(3)

Tack allihopa

Tack för en helt lagom födelsedags firande, har precis kommit hem och orkar inte skriva så mycket, mer kommer imorrn men här är receptet på pajen.
kjam

Mammas rabarberpaj

Buffé nr 8 2001, sid 27

Ingredienser
Portioner: 10

TILL FYLLNINGEN
6 rabarberstjälkar
4 msk socker

TILL DEGEN
150 g smör
3 dl vetemjöl 
1 dl socker
½ tsk bakpulver
1 krm salt 

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.

Skär av de yttersta ändarna på rabarberstjälkarna och skala bort det yttersta, tunna skalet. Skär rabarbern i små bitar, ungefär 2 centimeter långa.

Häll ett par matskedar vatten i en kastrull. Lägg i rabarberbitarna och sockret. Koka i 5-10 minuter eller tills rabarbern blir mjuk. Smaka av och känn efter om du vill ha mer socker.

Lägg smöret i en liten kastrull och smält det på låg värme.

Häll mjöl, socker, bakpulver och salt i bunken och rör om ordentligt.

Häll i det smälta smöret och blanda ihop till en deg.

Lägg degen i en pajform och platta ut den med händerna så att den täcker botten och går upp en bit på kanterna. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.

Ta ut pajen ur ugnen och fyll med rabarbern, bred ut dem i ett jämnt lager. Ställ in pajen i ugnen igen i ytterligare ca 10 minuter.

Ät med glass, vaniljvisp eller grädde.

2008-05-31 @ 23:24:42

(0)

Ny start!

Ja, nu ska här sättas igång igen. Har börjat gå runt gottsunda i ca en timme dem dagar jag inte jobbar dag och nu ska jag åka och träna plus att jag ska cykla på jobbet sen.
Tog ut flätorna i förggår och när jag kom till jobbet igår kände dem inte igen mig. Abetskamraterna satt inne i grupprummet och såg helt chockade ut när jag kom in promenerande  som vanligt. Skitkul, de såg helt chockade ut, hihi. Lite kul, alla vårdtagare kände igen mig och frågade vart de färgglada flätorna tagit vägen men inte mina arbetskamrater, hihi så kul.
Ja, som ni märker är humöret lite bättre men jag hade huvudvärk hela tiden på jobbet igår och har haft det idag med. Vet inte om det är pollen, vädret eller nåt annat men det går väl över nån gång hoppas jag. Får väl knappra lite piller tills dess.
Födelsedags planerandet är i full gång men vi hittar ingen lokal. Kvarterslokalen här hemma är upptagen och vi får inte hyra nån annastans inom uppsalehem. Ska försöka låna mammas lokal men det är inte säkert att den är leig men jag  håller tummarna. Sista utvägen är väl att sitta ute på gipen eller låna lillesyrrans torp, får se hur det går.

Uppdatering på önskelista:
platttån redan fått
cykel
ny dator
pengar så jag kan bygga om sommarstugan
handväskor
present kort på gina, hm,skopunkten m.m.
tröjor med dragkedja typ munkjacka

ulead dvd workshop, dvd editerings program

inga blommor önskas
Hårddisk som ska sitta i datorn helst 250 gB
rosa eller grön t-shirt
våffeljärn
hål i örat, helst på darkwell
Raymond e feist serier, krondors söner (ej 1:an och 2:an), kriget om rämnan (ej del 4),
sagan om isfolket del 1-4+43
nagel grejer
nya dreads i garn
Bh
bikini
sommarkläning
jeans
strumpor
örhängen (ringar, 9 st)

2008-05-24 @ 12:38:53

(0)

födelsedags firande

Välkommen att fira Zarah`s 26:e födelsedag den

31 juni

17.00 och tills vi stupar.

Det blir grillknyt, ni tar med vad ni vill äta och dricka och vi bjuder på efterrätt och kaffe m.m.



Plats meddelas senare.


Osa till 01843242425 

eller [email protected] så fort som möjligt

2008-05-23 @ 14:50:14

(0)

Nån som vill byta!

