(1)

Full fart på jobbet

Jaha så är allt nästan tillbaka till det vanliga.
Man går upp, ut med hunden, äter lite och sen iväg att jobba, skönt att man har ett roligt jobb annars hade man fått spel i längden. Nä så  synd är det inte om mig, efter helgen ska vi ner till kusten igen men  nu ska robert med så nu blir det lite roligare. Däremot så har jag en skitförbannad syrra, hennes källare där hon har sovit är vatteskadad då poolen vikit sig och hennes dörr stod öppen så hon måste sova i husvegnen, inte så kul.
Har inte hänt så mycket denna vecka, ganska skönt egentligen. Skönt att vara tillbaka till vardagen och det normala, haha.
Jag har bestämt mig för att köpa en volvo v70, fast jag vill helst ha en XC90 men dem kostar runt 700000 så om jag inte vinner på lotto så får det bli en v70, hoppas bara vi får tillbaka pengarna snart, känns riktigt konstigt utan bil.
nä nu ska jag ut med hunden sen ska jag sova. nattinatt och glöm inte att njuta så ofta ni kan.

2007-07-27 @ 00:15:42

(1)

Underbart med sommar

Ja, igår hade jag sommarens upplevelse. Åkte ut med Robert, Mattias, Göran och självklart Andie till näsudden utanför Frötuna och skulle bada och grilla lite på kvällen. Det slutade med att vi var kvar till klockan tre på natten. Så mysigt. Började med ett bad, iallfall jag och älsklingen de andra var för fega, sen blev det mat. Då det började bli lite kallare gick killarna och hämtade ved, massor med ved, och sen satt vi och pratade och mös. Göran åkte tom och hämtade fiskespön men dem gick sönder, hihi. tur för fisken.
Det var riktigt mysigt att bara sitta och prata en massa skit. Var jätte länge sedan känns det som.
Imorrn börja jobbet igen, drar mig lite för att åka dit eftersom jag varit borta i 3 veckor istället för en och en halv plus att jag glömt en nyckel på kusten som jag behöver, men men, det går väl bra. Ska jobba en vecka sen blir det ner till västkusten igen oc denna gång föjer Robert och Catrine med. Får vi ingen kattvakt får dem oxå följa med.

Pappa har försökt få tag på Uplands bilforum men dem jävlarna svarar inte, hoppas dem gör det på måndag annars måste vi anmäla dem till ARN och då blir det bara extra bök.
Satt och läste konsumentköpslagen för ett par dar sedan och nu kan jag tom paragrafer jag kan da upp om dem inte vill ta tilbaka bilen så nu jävlar.
Har även  bestämt mig för att jag vill ha en volvo v70 istället, så nu ska jag bara få tillbaka pengarna och hitta en relativt fräsch. Funderar på att köpa den i Trollhättan, hört att det är billigare med volvo där men det märks väl.

Ska åka och fika med nettan någon dag i veckan oxå, var ett tag sen och jag vill ju se på ultraljuds korten ( så hon kan förklara, ser inte riktigt nåt).

Hade tänkt åka och bada men det ska ju regna hela veckan, igen..

Nä nu ska jag spela spel, kram alla glada

2007-07-22 @ 22:38:18

(0)

Hemma med hel bil

Jaha, så då är man tillbaka i Uppsala. Kom hem i tisdags med pappa och lånar hans bil medans han är i england.

Har i helgen åkt båt med Stoffe och Selma och naturligtvis så ramlade jag och slog mig blå och gul,men det var jävligt kul och definitivt värt det även om jag slog i höften så hårt att jag inte kunde jobba, typiskt mig.
Däremot så var det fint väder flera dagar så jag fick trots allt lite sol, ganska mycket tror jag hihi.

Sen har min bil pajat och verkstad som vi länade in den på hittade inte felet. Han provade allt och det var inget fel, såå irriterande. Jag bestämde mig då  för att reklamera bilen så vi kunde få ut pengarna och köpa en annan istället men idag kom Bilgubben upp och sa att han hittat felet. Nu ska vi bara få tag på bilfirman så vi får lämna in den igen så jag kan få servicen på den som skulle varit gjord när vi köpte den, plus att dem ska fixa en grej i avgassystemet: De skulle byta ut en flexibel del men istället svetsade dem fast den, smartskallar. Iallfall ska jag behålla bilen men dem ska fanimej göra service på den annars jäklar.

Imorrn ska jag och catrine gå på konsert, hoppas det blir kul, men först måste jag hitta dit, vi ska till sthl och jag som älskar att köra i den stan, USCH.

Idag har jag varit på IKEA och Rusta, en liten minishopping runda. Skulle ha en klädstång och en picknick korg men det fanns inte. Om någon vet vart man kan köpa picknick korgar, berätta så springer jag och köper en.


Nä nu ska jag diska kram på alla

2007-07-19 @ 16:54:43

(0)

Äntligen solsken

Ja, som ni ser på rubriken så har vi haft solsken nästan hela dagen och det har varit nästan 20 grader hela tiden. Sitter just nu utanför min lilla stuga och tittar på himlen som blir mörkare och molnigare, kmmer nog regna under natten.

