(0)

Oj,vilken ordning

Party i lördags hos älsklingens pingstvänner. Rören gick inte att fixa. Mamma hade hampus och andie till måndag. Flyttade på söndagen. Sov hos Erik. Mamma m.m. kom på måndagen. Fixade lite i huset, sov hos mamma.

Tillbaka till huset på tisdagen, fick allt fixat, sov hos mamma och nu är det onsdag.
Shit, pommes frites. Allt på en gång. Nu ska vi hem efter en liten shoppingrunda i östhammar. Vi ska ta en dag där vi plockar i lugn och ro so vi kan bo där utan att få nippran.
Har fått paket från telia så vi hoppas att vi internet och sånt kommit.
Nu ska vi åka så pösselipöss

2010-05-26 @ 12:15:32

(1)

J#kla felia

Först fick vi höra att vi inte kunde flytta över våra abonneman till nya huset, vi kunde däremot dra ner på hastigheten ör internet och få vanlig telefoni istället för ip och tv:n kunde dem inte erbjuda något alls på plus att det var tre månaders uppsäjningstid. Inte hela världen, beställde flytt från och med måndagen den 24:e. Smartskallarna ha redan stängt av tv:n, fem dar innan vi flyttar. Visserligen utan uppsäjningstid men ändå.

Jäkla, förbannade felia.
Ska inte ha det kvar.
Så idag ska vi in till stan och hitta andra abonnemang. morr

2010-05-19 @ 12:40:01

(0)

Hampus ska sova över hos mormor

Japp, precis som det står. Lilla älklingen ska sova över hos mormor så vi kan måla i nya huset och hinna packa lite mer. Han har en tendens att så fort vi kommer till nya huset så vaknar han och vägrar somna om.
Gubben hinner ju göra en massa men jag hinner noll. Dessutom har vi inte fått sovit en hel natt sen hampus kom eftersom han ska ha mat var tredje timme och då ställer mormor upp. Känns lite konstigt dock, han är ju så söt. Får se hur jag klarar av att vara utan honom. Har norpat massor med gos och kel nu på morgonen så jag har laddat upp. Ska visserligen bli skönt att få soca men jag vaknar väl säkert bara av vanan.

VI var även och hälsade på hampus farmor igår. Hon ligger på sjukhus och inte kunnat hälsa på. Ho blev jätteglad och vi fick nästan inte med oss honom hem hihi. Massor med kort togs som förhoppningsvis kommer upp på fotoblogge idag, om vi hinner.

Nu är det mindre än en vecka tills vi flyttar och börjar känna mig lite stressas. Har packande kvar och måla i huset, plus att han som skulle hjlpa till att koppla in vatten i kö och på toaletten inte kan förräns på onsdag eller torsdag. Men, men, sista maj är ju sista utflyttningsdagen så det är ju inte kris än.

Ni som kan och vill får jättegärna hjälpa till på fredag, självklart ordnar i skjuts.

Nu ska jag mata pumpum sista gången innan mormor kommer. kram

2010-05-16 @ 12:02:58

(3)

Förlossningsberättelse

Natten till 1:a maj fick mitt lilla barn bråttom ut. Hade i ca två dagar haft väldigt ont i svanskotan men eftersom detta händer titt som tätt tänkte inte jag mer på det. Inte anade jag att det var förvärkar.

Hade varit inne i stan och vandrat på sista april och haft grillfest på kvällen. Många skratt och väl användande av värmekudden. Vi satt uppe till ca tre och sen däckade vi och våra två övernattandes gäster.

Efter ett tag vaknade jag av att vattnet gick. Trodde inte de var det utan att jag kissat i sängen men ...
Började få väldigt ont i ryggen och till slut ringde älsklingen förlossningen. De tyckte att jag skulle komma in mest för att kolla. Sjukhustaxin blev ringd och sen satte det fart.

Satt på toaletten och sen ville Hampus ut. Kände ett enormt tryck och ropade till älsklingen "strunta i taxin, ring ambulansen, nu kommer han".

Med BB i luren pratade han mig igenom. Fick mig att gå till sängen så han inte skulle födas på toastolen.
Jag skrikandes " gör något"
Älsklingen "vad kan jag göra?"
"ingenting, men gör något"

Helt logisk är man då inte, hihi. Kommer även ihåg att jag skrek "j#vla unge", usch vad hemsk man är.

Kommer inte ihåg hur lång tid det tog men 04:23 hade min kropp skött allt och lilla Hampus kom utfarandes och pappan tog emot. Fem minuter senare kom ambulansen och navelsträng klipptes och sen gick jag till båren och vi åkte till sjukhuset.

Vi hade tur som hade gäster som kunde ta hand om djuren.

Väl inne hade min moderkaka inte åkt ut så jag fick sövas ordentligt och då lossnade den. Medans jag var sövd hade pappa och son mys. Hampus föddes 5 veckor för tidigt så för att hålla värmen låg/ligger han hud mot hud så mycket som möjligt.

Vi fick stanna på sjukhuset till torsdagen och sen kom vi äntligen hem och kunde starta vårt nya liv med en familjemedlem till.

Hampus är nu två veckor och har gått upp 2300 g.
Vid födseln 2310 g och 44,5 cm lång.

2010-05-14 @ 23:29:25

(1)

Hampus

egna fotoblogg ligger på www.varpumpum.blogg.se.

Där kommer vi lägga upp bilder m.m. om vad som hänt i lilla hampus liv

2010-05-14 @ 23:14:00

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.