Nån som vill byta kropp med mig, har lingonvecka med världens värk och kramper. Tur att jag ska åka och jobba så att jag tänker på nåt annat istället. Brukar inte hinna tänka på andra saker då. Känner mig helt ur form och känner inte för nåt alls. Funderar på att strunta i födelsedags firandet. Lokalen här hemma var upptagen och mammas hittar vi inte ens vart man ska boka, morr. Orkar inte så mycket just nu.
Lägenheterna som vi söker på och vill ha är det massor som söker på så får vi får nog påkvar här tills v dör eller vinner en miljon, vilket är troligast tro, hmmm...
Är det ingen som har några glada nyheter så att humöret kanske blir lite bättre, hoppas det är lingonveckans fel, blir ju på väldigt konstigt humör då som svänger extremt mycket åt alla håll. Det kanske blir bättre när jag jobbar vem vet.

Nu är iallafall dem små trollen åtta veckor gamla. De har börjat invadera hela lägenheten och busar. Stackars hunden går och vaktar och kollar dem hela tiden och tippex får inte heller vara i fred. Ligger han och sover jagar den hans svans ch är han vaken jag r dem hans svans, men dem är väldigt söta. Liten h skött allt själv och dem äter både torrfoder  och vanlig mat och är helt rumsrena. Tror bara det hänt en olycka under hela tiden och då var kattlådan full. Duktiga små troll.
Om ca två veckor ska vi åka första rundan till kusten oc jag längtar massor, ska bli skönt att komma bort och bara vara. Har visserligen massor att göra men eftersom alla är på andra sidan sverige känns det som om man är helt issolerad och borta från civilisationen. För mig är det där jag slappnar av som mest. Det är därifrån dem jag har många av min finaste minnen och så eftersom jag kommer därifrån kommer jag det alltid kännas som om jag kommer hem när jag åker dit.

Nu blev jag nästan gråtfärdig, j#vla lingonvecka, jag grinar för minsta lilla, en reklam film kan räcka, usch hoppas det är över snart.

Nä, nu ska jag fixa inbjudningar tills nästa helg om det nu blir nåt, bye bye

2008-05-23 @ 13:10:35

(1)

Trög dag!

Japp, hela dagen har jag varit helt borta. Vaknade mitt i natten av att gubben ropade på hunden som behövde gå ut och sen var den natten förstörd. Vaknade av klockan och ville verkligen inte gå upp eller åka och jobba. Kom efter många om och men upp fast en halvtimme sen. Tvingade i mig frukost och in i bilen. Trots att jag var sen stressade jag inte, det brukar förstöra hela dagen. Är ganska stolt över att jag åkte ändå trots motviljan

Själva jobbet var lugnt, jobbade över och gjorde lite nödvändiga och tråkiga pappersarbeten och sen hem till mor.
Hon har ingen bil än och behövde handla och som alltid tar det ett tag att göra nåt för dem, blir ofta en äldigt massa prat, trevligt men ganska drygt när man är trött. Skjutsade hem mamma och sen hem och äta.

 Sen dess har jag bara tittat på tv. Fanns bara semifinalen i eurovision att titta på så...
Var som vanligt några skitlåtar och några ganska bar låtar med, vet ite vilka jag tycker om. Tycker att Perelli inte skulle gått vidare. Anser att man ska representera sitt land men hennes låt har det funnits 40 kopior av och den är inte speciellt svensk, men vem bryr sig, är ju bara lite musik, inte hela världen.

Nu har jag nog inget mer för idag, Natti natt alla trötta

2008-05-20 @ 23:23:23

(0)

Vill inte.

Måste upp, orkar inte, vaknade halv tre av att robert skrek på andie. vill inte jobba. måste sova, upp sent. ursch, måste äta. hörs mera sen

2008-05-20 @ 06:44:03

(2)

Är såå trött!

Ja, har jobbat idag och kom nästan inte upp imorse. Var tvungen att hämta lillasyster  och hennes gubbe i deras lilla stugan. Halv nio ringde mamma och frågade om jag kunde hämta. En inte alls glad jag fick sätta mig i bilen och åka. Skulle upp klockan sex och för en gångs skull så var jag så trött att jag kanske hade somnat runt tio men jag var inte förrens då. Dessutom slog jag i min onda axel i lördags och när syster sa hejdå skakade hon den så att jag fick ännu mer ont. Vet att hon inte menade det, inte heller att störa min kväll men bland tänker hon inte så långt. Kostar ju ändå pengar att åka fram och tillbaka även om det inte var jag som betalade min bensin så gjorde ju någon det.
Var dels därför jag inte ville jobba, svårt att göra en förflyttning med en ond axel men det gick ändå. Den är inte så hemsk idag, det värsta har gått över.


