(1)

Jag har hittat mormor annas honung!

När jag var liten var min morfar gift med Anna. Dem hade alltid en speciell sorts honung hemma som jag förknippar just med henne. När jag var ett litet troll (kommer inte ihåg ålder) så åt jag och min nalle upp en hel burk honung, ca 700 g, när vi sov över där. Kommer ihåg att mormor Anna bara skrattade nä hon frågade vem det var för jag skyllde allt på min nalle, som för övrigt är kvar.

Vi var nämligen och storhandlade igår och den här honungen var den enda som fanns. Har inte köpt den förut eftersom den är importerad och jag föredrar svensk. Väl hemma tog jag en välförtjänt kopp thé och macka med honung på och det första jag tänkte på var mormor Anna. Kopplade honungen direkt till henne. Intressant hur minnet fungerar.

Vi fick 600 kronor rabatt på handlingen oxå. Hade en 10% lapp plus att vi kollade extra priser på plats. Tihi.

En jätteduktig Andie satt i bilen i de tre timmat vi var inne i butiken. Visserligen älskar han att åka bil men ändå. Tur att det var lite kallare och det regnade annars hade det inte gått.

Nu ska jag knappra frukost i solen och sen bär det av till nya huset och se att det står kvar. Kram

2010-04-16 @ 10:32:50

Postat av: The House Of Wise

Vad roligt att komma in på din sida via mer-trafik. Men du har ju glömt att göra en ny header till bloggen.

12:33:43 den 2010-04-17


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.