(3)

Årets andra dopp

Det var åå sjukt varmt idag på jobbet så när jag kom hem tog jag, inneboende med tjej med oss hundarna och åkte till en liten strand ca 4 km hemifrån. Det var inte en kotte där så vi släppte andie löst och han plumsade i j#kligt fort. Han älskar att bada. Sen plummsade vi andra i och guud såå sköönt. Var nog i en timme tror jag. Det var helt tomt på folk, viserligen var det en liten strand men ändå. Kanske åka dit imorrn med om jag orkar.

Nu ska jag glo på dumburken. Kjam

2009-06-30 @ 19:58:34

(0)

Årets första dopp

Igår var jag och firade svågerns tjej och passade även på att bada. Gud sååååå underbart det var. Funderar på att ta ett dopp på vägen hem från jobbet imorrn. Badade en bra tag, tills vi såg att hundhållarna började tröttna. Ska försöka skrapa ihop till en liten pool så man kan lata sig lika mycket hemma.

Har suttit inne på kontoret och planerat idag och det gick riktigt bra. Kommer även att f mer ansvar iallafall nu under sommaren då det bara finns en kontorsråtta som jobbar. Kul, kul.

Nu måste jag ta and om tvätten. Pöss pöss

2009-06-29 @ 19:15:50

(3)

Ledig helg med massor av sol!

Denna veka har jag inte skrivit något eftesom det har varit ca 30 grader i solen så jag har knappt varit inne. Har fixat gräsmattekanter, klippt gräsmattan och rensat rabatter eller nja, kört över rabatterna med gräsklipparen så dem så småningom blir gräs. Rabatterna var så överväxta med allt möjligt så det gick inte att rensa så, off they go. Tilll och med gjort gräsmattan bland bärbuskarna. Växer nån konstig växt som hur mycket jag än rensar tar det två dar så har det växt upp nytt så då tog jag den lättare varianten.

Igår var jag inne hos Andie och lekte med hennes trådlösa nätverk medans pojkarna flyttstädade en väns lägenhet.  Hennes nätverk är för övrigt mysko. Trots att jag kopplade in en annan router och använde bara modemet så gick det ej. Fick gå tillbaka till den gamla router och sätte in lite mer säkerhet istället. Hoppas det funkar.

Sen åkte vi til mor och hämtade sprit, hem till svågern och hämtade dem och sen åkte vi hem till grillen. Var fem stycken men det var alldeles lagom. VI grillade fläskfilé och dem andra korv. Sen sat vi ute på altanen tills 12 och bara pratade. När svåger med flickvän skulle åka hem kom vi på att vi skulle ta en runda med andie. Jag och norrtäljebon på inline och älsklingen på cykel, halv två på natten. Vi var inte hemma förrän halv tre så nu är vi lite möra. Senare ska vi fira svågerns tjej med grillning men det kommer sen.
 
Nu ska jag äta frukost.
 Kram

2009-06-28 @ 10:59:49

(2)

Grattis syster yster stor!

2009-06-28 @ 10:44:53

(2)

önskedröm

Mycket framgångsrika 17,3" notebook från HP

Mycket framgångsrika 17,3" notebook från HP

HP Pavilion dv7-2085eo Enterntainment Notebook med Microsoft Windows Vista Home Premium kombinerar en snygg design med digital underhållning. HP Pavilion dv7-2085eo har med sin 500GB hårddisk massor av plats till både spel och andra program. Den 2,3 GHz stora processorn ser till att allt går lätt och snabbt. Samtidigt får du en massa extra funktioner som till exempel Bluetooth, Blu-Ray, fingeravtrycksläsare och 5-i-1 kortläsare. Hp Pavilion dv7-2085eo ger dig möjligheten att förena den nyaste teknologin och superb kvalité. HP Pavilion dv7-2085eo har en iögonfallande design och massor av underhållning inuti.

Hade jag vunnit en massa pengar hade det nog blivit denna.

2009-06-21 @ 10:22:50

(1)

Jag såg en älg

på vägen hem från jobbet. Herregud så stora dem är.
Den jag såg var nog inte fullvuxen, hade inga horn men
den var bra stor ändå. Stod i diket och åt gräs och såg
allmänt nöjd ut.   
                                                                  

Vad har ni gjort över midsommar?                                

