite mindless game så kanske jag kan varva ner.
See you

2008-10-08 @ 23:16:21

(1)

Mitt andra ego bilzarah :)

Har pillat på bilen idag pch bytt ut lite saker efterom jag ska besikta bilen på fredag. Har en sak kvar som jag tar imorrn eller nåt sånt. Känner mig riktigt kvinnlig men det är skitkul att pilla på bilen. Nu har jag inte varit inne i motorrummet utan mer under och på själva utseendet men ändå. Funderar på att laga min andra bil själv istället för att lämna in den på verkstad får se vad som händer.

Ska åka och köpa en ny mobil innan jobbet eftersom jag tappade min gamla och displayen vart muppig. Som tur är kunde jag förlänga abonnemanget en månad tidigare så jag behöver inte betala något extra.Får se vad det blir.

Ha en bra dag från bilmekanikern med lösnaglar och kjol.

2008-10-08 @ 13:42:42

(1)

Bökigt med bh:ar

Uch, har ni samma problem som jag. Har ganska stora bröst så när jag ska träna eller liknande måste jag ha flera bh:ar. Ett träningslinne och vanlig bh eller ett vanligt linne, sportbh och vanlig bh. Hur jag än gör  så skumpar det så mycket när jag springer att det gör ibland ont. Av den anledningen kan jag inte träna som jag vill utan att få träningsvärk i bröstmuklerna. Jag vet att om man tränar dem blir dem fastare men jag har tränat i ca 8 år och inte har det hänt nåt. Trots att jag gått ner tio kilo fortsätter dem att växa. Tror det är nåt fel på dem, börjar tröttna och funderar lite smått på en förminskning men dem kommer bara säga att jag ska gå ner i vikt. Morr, nån som har samma problem och har några tips, berätta gärna.

Nu måste här crunchas så jag hinner fixa bilen innan jobbet. Kramizzar
P.s. idag är jag på 94:e plats, sakta men säkert :)

2008-10-07 @ 12:12:16

(2)

97:e

Såg nyss att jag ligger på 97:e plats hos toppblogg, trodde jag inte ens var med, tihi

2008-10-07 @ 02:25:01

(0)

Tillbaka i Uppsala och kan nu göra nagelförlängning med gele!

Är nu hemma igen efter en helg nere i Lysekil. Kom egentligen hem igår men har inte hunnit skriva då jag fairit runt som en höna idag. Har varit hos svärmor och fika och hämtat dataväskan min pappa lämnat där efter att syster glömt den i hans bil, köpt lite delar till bilen. Var billigare att gå till Fords återförsäljare än att köpa den begagnat plus att dem fick dem levererade samma dag. Har även varit på Ikea och köpt ny säng till vovven, varit i mina pärons gamla lägenhet och lämnat syrrans väska och hämtat en uv-lampa till naglar. Hade lite tur. För ett par veckor sedan köpte jag ett start paket för att göra nagelförlängning med gele men såg inte att man var tvungen att ha en lampa. Pratade med syster som sa att hon hade en som jag fick, praktikt värre, är ganska dyra att köpa. När jag väl kom hem satte jag mig i soffan med alla prylar och tog bort acrylen och satte dit gele istället så nu får vi se vilket som är bäst och vilket jag ska fortsätta med. Gelen var enklare att arbeta med men  jag vet ju inte om den håller, det märks.

Har som sagt varit i sommarstugan under helgen. Var en skön och avslappnad resa. Åkte runt 23 i torsdags i en bil, trångt var det men det gick. 5 personer och tre hundar. Pappa körde så jag sov nästan hela vägen ner, sååå skönt att slippa köra. Brukar annar alltid göra det. Gjorde inget speciellt under fredagen och inte mycket under lördagen heller. Skulle bara plocka in utemöblerna och klippa gräsmattan och det var fort gjort. Åkte hem på söndagen efter en lugn förmiddagen med det sista finlirandet. Passade även på att klämma in ett snabbbesök till morfar. Han blev väldigt glad, dels för att vi kom men även för att jag ringde och inte mamma. Tyvärr så börjar min pigga morfar bli gammal och trött. Har alltid trott att han alltid komma finnas där men denna gången sa han själv att han inte mådde så bra och det är det allvarligt. Usch, räcker med att min farfar och farbror gått bort inom två år. Vill ha morfar kvar ett par år till men bara om han mår bra. Vill inte vara en sån där själviskt person som inte tänker på andra och om dem inte vill leva längre.

Ska besikta bilen på fredag men måste byta dimljus och en skyddsplåt till kylaren imorrn så det blir planen för imorgon. Nya schemat på jobbet börjar idag och jag startar med att jobba 9 dagar av elva. Är visserligen ledig ordentligt efter men känns inte kul att starta med det men, men, man vänjer sig vid det med. Inom mitt yrke måste alltid någon jobba.

Nu måste jag nog sova, ska upp tidigt imorrn och vända på dygnet. Krama alla godingar.
P.s tack för lampan syster och tack resten för en trevlig helg.

2008-10-07 @ 02:22:34

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.