(1)

Födelsedagshelg

Precis vad det står. Min älskling har blivit ett år äldre och detta har firats med buller och bång. På fredaen kom alla släktingar på fika och roliga presenter eller egentligen blev det en stor och lite smått. Vi samlade alla ihop tille n ny dator han önskat i flera år. Alla som kom i helgen var med och en överlycklig älskling blev det.

Lördagen bestod av blogg fika hos Andie. Hennes blogg fyllde ett år och detta ska firas, hihi. Blev en massa sexskämt och stackars ricky fick stå ut med mycket. Han var ensam kille. Efter en massa flams bar det hemåt med bilen full av folk. Hem och åt och sen började det droppa in folk för festen. Tror vi blev runt 20 stycken och hälften sov kvar. Tom en väldigt nära vän från huddik kom trots att han oficiellt inte fått inbjudan förrän fredagen. Kul att så många kunde komma. Vi lade oss runt halv sex på morgonen. Inte jätteös men alldeles lagom. Dagen efter vaknade jag efter 4 timmars sömn, usch örjar bli gammal, hihi.Upp och städa och rensa ogräs och allmänt drällande. Sen skjutsade jag hem lite folk och sen hem och däcka i soffan. Pojkarna låg och sov medans jag  lyssnade på.

Sen har de varit jobb och trädgårdsarbete. Vår underbara hyresvärd och man kom hit och klippte vår för j#vliga häck. Den är jätteseg och tar tre hundra år att klippa. Mannen är fastighetsskötare och har en bensindrien häcksax så det to honom tre minuter, typ. Skönt att det värsta är gjort. Ska bara klippa den ena häcken så den blir smalare så blir det lättare nästa år. Har även lekt med hallonbuskarna och nu har vi massor så nästa år borde det bli massor med bär. Hoppas jag.

Imorgon kommer lillasyster och systerdotter och då ska vi leka och flamsa hela dagen. Bra att ha ett barn att skylla på.
Rolig film Ester och ester gjorde som födelsehälsning


Nu ska jag sova, g´natt.

2009-08-25 @ 23:39:53

Postat av: Andie

Det var ju lite synd att vi inte kunde komma men som sagt vi var med er i anda istället.

11:59:24 den 2009-08-26


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.