(1)

Bra dag!

Först har jag fått mina kläder som jag beställt och jag har definitivt hittat mina favoriter för i vår. Ett par skit snygga skor, en lång polo som jag tog en för stor storlek på så den ser ut som en klänning. Tänk vad lite kläder kan göra för självförtoendet. Sen har jag varit på bokrea och hittat böcker naturligtvis, sist men inte minst har jag fått lönebeskedet och iom löneökningen fick jag 2000 mer i lön nästan, mycket bra dag.
blev ett kort inlägg, måste fixa naglarna.

bye, bye alla glada

2008-02-26 @ 17:28:05

(1)

Vel dag och beslutsångest

Ja, idag har jag åkt fram och tillbaka in till stan tre gånger. Började dagen med en långpromenad med Andie och planerandet av davids födelsedag och kom på att jag måste in till stan och köpa något till han. Ringde Andrea so följde med och även hennes andra hälft Ricky och åkte ner. Kan ju inte skriva vad jag köpte eftersom jag inte vet om David läser min blogg så... Träffade Nettan och William och satte oss och fikade medans Ricky köpte kläder och där satt vi och gullade med lillen och pratade strunt i en timmer. Sen bar det av till skopunkten för att Andrea skulle köpa skor och jag tror att hon provade tio par varav hon köpte tre inne i stan och ett till par ute vid ikea. på Coop köpte jag Davids tårtor sen hem och lämna saker och Robert för att åka in igen och äta på kina. Gud så gott det, tack igen Andrea. Efter en riktigt trevlig stund åkte vi. Kjörling hade skickar sms och undrade om vi skulle med på Flustret och jag sa nej men Robert kanske. En kvart innan dm skulle åka ändrade jag mig och bestämde mig för att åka ändå, så det vart full fart. Tur att det tar så kort tid att fixa håret. Efter 14 byten av tröja (beslutsångest) åkte vi ner och alla kom in. Upp på ansgolvet men det var fel musik för mig så jag kom aldrig igång. T.o.m. pojkarna dansade mer än mig. Vid en av rökpauserna träffade i Catrine och henne sprang vi sen på hela tiden. hihi. kul att träffa henne igen, var för länge sedan men jag är dålig på att kontakt ibland. Senare hittade Nettan en vattenpistol och vakterna sparkade ut henne för att hon skulle spruta på gästerna. Det var en liten arg och otrevlig typ som antagligen är så bitter för att han inte kom in på polis högskolan att han terroriserar gästerna istället. Louise frågade varför och då började han tjafsa om att vi diskuterade händelsen och sa att antingen slutar vi diskutera detta eller så skulle vi hålla henne sällskap. Brott mot yttrandefriheten eller vad. Ja vi gick iallafall, inte kul att vara kvar när alla var sura på stället. De sa att de skulle hör av sig till UNT och de hoppas jag. sparka ut nån för det, löjligt. Ja ja, vi tog en taxi hem och jag fixade till naglarna som jag inte han innan och sen var det natti natt.

Nu måste jag fixa lite innan vi ska till Storvreta och fira David.

Ha en bra dag så hörs vi sen

2008-02-24 @ 10:35:38

(1)

Lite bilder från klövsjö

Utsikt från backenUtsikt från backen

Hundarn leker i snön utanför stuganHundarn leker i snön utanför stugan

Tuss i sittliftenTuss och jag i sittliften.

Robert, Robin, Tuss och jag bakom kamera i StorhognaRobert, Robin, Tuss och jag bakom kameran i Storgona

Fin utsikt...Fin utsikt...

Paus i backenPaus i backen.

Jag åkandes på en väggJag som försöker åka på en vägg.

2008-02-24 @ 10:19:33

(0)

Klövsjö m.m

Utsikt från stugan

Klövsjö

Avfärd och ankomst

Jaha, nu har vi kommit fram efter ca 5 timmar i bilen. Tog inte så lång tid eftersom vi bara stannade två gånger och det var inte så mycket trafik. Som vanligt hade vi med oss massa packning och när vi hämtade upp Ch och Malin märkte vi att det var tetris som gällde om vi skulle få med allt. Andie fick sitta mellan Roberts knän i framsätet tills vi kom hem till mamma där vi packade om. Som väntat var dem inte färdiga när vi kom även o vi kom vod nio istället för åtta som planerat men ingen överaskning.  Jessice och robin fick sitta med lite saker i baksätet för att allt skulle få plats och Andie fick sitta i våran bil i baksätet hos Malin och Ch, lite trångt men finns det hjärte rum så finns stjärterum. Hihi.  Vi lyssnade på Mort av Terry Pratchet och satt och småfnissande hela vägen. De andra sov bara en liten bit till skillnad från vanligt men mer sällskap till mig. Väl framme släppte vi hundarna först så de kunde sampa upp en stig i den 1,5 meter höga snön men den var lite sne. Medans pojkarna skottade sprang vi andra runt och satte igång element och låste upp allt som behövs och sen var det dags för att bära in packningen men först ett lite snöbollskrig naturligtvis. När allt var upppackat var det dags för mat och sen var alla så trötta att vi fastnade framför tv:n allihop.


