(1)

Usch vilken dag

Den startade perfekt sen gick det åt skogen.
Vaknade i tid och körde iväg i godan ro
Kom fram till fribbans där släpvagnen som vi bokat råkade bli uthyrd till några andra, alltså inget släp.
Ja ja det löser sig, in till stan där inbilen gick sönder. Startade motvilligt.
Lämnade pummen och vovve hemma hos syster yster och sen till gds hall där vi trots att pojkarna höll på i 90 minuter inte hittade felet. Till biltem, tveksamt, köpte delar och sen till Shurgard. Mötte svägerskan och fick llåna hennes bil ovh körde sen till Shell där pappa väntade med hyrt släp. Tillbaka till Shurgard, pojkarna packa in allt medans jag och pappa försökte hitta felet på volvon. Tror att det är fördelarlocket men hade fel verktyg. Färdigpackat. Bogserade volvon hem till svåger och sen iväg till sthlm. Pappa körde i förväg för att hämta nycklar. Väl i upplands väsby blir vi vinkade av en vänlig själ om fel på vagnen. Stanna lite fort och japp. Bilen är för låg och släpets stödhjul slår i. Vänta på pappa för att byta så han fick dra. Kom fram, tömde släpet och sen till uppsala.
Till bror för att lömna madrass, till Shell för att lämna vagn. till max för att äta. till syster för att hämta liten och vovve och sen äntligen hem.

Summa av denna dag: ett tomt förråd och ett lite mera fyllt+glad pappa.
tre brutna ryggar och en trasig volvo.

Efter denna dag säger vi i denna familj stopp  för alla flyttar i ett år from nu. Våra kroppar behöver vila.

Nu ska jag sova och återigen tack för all hjälp, utan er hade det inte gått :)

2010-11-01 @ 01:35:21

Postat av: Alexander

Fin blogg :)

21:37:19 den 2010-11-14


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.