(0)

Mammas lilla kåtbock

Mammas lilla kåtbock

2007-08-29 @ 22:11:05

(0)

Bökigt värre, hihi.

Nu har jag efter många om och men fått upp bilderna och även fått in dem i en egen kategori, ohh så avancerad jag är, en riktigt datahacker, HAHA.
Det var ganska bökigt, var tvungen att g´klicka en jälka massa gånger.
Har insett att jag måste lita mer på min hund, träffade en bekant alldeles nyss som hade en vän med som jag vet är både knarkare och alkolist och Andie skällde och lät, gick fram och hälsade och backade och reste ragg, visade väldigt ordentligt att han inte litade på den mannen. Jag skulle inte heller lita på personen vi träffade. Är lite intressant hur mcket djurs instinkter egentligen stämmer och tydligen så stämmer min bebis helt.
Imorgon blir det full rulle, ska först hjälpa en kompis flytta en sekretär till hennes jobb, sen ska jag till en annan och hjläpa henne flytta lite snabbt och som avslutning ska jag hem till min mor och klippa en kompis hår och sy en klänning. På fredag ska jag till mamma igen och fira min och syrrans karls födelsedag, på lördag ska vi ha fest och på söndag ska jag vila. Jag har min lediga vecka men jag har ändå mer att göra när jag är ledig än när jag jobbar men men jag hade nog blivit uttråkad om jag bara suttit hemma.
Måste ner i förrådet och leta lite höstjackor och höstskor, vill inte, det går knappt att öppna dörren, man blir anfallen av all skit som finns där, hihi.
Min minsta lilla bebis, liten löper som en galning och går omkring och sjunger opera på sitt originella lilla sätt, tycker på en gång synd om hennen och andra gånger kastar jag kudar på henne så hon ska vara tyst, måste skaffa p-piller till henne så hon och vi slipper denna plåga. Förstår inte hur en så liten katt kan ha så bra akustik, låter värre än mig i duschen :)
Själv sitter man i en lugn lgh utan några karlar alls, ska ta mig ett bad, lyssna på lite musik eller ljudbok och bara njuta. Får passa på att njuta dem få gånger man är själv.
Ja nä nu ska jag njuta av tystnaden.
Ps det är 118 dagar kvar till jul hihi.
glöm inte köpa klappar i tid, så ingen nappar bredvid.

2007-08-29 @ 22:08:17

(1)

En av de vackraste kvinnor som levt.

En av de vackraste kvinnor som levt.

2007-08-29 @ 21:50:05

(1)

Andie, Wilma och Cherine

Andie, Wilma och Cherine

2007-08-29 @ 21:49:21

(0)

Min älskade lilla bebis

Min älskade lilla bebis

2007-08-29 @ 21:49:00

(0)

en hel hög med söta vovvar

en hel hög med söta vovvar

2007-08-29 @ 21:48:37

(1)

Ännu en underbart vacker bild på mina tjocka lilla katt

Ännu en underbart vacker bild på mina tjocka lilla katt

2007-08-29 @ 21:47:53

(0)

Halsband med mussla från lysekil

Halsband med mussla från lysekil

2007-08-29 @ 21:46:11

(0)

Senaste bullen hihi

Senaste bullen hihi

2007-08-29 @ 21:45:42

(0)

Mina sköldissar badar

Mina sköldissar badar

2007-08-29 @ 21:44:47

(3)

Busigt värre!

Hej hopp pillesnopp.
Tjo alla glada, ja det har egentligen inte hänt nåt bara att jag fått in office paket på min dator helt gratis och själv, känner mig lite duktig att jag gjorde det själv, hihi. Sen har jag varit själv inatt och det extremt tråkgt. Nästa vecka är jag ledig och i vanlig ordning är jag uppbokad hela veckan, men jag får iallafall titta på tv på kvällen tror jag. Som ni ser har jag lagt in nya bilder, en bild på en vamiljbulle som jag blec riktigt nökd med, en på ett hasband jag gjorde som är av en mussla från sommarstugan och resten på mina muppiga djur. 
 
Nä nu ska jag sova. Sov gott och glöm inte att julen närmar sig.

2007-08-26 @ 01:01:42

(1)

Dagen efter

Ja, nu sitter man här dan efter krogen och lyssnar på mys musik. I vanlig ordning kunde jag inte sova aordentligt eftersom jag drack. Först vr vi hos göran (grattis) och sen gick vi till Platina. Där satt vi e  timme sen blec lucy hungrig och jag fick ont i huvudet så vi fick sällskap av mattias oc så åkte vi hem.