Dag 1

Godmrorgon, lite rörigt innan man fått in rutinerna här plus att köket är pyttelitet så manför fixa frukost i omgångar. Tuss har varit magsjuk så hon och Robin stannae hemma den första dagen så jdem stannade hemma medans resten  åkte ner och fixade liftkort. Jag och Robert åkte skifdor medans resten letade och hittade ett apotek och ved. Vi åkte till klockan två och sen hem för lunch och där fastnade vi. Tog det lugnt första dagen så man inte gjorde illa sig. Resten av dagne spenderade vi framför tv:n.

Dag 2

Efter allt knökande i köket och alla fått i sig frukost och gjort sina morgonrutiner åkte vi ner till backen. Den här gången följde Tuss och Robin med och efter att vi slipat, vallat  mina blades, hyrt grejer till "barnen" och köpt deras liftkort var allt igång igen.  Frukost m.m. och sen ner till backen. Vi började med att hyra saker till Tuss och Robin och köpte liftkort till dem sen var det ut i backen. Allihopa av oss åker snow blades och eftersom det var en av de första dagarna stannade vi i barnbackarna nästan hela dagen. Efter lunch stannade vi kvar hemma tills det var dags för kvällsåkningen som var riktigt rolig. Vi var nästan helt själv i backen och det sluatde med att vi körde störtlopp och försökte åka flera stycken i liften i bebis backen. Efter sista åket åkte vi hem med svullna och frusna fötter eftersom som de flesta vet är inte pjäxor sköna hihi. På kvällen mös vi framför tvn och jag gjorde lösnaglar på mamma och under tiden fick jag ryggskott. Jäklar va ont det gör, inte varit med om sån smärta tror jag. Fick bort det mesta genom att Robert och Ch drog i min nacke och ben och drog ut ryggen. Nu började pillerknaprandet som jag alltid går igenom här men nu ramlade jag inte i backen men men.

Dag 3

Började som alla andra med virrandet i det pyttelilla köket för att äta frukost och sen till backen. Tuss mådde inte så bra så hon stannade hem och efter lite velande följde Robin med. Efter ca 3 åk började Roberts fötter svälla så mycket att vi drog oss hem igen där vi fastnade hela dagen. Fixande Malins naglar  i väntan på middagen som intogs på en pizzeria. Efter åkte vi hem och åt bananasplit och kollade och kritiserade schlagerbidragen.


Dag 4

Idag startade enbart jag och robert med skidor på morgonen och det var perfekt skidväder. Nollgradigt, vindstilla och mulet och helt underbart. Vi åkte från 11 till 12,30 och sen hem till lunch och nu följde tuss och robin med. Nu när alla började vänja sig vid snön och att åka började vi leka. Vi har kört i skogen och hoppat och lekt hela eftermiddagen, jättekul och bara längtar tills nästa dag så vi kan åka mer.

Dag 5

Första dagen alla fyra varit i backen hela dagen, skitkul. Nu har jag börjat leka ännu mer. Har åkt på väggar och hoppat en massa och naturligtvis åkt i skogen. Tuss har börjat komma igång riktigt mcket och även hon har åkt i skogen, en aning saktare men ändå. Idag har vi åkt den långa barnbacken som vi inte åkt sen jag bröt handleden och det gick riktigt bra. Blev riktigt tolt över Tuss som inte ramlade en enda gång till skillnad från mig. Åkte sittliften upp igen som hon inte heller har velat åka sen handleds incidenten utan problem. Robert försökte ta lite kort på mig när jag lekte men naturligtvis tog batteriet slut men, men kommer fler dagar. Efter skidåkning bar det hem till middagen och vi sju var det bowling. Skitkul och vi hejade och flamsade som vanligt och allmänt utskämning. Bakdörren gick inte att stänga när vi åkte så för att hundarna inte skulle smita satte vi möbler för men dem smet ändå. När vi kom hem kom dem och mötte oss men dem hade nog inte varit ute så länge, de var inte så kalla iallafall. Sen gick ännu en kväll åt att sitta och glo på dumburken.


Dag 6

Kanske sista dagen för skidåkning så vi hade bestämt oss för att börja tidigt, HAHA. Bara jag var uppe i tid så vi bestämde oss för att hoppa över början och lunchen och köra i sträck sen istället. Tur att det är kvällsåkning så vi får åka mer.

Jaha, vi satte igång runt tolv och vi tröttnade vid tre. Efter en vecka var vi alla ömma lite är och var så den här sista dagen tog vi det väldigt lugnt.