Idag har jag äntligen fått tag på en verkstad. På tisdag klockan sju på morgonen fick jag tid på en ford verkstad som säkert blir svindyr. Tio minuter efter att jag fått tag på dem kom min låtsas farbror och berättade om en gubbe som lagar bilar privat. Han förklarade vägen och vi tog oss an denna utflykt, och det blev det för rune är skitdålig på att förklara. Hur som helst åkte vi dit på vägentill Davids läkarbesök (halsfluss) och då låg gubbeb och sov så vi tog det på tillbakavägen och då var han vaken. Efter ett kort samtal hämtade jag och Stoffe ficusen och gubben kollade och konstaterade att den bara gick på tre cylindrar och han skulle ta den till en kompis och söka igenom för att kolla så det inte är något elfel. Har jag otur så är det topplocket eller en ventil och då kostar det runt 7-8000  kr. Usch, typiskt min otur. Däremot så ansåg han att det borde gå på garantin jag borde fått från bilfirman där jag köpte bilen och om jag ville kunde han ringa och prata med dem. Sjyst gubbe, förresten så såg han ut som militärtomten, haha.
Iallafall så ska vi dit imorrn och jag hoppas att det bara är ett litet fel som går att laga fort, trots allt så tycker jag om min silvriga och mulliga ficus.

Förutom detta har jag inte gjort så mycket, mest latat mig i solen och tagit fram lite möbler och sånt eftersom jag stannar lite längre.

Jag pratade iof med min chef idag och det var lugnt från deras håll att jag inte jobbar men dem är tvungna att skriva upp mig som tjänseledig och det blir dyrt. Faan att allt ska vara så dyrt, yääk.

Jag saknar Robert massor och önskar han var här eller att jag var hos honom, märker inte hur mycket jag älskar honom när jag är hemma då han alltid är där, men det känns otroligt ensamt när man är utan honom. Nu blev det så där deppigt igen men men.

Nä nu ska jag gå ut med Andie, som förresten älskar det här ute. Han får springa löst i trädgården hela dagarna långa, plus att det blir två långis i bergen per dag. Överlycklig vovve.

Ja, ja vi hörs en annan gång, kram på alla jag känner och alla jag inte känner.

Ps det finns alltid någon som har det värre.

2007-07-13 @ 23:23:27

(1)

så här glad är jag över mina bilar

så här glad är jag över mina bilar

2007-07-12 @ 23:44:53

(1)

Välkommen till min nya blogg!

Har nu blivit lika tokig som alla andra och istället för att prata med folk pratat jag med datorn. Nä skämt åsido, de som har blogg verkar tycka att det är skönt att  prata av sig så jag får väl prova.

Man ska prov allt en gång sägs det.

Har nu varit på västkusten och skulle precis åka hem då bil jäveln inte funkar, den går bara på tre cylindrar. Jag måste ha en förbannelse över mig så att alla mina bilar lägger av. Börjar bli lite trötttsamt.
Iallafall så sitter jag fast på andra sidan sverige och måste till Uppsala för att jobba, ett lite bökigt problem.
Ska till verkstaden imorrn och hoppas att det går bra.
Ett plus är ju att jag får lite extra semester som jag egentligen inte har råd med men päronen har lovat att hjälpa till där de kan, vad skulle man göra utan dem.

Vill gärna hem och träffa min Bobert, har varit utan honom 11 dar nu och det är lite ensamt när man ser andra par hålla i handen och sånt. Saknar honom massor och lite till. Han skulle egentligen följt med men han var tvungen att jobba och passa katterna men nästa gång vi åker ska han med. Alla saknar honom härborta och ville att han skulle följa med.

Förutom att bilen inte funkar har även min bärbara hårddisk lagt av där jag har hela mitt liv, men den får pccity laga för jag har för en gångs skull inte tappat den. Hahahaha.

Idag har jag även solat för första gången sen jag kom hit. Har regnat konstant i tio dagar och gräsmattan började kännas som väldigt blöt svamp. Det var riktigt skönt att ligga i solen och lyssna på en ljudbok ovh bara lata sig efter allt rännande, hoppas på fler sådanan dagar.

Imorgon ska vi förhoppnningsvis gå på nya Harry Potter filmen men med min otur har väl biografen brunnit upp eller regnat bort.

Just nu känns livet lite trist, ny bil som måste in på verkstad, semester jag inte har råd med och en hårddisk som inte funkar, plus att Robert blivit av med jobbet.
Ingen panik allt på en gång. Det verkar inte som om det som styr inte vill ge mig en chans, inte ens fint väder får jag, MORRR.

Fast just nu är det ganska skönt, sitter utanför huset i mammas paviljong dem köpte för att det regnade så mycket och njuter av tystnaden och stoffes musik. Stoffe bor i en husvagn på gården och han har alltid musik på och som tur är har vi samma musiksmak.

Börjar förstå varför folk har en blogg, det är jäkligt skönt att skriva av sig allt man tänker. Det blev väl lite mycket negativa saker första gången men det är så här jag känner just nu så då skriver jag det.

Ska ha även tillägga att det jag skriver på min blogg är mina åsikter och ska inte tas personligt. Läs den gärna men tro inte att det handlar om dig om jag är sur.

nä nu får det räcka för idag, kram på alla och hoppas att alla i Uppsala mår bra.

ps robert jag saknar och älskar dig massor.

2007-07-12 @ 23:18:09

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.