Jag har fått tillbaka min ficus i tisdags och det var fördelardosan som var sönder, så nu är den bytt och bilen är nyservad och gratis var det. bilfirman hade skickat iväg bilen till e verkstad som dem antagligen inte kommer använda igen, hihi.

Sen har jag fått tillbaka min externa hårddisken men den var tom. Idioterna som lagade sparade ingen info allas, så alla serier oc musik, bilder, rubbet försvann även om jag sa åt dem att jag ville sparade de, 250 Gb bortblåsta. kan dem inte tänka lite själva, oftast vill man ha kvar info som är på hårddiskarna men så tänkte inte dem, jaja nu är den hel igen iallafall så nu ska jag bara fylla den med allt skit igen.

Igår blev jag påmind av ett stort åsiktsproblem igen som höll på att förstöra hela kvällen. tänker inte skriva vad det är eftersom det inte är ett lösenords skyddad blogg. Problemet är att jag inte vill diskutera detta md personen ifråga för då kommer vi komma fram till tre lösningar vilka ingen av dem är acceptabel eller ok, men jag tror inte personen förstår allvaret, skämtar bara vidare ändå, dumhuvudet. så nu går jag bara och tänker på detta. har förträngt och skjutit upp diskussionen ett bra tag men som sagt lösningen är inte kul så jag vill inte heller ha de diskussionen, men det löser sig väl kanske eller så fattar väl den andra allvaret nån gång.

nu ska jag ut och röra på fläsket. hoppas alla mår bra och somna aldrig arg.

2007-08-19 @ 10:53:33

(0)

Ingen bra rubrik, ha ha

Ja nu har jag äntligen fått in bilen på lagning, alltså ficusen. Pappa fick tag på bilfirman och igår lämnade vi in den. de skulle kolla uppa felet och kontrollera om det blivit något service eller ej. Enda problemet är att jag måste åka putt putt som inte heller är hel egentligen men den rullar. Ska besikta den på måndag så får vi se hur den mår, sen ska vi till bildoktorn stoffe som ska hotta upp den med allt möjligt. Så länge jag får lacka om den och den blir motiv lackad med nalle puh så är jag nöjd, hihi typiskt mig.
Idag fick jag jobba på en rad som jag varit på en endaste gång. det nya schemat gör att det blir fler anställda och de ar inte hittat fler att anställa, lite irriterande då vi andra som jobbar får ta skiten. Finns många nackdelar med att jobba med människor, det första är att man fastnar för dem man går till och när folk är sjuka tycker man synd om alla vårdtagare, blä för jobbet.
Känner mig lite off idag, robert är inte hemma och jag är trött och så vidare, skulle kunna dra upp massor men orkar inte. nästa vecka ska jag tvinga ut min syrra att bada, hon måste ut och få sol, hon ser ut som ett lik. stefan har irmeli den vecka så hon kan inte följa med men när hon kommer hem då ska tanterna ut hihi.
Skulle vilja gå på reggae festivalen men jag jobbar och sen har jag inga pengar, så är det när bara en jobbar. robert vill ju jobba men han hittar inget, det tog ju iof 2 år innnan  jag fick det här jobbet. 
Ja ja det löser sig säkert, nån gång.
Nu försöker jag hitta skivor med nalle  puh historier, har kommit in i en period där jag inte sover och en sak som får mig att somna är nalle puh historier, hua såå mogen jag är *asg*.
Lite humor måste man ha.
nä nu ska jag spela lite mindless games.
natti natt och glöm inte bort dig själv

2007-08-10 @ 23:50:40

(1)

Semester!

Så  nu är det semester igen. Har v arit på kusten i tre dar och jag känner mig redan avslappnad och semesterig, hihi.
Idag har vi hälsat på morfar och farmor. Båda mådde bra men det märks att dem börjar bli gamla och en liten aning virriga. Men det var trevligt att se dem igen, bättre än att prata i telefonen hela tiden.
Imorgon ska vi slänga skräp och få lite motion och om det är tillräckligt fint väder ska vi ut och åka båt till nån ö och bada i havet.
Jag har även fått internet ner till min stuga och det märks inte alls att det är en sommarstuga förutom att strömen går så fort man har lampan och micron på samma gång, lite kul måste jag påstå men lite konstigheter måste man klara.
Catrine sitter nere i källaren och pluggar, för en gångs skull får hon vara ifred och ta det lugnt trots att hon måste plugga. Hon har tom glömt bort att hon har en mobil, hon är så söt.
Nä nu ska jag öhhh jag har glömt bort hahahahahaha.
hoppas alla har det bra i Uppsala Många kramar och somna aldrig sura.

2007-08-02 @ 19:24:31

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.