Avfärd

Ja ni. Vi skulle åkt hem på torsdag men det kändes dumt att bara sitta i stugan i en dag tilll bara för att så vi packade och stoppade in allt i bilarna och hjälpte till att städa. Båda hundarna satt i min bil då de skulle till ylva och ch och malin skulle passa cherine. Vi åkte runt fyra medans de andra inte fick åka förräns engelsmän som pappa arbetade med över internet hade velat färdigt. Stackarna var inte framme förrän halv tre på västkusten ursch. Själva kom vi fram runt 10-11.

Dan efter var det bara att packa upp och packa den pyttelilla väskan för en dag och åka igen men denna gång följde david med. Vi stannade även och köpte vita slipsar till begravningen.

Nu kom vi till kusten runt 21 och fastnade som vanligt framför tv innnan vi gick och lade oss. Dan efter packade vi in i bilarna för en tredje gång och sen iväg till Trollhättan och Runes begravning. Den var sorglig och vi satt och grät en massa men den var definivt anpassad till Rune och inte så mycket och religion. Efteråt åkte vi och massor av andra släktingar hem till farmor för att fika och prata skit. Tycker att dem håller sig uppe ganska bra allihopa där nere trots att det var så plötsligt, vi lovade att vi skulle komma ner till lysekil så ofta vi kunde så de skulle slippa vara själva. Efter en massa tröstande ord satte vi oss i bilarna igen och satte fart. Gick ganska bra, mamma och jag körde. När vi kom till Mariestad blev det snöstorm ala massor och vi fick köra i 40 km i timmen, så långsamt. Blä. Efter ett tag blev jag så trött i ögonen att mamma tog över och pappa körde i den andra. Nu hittade vi vart man satte igång dimljusen, larvigt, har haft bilen i nästan ett år och inte hittade allt än, kanske ska läsa bruksanvisningen. Hihi. Vi var framme runt elva och då åkte saaben till storvreta och forden hämtade cherine. Hon hade varit jätteduktig men ch och hon hade haft lite diskussioner men hon lyssnade efter ett tag. Sen bar det av till storvreta där lilla fröken blev helt till sig över att vara hemma och tuss över att ha sin hund tillbaka. Efter att allt var utpackat åkte jag och robert och hämta Andie och sen hem och marsh i säng. Jag hade ätit jätte mycket och nästan ingen mat så jag la mig i sängen och åt chips, kanske inte så jättebra men bättre än inget alls.

Borta bra men hemma bäst

2008-02-24 @ 10:03:47

(1)

Packningsdag

Imorgon ska vi äntligen upp till Klvösjö och åka skidor och  som vanligt är halva familjen sjuka, händer varje år vi ska dit fast vi brukar bli sjuka där. Ja ja, så länge vi kommer till vintern är jag nöjd. Saknar vintern, vill ha -10 och snöigt så man kan åka pulka och ha snöbolls krig. Ska ka skidor trots att jag är sjuk har ju åkt med bruten handled så kan jag åka med lite halsont.

Sen har både Nettans och Vonkas bebisar ploppat ett bra tag sedan. Nettan fick en pojke på nyårsaftons morgon som fick namnet William, Vonka fick en liten tjej som dem döpte till Sophia från Vonkas mormor tror jag. Båda barnen är jättesöta och mår fin fint. Naturligtvis har jagvarit över och hälsat på båda familjerna.

Har återigen flätat in dreads i håret och lilla tippex har enormt roligt när jag ska sova, antingen så ligger han på dem eller så jagar han dem när jag rör huvudet, så inatt har jag inte sovit mycket, irriterande små djur.

Sen har vi fått ett nytt schema på jobbet som jag är jättenöjd med. Har jämnare uppsättning av dagarna så jag jobbar inte så långa pass och har fått mera % och dagar. Har även fått en löneökning av chefen så det börjr kännas riktigt bra där, det verkar som om  dem tycker att jag gör ett  bra jobb.

Hela dagen dag ska vi packa och laga mat vi ska ha med oss upp. Har delat upp allt så mamma, jag och robert, ch och malin har delat upp så inte en person får laga mat hela tiden. Sen ska vi städa lite och hoppas på att lgh:n står kvar när vi kommer hem.

Efter skidåkningen ska vi tll kusten på Runes begraving. Konstigt, han var bara 64 och dog i sömnen. Hade aldrig haft några problem förrut. Tycker synd om farmor, hon förlorade först sin kära och sen sin son inom loppet av 1,5 år. Vet inte hur länge hon orkar men jag hoppas att hon hinner med flera år till.

Nä nu måste jag ut med hunden, hoppas alla mår bra och lever ,ånga år tl så vi får njuta av allas sällskap länge.

2008-02-12 @ 10:00:27

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.