(0)

Köpa hus, ja eller nej!

Igår var vi ut och tittade på huset vi funderade på att köpa en gång till. Denna gång följde pappa med så vi hade lite mer att gå på. Det kändes bättre denna gång men inte tillräckligt. Tror vi. Det är ett mysigt hus men ganska små rum och långt till bussen. Visserligen skulle gubbben få skaffa körkort fort ändå. Nu har vi bollar ideér och tankar fram och tillbaka och det lutar åt ett nej. Visst, det är väldigt billigt och vi skulle antagligen gå med vinst om vi köpte det men med en knodd på väg känns det som om det blir lite mycket just nu. Det blir en omstälnning bara det.

Däremot har vi hittat ett annat hus som oxå är riktigt billigt, även det under ombyggnad men mer färdigt och dret säljer dem under taxeringsvärdet. Vi får se. Nu är det frukost som gäller.

2010-03-22 @ 10:49:11


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.