(2)

Underbar vårdag!

Precis komit hem från marknaden och IKEA. Helt underbart. Bara gått och lodat och tagit det lugnt. Hittade en skruttig radio till garaget och glasskålar och gubben hittade skitbra små högtalare man kan ha till typ allt.
Nya IKEA är enormt och det finns hur mcyket som helst. Är uupbyggt som de andra stora där det är våning med möbler och inredning som dom visar upp och på våningen under får man plocka allt. Har även en helt underbar restaurang med jättefin utsikt. Där hittade vi en himlans massa saker vi köpt som kan vara bra att ha i sommar.
Efteråt gick vi till COOP och åt glass i solen. Helt undebar slapp dag och jag har inte bara suttit hemma. Tack alla ni som var med.

Funderat lite till på dator situationen. Egentligen är den här datorn mycket bra. Bättre batteri tid, blåtand och WLAN och  det enda felet är egentligen att ena högtalaren är sönder och fläkten behövs bytas. Är riktigt nöjd med den men jag saknar den andras högtalare. Ska nog lägga ner pengarna på annat istället för datorn.

Åt fruksot på framsidan i solen och nu blir det middag på baksidan i solen, hihi. Sol hela dagen. Loving it.

Nu ska vi njuta på balkongen och sen är det mat på gång. Ut med er och njut av vårsolen

2009-04-04 @ 18:14:47

Postat av: Andie

Jag passar på att tacka för en underbar dag!Och Ikea is the bomb lixom.

22:31:16 den 2009-04-04

Postat av: Fabby

Vad bra att det fungerade för er :) Jag tror att vi ska klara av det, vi är ganska lika annars, mest organiserad/oorganiserad-problemet som kan bli ett problem.Det är så härligt med vår! Finns inget bättre än när solen värmer :) Ha en bra dag

17:52:58 den 2009-04-05


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.