Igår bestämde vi datum för kusten och tror första vändan blir vecka 24 och andra vecka 28. Jag har min semester då så jag åker ner iallfall. Har även bestämt oss för hur vi ska göra med våran lilla stugan och eftersom en bild säger mer än tusen ord...


Har precis kommit in från en promenad med hunden och o gud så gott det luktade. Det luktade sommar och rent och fräscht som det bara gör efter ett regn. Fåglarna kvittrade och barnen lekte. Låter som en början på en dålig film men så kändes, som en ny början.


Har försökt ladda ner paint till datorn, vill inte böka med photoshop, ska ju bara göra en skiss på sommarstugan, men det tar tre hundra år. J#vla sega data j#vel. morr morr.


Har precis fått reda på att gubben äntligen ska få jobba. Killen som skulle anställa hela högen har delat upp dem på flera dagar och gubben börjar på torsdag om det behövdes en vikarie eller på måndag. Då ska han provanställas och ska visa vad han går för. Försöker peppa honom så att han kan visa allt och får fast för vi behöver pengarna. Skulle han få jobbet får runt 26-30000 kronor per månad och då kan vi äntligen börja planera och betala av allt och ändå ha pengar över till allt annat. Håll tummarna allihopa.

Nu ska jag gå och glo på tv och försöka hålla mig vaken i en timme.
Kjam

2008-05-19 @ 21:08:49

(5)

Lat söndag!

Ja, som det står har jag haft en lat söndag. Har legat i sofan nästan hela dan och läst Imperiets dotter. Har redan läst den 5 gånger men man kan alltid läsa en bra bok flera gånger. Blev lite bortskämd av gubben och fick saft och popcorn på soffan, tihi, han är så snäll ibland.

I torsdags hade jag min semestervikarie som gick dubbelt med mig. De har tänkt lite på mitt jobb och dem som ska jobba för en i sommar får gå dubbelt med dem som dem ska jobba för. Tycker lite synd om henne bara, hon kommer få gå på alla rader då den andra hon ska jobba för går på andra rader än mig men det går nog. Hon verkar vara en trvlig och posotiv tjej så det går nog.

Igår skulle vi tömma päronens hus. Önskedröm, vi hann tömma själva huset på allt ,förutom lite skräp på vinden, garaget hann vi tömma nästan helt. Är nog ca ett lass kvar, förhoppningsvis ett litet lass. Nu är iallafall själva huset tomt och bara småplotter kvar runt om. Nu kan de som ska flytta in börja göra om så det här köpet kan bli färdigt någon gång. Eftersom det var fuktskador i båda badrummen och det ska gå på päronens försäkring måste det bli gjort innan köpet kan  bli klart. Rörigt värre.

Gubbens jobb har det fortfarande inte hänt nåt med. Den firman han skulle jobba hos måste anställa runt 40 personer så de ska ta det bit för bit så gubben får väta tills dem ringer. Hoppas det blir snart, blir en väldigt tajt månad, har inte råd att betala alla räkningar men det brukar lösa sig.

Min födesedag firas den 31 maj
Blir ett grillknyt, alla som kommer får ta med egen mat och dricka så bjuder vi på fika eller efterrätt.
Har inte bestämt tid än, kommer lite senare.
Ni som vill komma hör av er senast den 28 senast den 25 så jag vet hur mycket jag ska baka.

Uppdatering på önskelista:
platttån redan fått
cykel
ny dator, ej vista
pengar så jag kan bygga om sommarstugan
handväskor
present kort på gina, hm,skopunkten m.m.
tröjor med dragkedja typ munkjacka

ulead dvd workshop, dvd editerings program

inga blommor önskas

nä nu måste jag diska, kjamizar alla glada

2008-05-18 @ 18:45:53

(2)

Go kväll!

Tjo alla trötta. Är övertrött så jag bara sitter och muppar mig och säger en massa tokigheter. Är lite kul att flumma till det ibland.
Jag har precis kommit hem från jobbet, hade ett APT möte idag och en massa ändringar inom administationen kommer ändras, orkar inte skriva om det, är för mycket info så om ni vill veta måste ni fråga, haha.
Har cyklat på efterkvällen och återigen ätit sallad fast med en bull bit och en smarry till efterrätt så jag har fuskat idag igen.
Vad tycker ni om den nya designen, vet inte än, har svårt att bestäma mig men det vet ni redan.
Ska titta på lite bloggar och sen natta.
Hörs imorrn

2008-05-14 @ 23:38:53

(0)

Morrn morrn!

