(2)

Alla kan!

Såg på American idol igår. Det var en bartender som vann hela klabbet. Tänk vad fantastiskt. Gå från bartendewr till att få jobba med sitt drömjobb bara för att man är med på tv. Ett bevis på att alla kan få jobb med sitt drömjobb, om man bara härdar ut och fortsätter försöka, man ska aldrig ge upp. Tänker man efter lite så är ju alla kändisar vanliga människor, I sverige är dem nog lite mer "down to earth" eftersom det är ett så litet land men även kändisar i t.ex. Usa är vanliga människor. Dem startade i leklådan som alla andra. Tyvärr så glöms det ofta bort att alla behöver sitt privatliv. Allt skvaller som skrivs måste vara väldigt påfrestande. Bara en liten funderare.

Diskuterade lite igår om musikens hus nytta versus den nya stationen här i Uppsala. Stationen behövs ändå, det ska dirrigeras om trafik som ska gå genom Uppsala istället för andra ställen och vi kanske för lite flera besökare men musikens hus vill ingen ha. Det är så dåligt byggt att det är sprickor över allt. Den fina vyn av stan man háde förrut är förstörd av att en stor fyrkantig kloss står i mitten. Usch, ingen, förutom politikerna ville att den skulle byggas och nu får vi som bor här som inte vill ha den betala för att den har konkat. Den har inte gjort det än men den ska säljas men vem vill köpa den. Det var meningen att konserter som brukar vara i Stockholm skulle hit men det är för nära storstaden för det, tror jag iallafall. Oftast när man ska på konsert i sthl så gör man en hel dag utav det. Shoppar, äter och har kul. Morr tycker inte om den här kolossen till hus.

Ja,ja, nu ska man inte börja dagen med att bli sur. Ska flytta på lite mer av pappas saker och skjutsa hem dem till han i helgen och hjälpa mamma och packa. Alla flyttar på en gång, hoppas det blir den sista på ett tag.

Ska även göra om bloggdesignen. Ska bli lite höstig men fortfarande Puh tema såklart. Det är ju ändå min sida vi pratar om. Nä nu ska jag ut med hunden. Ha en bra helg kram

2008-09-06 @ 11:16:43

Postat av: Andie

Visst är den stora klossen till musikenshus fult! Jag skulle kunna köpa det om jag hade pengar. Jag skulle göra om det till ett center för alla hemlösa.När den ändå står där kan den väl för helvete göra någon nytta i alla fall.

17:26:25 den 2008-09-06

Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=16325



bli medlem !

21:24:24 den 2008-09-20


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.