Bara en kortis idag. Pöss

2009-06-20 @ 23:38:57

(2)

Bilder på loppisfynden


sport kjol som är sååå skön


tyg till köket

4 lakan för 40 spänn :)

en helt underbar kjol med pyttefickor

snurrig kryddhylla till sommarstugan

4 brödformar och en sockerkaksform

en himlans mass böcker. mest agatha christie och stephen king. Ska göra en lista här i dagarna på alla böcker jag har så man inte köper dubletter.

2009-06-18 @ 12:52:12

(0)

Loppis runda

I måndags var jag. lillasyster, andie och hennes man på loppis. Älskar loppisar, man kan hitta allt och lite till. Hittade två kjolar, en massa böcker, 4 brödformar och lite mer. Har tagit bilder på allt som jag ska lägga upp men min dator och mobil villinte kommunicera. Det var hur som helst en väldigt rolig eftermiddag.

Igår har jag varit ute och lekt hela dagen. Har ´varit strålande solsken och riktigt varmt. Har attackerat allt gräs i vår grusplan med en kratta. Gjort ett sköldpaddsbad och badat sköldpaddorna. Fixat skramlet i bilen. Gjort en stek och haft/har besök av mamma och stefan. De behövde tvätta och plats att städa/tvätta bilarna.

Nu är jag riktigt mör  hela kroppen men på ett skönt sätt. Somnade i solen en timme efter jag ätit lunch och nu är jag lite röd. Solen var så stark att an riktigt kände hur den brände och då somnar jag allltid. Älskar den känslan av solen. Hoppas det är fint väder imorgon med annars får jag fixa med mobben lite istället. Nu ska jag mobba mamma.

Pöss pöss

2009-06-17 @ 21:10:51

(2)

Svenska bokstaver med varianter pa a forsvann. Nan ide

morr kom at nagon knapp pa datorn sa nu skriver den inte vara roliga bokstaver med varianter pa a. Skulle precis skriva om min roliga dag men inte utan dem.

nu ska jag sussa natti natt

2009-06-15 @ 23:45:02

(6)

Grattis pappa!

Idag den 14 juni fyller pappa år.
Stooort grattis från alla oss på landet

2009-06-14 @ 01:00:15

(0)

Harry Potter maraton

Jag och syster har en harry potter helg. Städade ordentligt idag och sen efter det hann vi med två filmer. Vi borde hinna med de sista två imorgon.

Nu ska jag sova. Upp med tuppen imorgon så jag kan soman på kvällen eftersom jag jobbar dag på måndag.

natti natt och pöss

2009-06-14 @ 00:51:08

(3)

Begagnad dator, vilket pris?

Har en begagnad Hp Pavillion som en kompis vill köpa för den står bara och samlar damm här. men har ingen eáning vad jag ska sälja den för. Den kostade ca 13000 när ag köpte den tror jag men det är ca 5 år sedan. Den är flitigt använd men inte sönder mer än vanligt slitage på knappar och sånt. Nå som har någon ide.

Igår skulle jag och lillasyster ha harry potter maraton. Hann igenom en sen i början på andra filmen somnade jag i soffan. Var såå trött. Blivit förkyld igen plus att jag jobbat så det var väl kanske inte någon överraskning men ändå.

Nu ska jag snaska fruksot pöss på er

2009-06-13 @ 11:24:12

(1)

Rabarberbak

Idag har jag tagit det riktigt lugnt. Sovmorgon och en frukost på två timmar. Efter det en åktur med inlines och andie och älsklingen på cykel i en timme.

Vid hemkomsten gjorde jag rabarber kräm och rabarber paj av al rabarber jag fick från e arbetskamrat.

Så nu sitter jag och väntar på älskling som klipper gräset och en kompis så vi kan njuta av baket med glass till.

Pöss

2009-06-09 @ 17:42:05

(3)

Inte färdig än

ska fortsätta med designen imorgon men nu är det cold case som gäller pöss

2009-06-07 @ 21:00:27

(1)

Människan, det mest anpassningsbara däggdjuret?

Precis kollat färdigt på ett CSI avsnitt där det slutar med att Sara säger till Gil att hon önksra att hon var som honom "inte känna någonting".