Godmorgon alla pigga.
Kom precis upp och som den lilla datanörden jag är sitter jag framfrö datorn innan jag gör något annat. Kom inte i säng förrän ett igår. Skulle titta på Da Vinci koden  och glömde bort att den var ca 2 timmar lång. Var även slarvig och åt popcorn. Kom på en liten dum sak. Medans jag stekte pannkakaor igår åt jag upp min choklad kaka, logiskt elller hur. Idag ska jag först på APT möte och sen jobba, annars är det som vanligt. Ut med hnden, fixa tvätten m.m. Hoppas mina linser jag beställde kommer idag för nu är både endags linserna och månadslinserna slut. Tur att det inte är något fel på mina glasögon.

Nä. nu ska jag kissa hunden. Toodels

2008-05-14 @ 09:12:20

(0)

Bökigt!

Hm, tänkte lägga upp en video när de små trollen leker i sängen men vet inte hur man gör. Vill inte lägga upp den på youtube utan direkt från datorn, nån som vet hur man gör eller vet någon sida där det står hur.
Nu ska jag se på filmen. Bilderna och filmen på ungarna kommer sen.
Toodels

2008-05-13 @ 21:52:44

(1)

Allt och inget!

Japp, nu har de små trollen blivit så modiga att de har vågat komma ut i vardagsrummet men bara när någon sitter där. Liten är hela tiden i närheten och kuttrar när dem försvinner ur synfältet. Mu har tom varit inne på toaletten helt själv. De är sååå söta.
Ska lägga in lite fler bilder och en film om min  dator blir färdig någon gång. Den är så j*vla trög just nu. Ska önska mig en ny hårdisk i födelsedags  present av päronen.

Ja om  två veckor blir man ett år närmare pensionen. Hmm, vet inte om jag orkar fira iår. Kommer kanske rymma till kusten och ta det där. Orkar inte med allt stök runt omkring. Man ska baka eller köpa nåt att bjuda på och våran ekonomi är skrutt just nu. Funderar på att hyra lokalen och ha grillknyt istället för fika. Blir inte så bökigt, alla får ta med det dem vill så bjuder vi på efterrätt eller nåt sånt. Hur som helst så blir det i lokalen om det blir nåt, har inte plats hemma. Usch, känner mig helt blä nu när jag sitter här. Har inte råd med någonting. Jobbet som gubben skulle på imorrn blev inget då inte arbetsgivaren hört av sig. Förhoppningsvis så blir det av ändå men man kan ju inte räkna med det. Hade fått upp hoppet om att vi äntligen skulle kunna betala tillbaka allt och alla och ändå ha råd att fixa stugan på kusten, men det får väl bli någon annan gång.

Jaha vad gjorde jag igår. Var på långis med hunden som vanligt, öhm, var hos svärmor en stund och sen handlade vi in lite onyttigheter och så tittade vi på film. Vi såg på number 23 med Jim Carey. Var riktigt bra. Hade svårt att se Jim i en seriös film men han är en ruskigt bra skådespelare. Denna film var så konstig att han passade perfekt. Kommer inte berätta nåt om den förutom att den är obehaglig och om man tycker om skräckisar och rysare ska man definitivt se den.

Idag har jag varit duktigt och både varit på långis och tränat. Har varit på friskis i Ultuna för första gången. Ska nog fortsätta gå dit, var bara nya maskiner och jätte fina lokaler. Sen har jag diskat och stekt pannkakor till middag. Följde med norrlänningen till affären sen har det inte hänt så mycket mer.

Sitter och bråkar med mitt trådlösa internet. Funkar inte trots att jag har perfekt mottagning. Morr, spott och fräs. Ska fråga pappa om han kan kolla på den och sen om han hittar felet.

Önskelista:
Hårddisk som ska sitta i datorn helst 250 gB
rosa eller grön t-shirt
platttång
våffeljärn
hål i örat, helst på darkwell
Raymond e feist serier, krondors söner (ej 1:an och 2:an), kriget om rämnan (ej del 4),
sagan om isfolket del 1-4+43
nagel grejer
nya dreads i garn

kommer inte på nåt mer nu,

nu ska jag glo påda vinci koden
hörs imorrn

2008-05-13 @ 21:43:59

(3)

Bilder på tisseungarna

Här kommer lite bilder på trollen som redan blivit sex veckor gamla. Enjoy

288823-71Lynx leker med mamma litens svans288823-70Alla ungar klättrandes på roberts säck288823-69De små sover i sitt tält288823-68Lynx som älskar kameran288823-67Mu lekandes med litens svanssurr och lynx lekerde små lekande i Andies hörnamu busarMu igen

2008-05-11 @ 13:48:13

(1)

Oj, oj, oj, mitt huvud.

Herregud så det värker. Har suttit framför datorn se 11 och det tyckte inte min hjärna om . Var ett tag sedan jag satt och bara lekte så gjorde jag ett fösrök. Är inte riktigt nöjde med designen än men jag hittade ingen snygg bakgrund till den andra designen så den här får funka så länge.

Min lilla idé att skriva varje dag höll sig, hmm, en dag. Hi hi. Ska göra ett nytt försök nu, får se hur änge det håller.
Känner mig väldigt onyttig denna helg. Har ätit massor med choklad och popcor på det, usch. Som tur är så har ätit sallad till middag istället och cyklat hela tiden på jobbet så det borde gå jämt upp me är lite besviken på mig själv. Var och tränade i fredags eller trosrdags, öh, det var iallafall riktigt skönt och mår lite bättre i ryggen. Har sovit som en stock i dem nya sängarna så jag misstänker att mycket av värken berodde på det men jag har fortfarande värk i leder och sånt men det kan jag leva med. Läkaren sa att jag skulle röra på mig så mycket som möjligt och det är något för mig. Nu har jag fått en ursäkt till att presa min kropp änu mer.

Har varit utan Robert i helgen. Han är hos pingstvännerna och super skallen av sig. Skulle ha velat vara med men ville inte ta ledigt för att supa men när det är så här fint väder så, suck, skulle ha tagit ledigt ändå.

Mammas inneboende har skaffat jobb till gubben oxå. Han börjar redan på onsdag, får se hur det går. Är tydligen långa pass fast dem skulle få runt 140 kr efter skatt. Ska berätta det för Robert när jag kommer hem från jobbet. Hoppas han iallafall vill prova. Det finns möjlighet till fast tjänst så jag ska hjälpa honom så mycket jag kan. Om han får jobbet kommer vi inom ett år ha betalat av allt och förhoppningsvis har gubben tagit körkort oxå. Känns som om det är dags för det för honom oxå. Ja, ja vi får se hur det går, måste prata med honom först.

nu korttaffat om helgen:

fredag

upp 8.00

ut med Andie 1 timme

tvätta i stugan

frukost, 4 st mackor  och cappuchino.

jobba, cyklade hela kvällen

åt sallad+choklad+fullkornsrån

hem från jobbet

åt popcorn i sängen

somnade 00,30


lördag

upp 8

ut med Andie

frukost, 4 mackor, multivitamin juice och cappuchino, på balkongen

babyproofing balkongen
mamma lämnade shell kort

somnade på balkongen

till ylva oh flätade hennes hår
jobba, cyklade hela kvällen
åt sallad+fullkornsrån
till ylva, hämtade andie
hem sov 23,30

söndag
upp 8,30
ut med andie
frukost, havregrynsgröt och cappuchino
fixade bloggdesign
mamma hämtade shell kort
till ylva lämna andie
jobba,cyklade hela kvällen
åt sallad med falukorv och ost+fullkornsrån
till ylva, hämta andie


nu ska jag försöka hinna färga undre ögon fransarna innan jag ska åka jobba
hörs sen

2008-05-11 @ 13:40:06

(0)

Statistik

vaknade 8,00
upp 8,30
ut med andie tills 10,00
åt frukost 11,30 framför datorn
en fattig riddare, vitlöksbluttar, cappuchino, 2 mackor
läkarbesök
jobba
risifrutti till mellanmål
ris med kycklingpytt+en paprika till middag
hem
hemmagjord daim ca 8 bitar, cappuchino framför datorn

2008-05-06 @ 23:20:17

(1)

Lugn och ro :)