Det värsta är att man  i många yrken måste koppla bort den sidan av sin natur  annars går man under och kan inte hjälpa dem människor man vill. Man blir avtrubbad. Man ser till individens bästa och, tyvärr. måste man då kanske vara otrevlig eller liknande.

Intressant att man kan koppla bort vissa delar som är naturligt för en för att göra ett jobb där man hjälper andra. I grund  och botten för att hjälpa andra måste man skälpa (stavning?) sig själv.

Natt i natt.

2009-06-06 @ 23:59:55

(1)

Vad ska man rösta på?

Har inte den blekaste. Inte varit speciellt insatt i politik men man borde ju rösta men på vad. Funderar på piratpartiet men jag ska söka runt lite först. Vilka står för vad och vad dem tänker göra. För mig är arbetslösheten bland unga mest viktigt men vilket partiet kör på rätt lösning. Många frågor blir det.

Frukot var det Pöss pöss

2009-06-05 @ 10:49:29

(1)

Kul kväll med jobbet

Igår kväll var jag och bowlade och åt mat med jobbet. Skulle inte bowla pga mina onda handleder men en annan arbetskamrat hade  sama sak så vi turades om. Tur det för det är himlans kul att bowla. Efteråt gick vi till resturangen Java som ligger nästan i huset brevid. Det var himlans gott trots tt det inte fanns så mycket i buffén.

Hörde något tråkigt dock. En av arbetskamraterna blev påkörd på vägen hem. Hoppas hon mår bra.

Var även och fikade med Andie igår. Skönt att vara lite social ibland och prata lite strunt. Hittade även en ny almanacka med hennes hjälp. Min går ut nu i juni så det började bli bråttom.

Idag ska vi till svärmor och fira mig. Har inte orkat ha något iår. Händer alldeleles för mycket och jag kan ju alltid fira två gånger nästa år. Hade iof varit kul med lite presentkort. börjar klia i shoppingnerven men men. Man får inte som man vill alltid och snart får man ju skattepengarna så...

Frukost dags

2009-06-05 @ 10:45:06

(0)

Jag har en ödla i håret, hihi.

Systers ödla står på en yrå som inte är hel så jag tog ut bosse så  älsklingen kan banka utan att störa ödlan. Då sprang bosse upp på huvudet och sitter just ju på håret. Kanske han tycker om det, synd att det inte är soligt idag då hade jag tagit ut den så den får lite sol.

2009-06-03 @ 12:23:32

(0)

Denna måste ni se



Skrattade under hela och e stund efter

2009-06-02 @ 23:47:59

(0)

Äntligen!

Mamma och systers liv börjar lugna ner sig. Mamma har hittat ett ställe att bo på inne istan och lillasyster bor hemma hos oss tills hon hittar en lgh inne i stan eller där det passar Damen. Mammam har äen hittat en bil oc hämtat den idag. En puutputt till som heter grodan hehe. Är tydligen en exakt likadan så om den går sönder kan hon fråga mig hur hon ska laga den haha.

Sitter och lyssnar på eurovision bidrag för iår åh, herregud. Att folk inte skäms för sina bidrag. Tänker inte skria vilka men hallå. De kan ju inte ens sjunga. Usch

Nu ska jag ta mitt ett år äldre arsle in i sängen. Soooooov morgon. Pöss

2009-06-02 @ 23:25:57

(2)

Ett år äldre idag men jag beställde då inte regnet!

Vaknade av frukost på sängen av min älskling som bakat en bärtårta och sen var det Haagen Daz glass till. INte så nyttig början men en gång per år. Kom upp och då hade han gjort pannkakor eftersom jag sa det på skämt igår hihi. Underbara man.

Tänkte ha en liten balduns på fredag och fira mig. Grillknyt så ni som kan och vill komma kan ju höra av er. Tyvärr så jobbar jag dag dan efter så vi kan inte hålla på så länge men men.

Har inte orkat skriva på nästa en vecka. Helt enkelt för att jag inte haft tid. Jobbat en massa och sen flyttat mamma och hennes saker. Hon har fått ett rum inne istan från idag så nu ska vi bara hitta lägenhet till tuss men nu ska jag äta upp mina pannkakor. Pöss

2009-06-02 @ 09:29:28

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.