Nja inte rikgtigt som rubriken sa. Det har ju varit sista april och typiskt mig och Robert hade vi inte bestämt riktigt vad vi skulle göra. Robert kanske skulle vara hemma och kanske träffa ett par gamla kompisar. Blev lite svårt för mig att bestämma om jag skulle vara hemma eller inte eftersom inte han bestämde sig men jag sa inget om det så jag får skylla mig själv. Jag och Roger bestämde att vi skulle vara hemma och grilla och Andrea och Ricky skulle komma, sen var det bara en massa folk som kanske skulle komma.
Kvällen innan ringde mamma elva på kvällen och behövde åka in till akuten. Ja, fast inte mamma utan Tobbe. Han hade kommit hem på fyllan med en fot som stod åt fel håll. Så in i bilen och hämta dem. Mamma släppte av mig hemma så åkte dem vidare.
Åkte iallafall till jobbet dan efteroch var sen lite sen därifrån. Satt på bussen och funderade lite och ringde Robert som skulle ner på stan med grannarna och hunden. Eftersom jag aldrig haft med hunden på en sån här grej bestämde jag mig för att stanna på stan en stund och ringde Andrea som kom ner. Efter en lugn promenad och fika paus i stadsparken gick vi till stadsparken där Robert m.m. satt med hunden. Han var sååå duktig. Skällde bara på ett par som låtsas bråkade och en kille med en boll. Andie åkte med mig och Andrea hem till mamma där jag hämtade bilen.
När vi väl kommit hem satte vi igång grillen och allt var igång. Var ganska lugnt och det slutade med att jag, robert,roger och benny hamnade i sovrummet och kollade på katterna. Sen blev det marsch i säng.
Kom helt otroligt nog upp utan problem dan efter, lite trögt men ändå. Gick bra att jobba men när jag kom hem hade mina fötter svullnat så mycket att mina tår såg ut som prinskorvar. Tror att min fibro satt igång och ska till läkaren i veckan. Hoppas det är något annat men med min otur så...
Åkte runt i Boländerna på lördags morgonen med Kiwi och tänkte ta det lugnt resten av dan. Ja, alla vet äl hur mina planeringar går. Städade och passade på att prova vår nya dammsugare medans pojkarna var borta. Dammsug tom soffan och hittade 45 kronor i slantar. Kul med städpeng men jag misstänker att jag ska dammsuga soffan oftare, hihi. Stod mitt i disken när jag fick sms av  en kompis som frågade om jag skulle komma på hennes fest. Orkade inte riktigt med sånt så jag svarade nej. Tio minuter ändrade jag mig och fick eld i rumpan. Var inte alls färdig men det gick ganska fort. Kom dit runt halv nio och sen var det igång. Karaoke och sexprat som vanligt. Runt halv tolv drog vi oss ner till Flustret. Var ovanligt dött men man får inte roligare än man gör sig. Träffade två ex och sen några av min stora systers klasskopisar från livets ord. Dem kände igen mig men jag kunde inte placerade dem, har suttit och irriterat mig på det hela dan. morr
Skulle ha hjälpt päronen att tömma huset men kände att jag behövde en dag som jag bara var hemma. Har dock varit ganska duktig. Syster hämtade bilen sen tog jag en promenad till centrum och handlade. Tog en liten omväg hem på jakt efter jorgubbar men alla såg mjuka och äckliga ut. Sen har jag plockat bort disk, byt sängkläder och fixat min tvätt. Har hela tiden lyssnat på Sagan om Tamuli och tagit det väldigt lugnt.
Är riktigt ålig på att slappna av och har hela tiden varit tvungen att tvinga mig själv att inte stressa. Svårt det där tycker jag men man lär sig väl någon gång.

Har suttit och läst om den österikiska 73:åringen som fängslat och torterat sin egen dotter i 24 år. Kan inte fatta att man kan våldta sin egen dotter och sen tvinga henne och hennes barn att stann i källaren. Han har tom byggt om och ut källaren så det var som en liten lägenhet. Han måste ju ha brytt sig lite grann eller så var det bara för att han skulle få ha kvar sig sexslav. En av dem värsta sakerna är att det var flera som visste om det. Mamman påstår att hon inte visste om det men vissa av barnen, eller barnbarnen hur man nu ser på det, var upp ur källaren och åt flera gånger. Stackars människor. De har jätteproblem att anpassa sig till det "normala" livet utanför källaren. Man måste vara jätte glad och vårda det liv man har, vi får gå ut och se solen gå upp varje dag.

Nu ska jag titta på tv:n, Bye Bye.

2008-05-04 @ 20:07:43

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.